Sivut

lauantai 25. toukokuuta 2019

Roskapostaus 2019 #3

Jos edellisissä roskissa oli ennätyksellisen vähän testereitä, niin tässäpä niitä sitten senkin edestä! Olen omaksunut nykyään testerien osalta sen tavan, että käytän ja kokeilen niitä kotona enkä reissussa. Matkoille otan mielummin mukaan tuttuja luottotuotteita, jolloin ikäviltä yllätyksiltä ja tylsiltä pakko-ostoksilta on helppo välttyä. Olisi nimittäin aika tylsää esimerkiksi hotellissa huomata, että se ainoa mukaan tullut päivävoidetesteri rullaa iholla niin, että meikki ei onnistu. Tsekataan nyt tällä kertaa kevään aikana loppuneet 14 tuotetta tai testeriä arvosteluineen.


Botanical Choise Exfoliating foot mask
Tämä oli ensikosketukseni kuorintasukkiin. Pakkauksen mukaan vaikutusaika oli 60-90 min, mutta koska merkki sekä tuoteryhmä olivat itselleni vieraita, pidin näitä varmuuden vuoksi vain minimiajan eli tasan tunnin. Valinta osoittautui virheeksi, sillä ainakin minulla kuoriutumisefekti jäi melko vaisuksi. 90 minuutin käyttöaika olisi varmaan ollut parempi. Uuteen tuoteryhmään oli kuitenkin tosi kiva tutustua ja ehkä joskus toistekin kokeilen jotain vastaavia!

Yves Rocher Lavender blackberry bath cube
Laventelin ja karhunvatukan ihana yhdistelmä on suosikkejani Yves Rocherin vakiotuoksuista, joten sen osalta tämä kylpykuutio oli varsin ihastuttava. Kuutio ei välttämättä kuitenkaan ollut optimaalinen jalkakylpyyn, joten siksi tämä ei pääse jatkoon.

Pauline Viardot kylpypommi
En löytänyt tätä enää firman sivuilta, mutta tämä kylpypommi oli siis joltain geneerisiltä hedelmiltä. Ihan kiva, mutta en varmaan ostaisi uudelleen.


The Body Shop Mandarin energising face mist
Ostin tämän kasvosuihkeen viime kesänä hetken mielijohteesta, mutta se osoittautuikin todella käytännölliseksi! Suihkin tätä kesähelteillä sekä sellaisina iltoina, jolloin uni yllätti eikä huolellisemmalle kosteutukselle löytynyt jaksamista. Erittäin kiva, myös tuoksultaan. Pääasiassa käytin tätä meikittömälle iholle, vaikka tuote lupaa toimia myös meikin päällä. Seuraavaksi voisin testata tästä sarjasta ihoa rauhoittavaa Coco calmingia tai jonkin muun merkin vastaavaa tuotetta.

The Body Shop Chinese ginseng & rice clarifying polishing mask testeri
Tässäpä vasta kiva naamio! Tuoksu oli pirteä ja inkivääriä muistuttava. Iho jäi tämän jäljiltä virkistyneeksi ja ihanan pehmeäksi, sillä naamio on hieman rakeinen ja pestään kasvoilta pois pyörivin liikkein. Perin mainio. Hintaa tällä tosin on 31 € / 75 ml, joka on yläkanttiin yleensä käyttämistäni kasvonaamioista. Hmm...

Lumene Nordic hydra serum testeri
Kokeilin tätä kolmena iltana suihkun jälkeen kasvoveden kanssa ihoa kosteuttamaan. Tuntuma, tuoksu ja imeytyvyys olivat hyviä, joten tätä voisi harkita ostavansa.

Lumene Nordic hydra day fluid SPF 30 testeri
Suojakertoimella varustettu päivävoide sujahti ihoon muuten kivasti, mutta jätti pienen rullaavan kerroksen. Ainakaan kiireisiin kesän aamuihin tämä ei siis itselleni sovi, mutta jos olisi talvi tai tätä olisi aikaa imeytellä ihoon ainakin 30 min, niin voisin harkita. Tuoksu oli neutraali ja raikas, ei sellainen parfyymimäinen.


Essence Eyebrow stylist set
Tämän ostin Berliinin matkalta 2011 - eli 8 vuotta sitten, herranen aika! Tässä kulmatuotteessa oli kahta eri sävyä, joista vaaleampi osoittautui minulle sopivammaksi ja sen käytinkin loppuun. Tummempaa ruskean sävyä käytin kulmiin myös joskus, kun minulla oli vielä tummaksi värjätyt hiukset. Nyttemmin yritin käyttää sitä myös luomivärinä, mutta siihen koostumus oli mielestäni liian kevyttä. Käyttöliittymä oli kömpelö kyniin ja purkkeihin nähden, joten saman mallista en jatkossa osta.

Yves Rocher Cerise huulirasva
Kaipa se on pakko myöntää, etten viihdy erottuvien punaisten huulituotteiden kanssa, olipa kyseessä sitten räväkkä huulipuna tai vain tällainen kevyesti sävytetty huulirasva. Silmämeikki on enemmän minun juttuni. Punatut huulet saavat oloni tuntumaan oudolta ja keskityn suuhuni, ilmeisiini ja puheeseeni liikaa. En sitten tiedä, sopisiko jokin my lips but better -tyyppinen sävy paremmin? Tuotteessa sinällään ei ollut mitään vikaa, väri vaan ei ollut minulle sopiva.

Lush Sultana of Soap testeri
Tämän tuoksuista saippuaa en olisi koskaan tullut valinneeksi, sillä olen enemmän hedelmä-, karkki- ja valikoivasti myös kukkaistuoksujen perään. Tuoksu tässä oli kuitenkin loppujen lopuksi miellyttävä, ja tämä pesi ihon todella hellävaraisesti. Voisin harkita joskus ostavani suihkusaippuaksi.

Lavera deodorant orange
Tämä oli ensikosketukseni luonnonkosmetiikan deodorantteihin. Kainalot eivät tuntuneet yhtä kuivilta, kuin perinteisillä antiperspiranteilla ja deodoranteilla, mutta muuten tämä ajoi talvella ja keväällä asiansa melko hyvin arjen hyötyliikunnassa. Tähän appelsiinin tuoksuiseen versioon tuskin kuitenkaan päädyn jatkossa, sillä kaipaisin vähän enemmän raikkautta deodoranttiin. Käytän nyt kesällä varastoista muita dödöjä pois ja talvella jatkan ehkä taas luonnonkosmetiikan deodorantteihin tutustumista. Suosituksia roll-on- tai stick-mallisista mäkikuismaa sisältämättömistä deodoranteista otetaan vastaan!


Lush Trichomania palashampoo testeri
Trichomania-shampoopalaa käytin talvipakkasista alkukevään vaihteleviin keleihin asti. Se tuoksuu ihanasti kookokselta ja veteen liuetessa se muuttuu lähes voidemaiseksi. Erikoista oli myös se, että lopputulos oli parhaimmillaan, kun en shampoon jälkeen käyttänyt hoitoainetta, vaikka yleensä kosteuttava hoitoaine on hiuksilleni välttämätön. Voisin hyvin joskus ostaa tätä talvikäyttöön!

Urtekram Pure lavender shampoo testeri
Urtekram Pure lavender hoitoaine testeri
Urtekramin tuotteita en ollut aiemmin käyttänyt vaikka niitä on kuitenkin puolisolle tullut ostettua. Laventelisarjan shampoossa ja hoitsikassa tosiaankin tuoksuu laventeli ja tuoksu pysyy hiuksissa vielä kuivumisen jälkeenkin, ihanaa! Pesuteho ja hoitoaineen hoitavuus tuntuivat myös aika sopivilta, mutta hiuspohja jäi ehkä vähän epämiellyttävän tuntuiseksi. En osaa edes sanoa, mikä siinä tökki, mutta jokin seikka jätti minut kuitenkin vakuuttamatta. Voisin harkita näitä kuitenkin joskus pienellä varauksella jatkokokeiluun.


Oliko näiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥