torstai 19. heinäkuuta 2018

Tampere, Dark Market ja alternativeblogimiitti

Viime viikon lauantaina herätyskello soi varhain ja aamurutiinien jälkeen hyppäsin junaan kohti tukalan kuumaa Tamperetta. Luvassa oli Enin kanssa kirppiksillä kiertelyä, yleistä Tampereen ihmettelyä, Lumouksen yhteydessä järjestettävän Dark Marketin tsekkaaminen ja meidän järjestämä alternativeblogimiitti. Voiko enempää ekalta lomapäivältä toivoa? No, ehkä kolme neljä astetta viileämpää lämpötilaa.


Kirppissaalis jäi molempien osalta olemattomaksi. Sen sijaan löydettiin vahingossa Tampereen Luontokauppa, jossa vierähti hyvin tovi jos toinenkin. Valikoimista löytyy uskomaton määrä ihastuttavia pehmoja, sisustustavaraa ja luonnonkosmetiikkaa. Suosittelen piipahtamaan!

Halusin myös käydä Veiströmillä teeostoksilla. Tarvetta teelle ei varsinaisesti ollut, koska meiltä löytyi ennestään jo melkein 50 teetä ja hauduketta (hups). Veiströmille piti kuitenkin päästä, kun niin moni on paikkaa kehunut. Kompaktiin neliömäärään oli ujutettu uskomattomat määrät teetä ja teetarvikkeita. Veiströmin teeostoksista on taas tuttuun tapaan tulossa ihan oma postauksensa.


Dark Marketissa myyjiä tuntui olevan vähemmän verrattuna neljän vuoden takaiseen. Luusälä kutkutti, mutta inspiraation puuttuessa päädyin ostamaan vain korvikset ja kangasmerkin. Kaipaisin valikoimiin jatkossa klubivermeiden ohelle arkisempiakin asioita, kuten katu-uskottavia kangaskasseja tai goottikotiin sopivia tiskirättejä. Tylsä minä.

Dark Marketin jälkeen oli päivän kohokohta, eli alternativeblogimiitti. Oltiin Enin kanssa oltu varovaisen toiveikkaita miittiä suunnitellessa. Varauduttiin henkisesti jopa pikniköimään ihan vaan kahdestaan. Kukaan ei ollut tämän kaltaista blogimiittiä järkkäillyt moneen vuoteen, joten ei yhtään tiedetty kiinnostaisiko miitti muita.


Lopputulos oli kuitenkin se, että saatiin mukava viiden alternativebloggarin piknikporukka kasaan. Oli mahtavaa päästä tutustumaan muihin bloggareihin, joiden blogeja on tullut kommentoitua jo vuosia. Kiitos kaikille mukaan tulleille, ja toivottavasti nähdään teitä ja muita alternativebloggareita jatkossakin!

Tsekkaa myös muiden miittiläisten blogit:

Mad Dressmaker | Art of the Dress
Suski | Desperate hell


6 kommenttia:

 1. Hitsi, ens kerralla pitää koittaa päästä mukaan miittailemaan :D tuo teekauppa näyttää ihanalta! Gootahtavat tiskirätit kelpaisivat kyllä tännekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ehdit seuraavaan miittiin sitten mukaan! :) Veiströmiä suosittelen lämpimästi jos vaan satuttaa Tampereella käymään. Kiva kuulla etten oo ainoa tylsimys, jota innostaa kivat tiskirätit :D

   Poista
 2. Verkkosukkahousujen määrä on suorastaan ihastuttava : D Yritän päästä seuraavaan miittiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, enpäs huomannutkaan aiemmin! Tuona päivänä oli kyllä niin tuskastuttavan kuuma. Ainoa vilpoinen paikka, joka löydettiin koko Tampereen keskustasta oli Stockan Herkku :D Tule ensi kerralla sitten mukaan miittailemaan! <3

   Poista
 3. It looks like a really fun day and meet up.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, it was! I hope that we could manage to have these meet ups more often!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥