Sivut

keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Unelmien syystuoksu ja miten se melkein jäi saamatta

Päätät vihdoin hankkia jonkin asian, menet kauppaan, huomaat ettei kyseistä tuotetta myydä enää. Kuulostaako tutulta? Minulle kävi niin. Taas.


Koen usein kovin täyteläisen tuoksuiset hajuvedet liian raskaina, niistä saattaa tulla jopa paha olo. The Body Shopin White musk smoky rose oli poikkeus tähän. Rakastuin siihen kovasti. Kerkesin jopa hankkia äitillenikin lahjaksi kyseisen tuoksun ennen kuin päätin että nyt tarvitsen sen omaankin hyllyyn. Vaan eipä ollut The Body Shopin valikoimissa kyseistä ihanuutta enää.


Epätoivoisesti askartelin paikalliselle FB-kirpparille ostoilmoituksen, johon ei kuitenkaan tullut reaktioita. Bongasin onneksi ihan erillisen Hajuvesi/Parfyymikirppiksen johon liityin siinä toivossa, että ehkä siellä ostoilmoitukseen vastattaisiin. En tosin kerennyt kuin scrollaamaan ryhmän seinää viisi kuvaa alemmas, niin siinä se olikin! White musk smoky rose, lähes käyttämätön eau de parfum! Hintakin oli hyvä, joten tehtiin kaupat (lämmin ja pörröinen kiitos vielä jos satut lukemaan tätä)!


Tuoksua on tullut nyt useana päivänä käytettyä, joten hyvä ostos! Oiva lisä syystuoksujen kokoelmaani, jotka muuten kaikki sattuvat olemaan The Body Shopin. Kaikenkaikkiaan minusta kyseisen kaupan tuoksuvalikoima on tylsistynyt kovasti vuosien varrella. Näistäkään ei yhtäkään tuoksua myydä enää. Hajuvesi/parfyymikirppis on kuitenkin mainio paikka metsästää näiden kaltaisia kaupan hyllyltä kadonneita tuoksuja tai myydä omia hutiostoksia pois.


Onko teillä käytössä jotain luottotuoksua syksyksi?

Translation:
The Body Shop did discontinue White musk smoky rose here in Finland - just before I finally decided that I want to buy it! Luckily I managed to find it from Facebook secondhand group. The price was perfect, it was eau de parfum and the person who sold it was extremely nice and kind. Usually rich heavy perfumes make me feel sick but this is perfect for me! Actually all my favourite autumn scents are discontinued The Body Shop.

8 kommenttia:

  1. Onnittelut :D Hyvien tuoksujen löytäminen osaa olla pirun hankalaa. En ole vuosiin kelpuuttanut yhtäkään, vaikka olen etsinyt melko aktiivisesti juuri tuollaisia pienempiä tuoksuja. Kelpuuttaisin Pradan "Candyn" koska rakastan makeita tuoksuja, mutta pullo on iso ja maksaa liikaa :')
    Bpalin tuoksuja olisi tarkoitus tilailla ja kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pradan Candysta olen lukenut, mutta en uskalla mennä sitä kauppaan nuuhkimaan ettei käy hassusti. Onko sulle muuten tuttu Lushin Twilight body spray? Siinä on laventelia ja tonkapapua. Tosi makea tuoksu joka tuo mieleen jonkin leivonnaisen. Kävin yksi päivä testaamassa miten toimii omalla iholla ja tuoksu myös yllättävän pitkäkestoinen :) Bpalin tuoksuista olen haaveillut vuosia!

      Poista
  2. Voi että, onneksi löysit tuoksun kuitenkin lopulta! :) Nyt kyllä jäi vähän harmittamaan itseäkin, ettei tätä ole enää myynnissä. Tällaisen postauksen luettuaan sitä tekisi kovasti mieli käydä itsekin nuuhkaisemassa, että millaisesta hajusteesta on kyse :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen kyllä niin iloinen tästä! Tuoksu on semmoinen tumma täyteläisen ruusuinen ja ainakin omaan nenään havaitsen myös sitrusta ja punapippuria. Toivottavasti bongaat tuon jostain ihmeteltäväksi. Ainakin brittien The Body Shop taitaa vielä myydä sitä jos satut niille suunnille reissaamaan!

      Poista
  3. Hyvä jos mieleinen tuoksu löytyi! Ite oon ostanut katy perryn halpistuoksuja prismasta koska musta niitä parempia ei vaan ole! Nyt ihastui kyllä Gucci bamboon mikä on vain aivan toista hintaluokkaa ja jää varmaan tämän vuoksi ostamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin löytyy Katy Perrya! Mad Potionin sain pari vuotta sitten joululahjaksi ja nyt pienesti haaveilen Mad Lovesta. Tuo Gucci menee kyllä kieltämättä reippaasti minunkin kipurajani yli! :D

      Poista
  4. Kuulostaa hyvinkin tutulta huonolta tuurilta ostoksille lähtiessä. ;/
    Kului pitkä aika, etten käyttänyt mitään tuoksua. Niissä on tuhansia kemikaaleja, joista nenäni tuntui menneen tukkoon. Tuoksuissa on myös se huono puoli, että kyllästyn nopeasti kaikkiin muihin tuoksuihin paitsi vaniljaan, jota voisin käyttää vaikka loppuelämäni. Sitä olen käyttänyt nyt päivittäin, eikä nenä ole ihme kyllä tuntunut tukkoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onneksi tuo nyt sattui sentään löytymään. Yleensä ei käy niin hyvä tuuri! Kurjaa että satut olemaan niin herkkä tuoksuille, mutta onneksi on sentään tuo vanilja joka toimii. Vaniljaisiakin tuoksuja löytyy moneen lähtöön. Vai onko se juuri jokin tietty tuoksu joka ei aiheuta reaktiota? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥