Sivut

sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Synttärilahjatoiveet 2021

Olen innokkaana päättänyt jo aikoja sitten, millaisen synttärikakun leivon itselleni huhtikuussa. Vielä on mysteerinä saako kakkua syömään kutsua apuvoimia, vai joudutaanko menemään samalla kokoonpanolla kuin 28v. synttärieni kanssa viime vuonna. Odottelen siis senkin vuoksi jännityksellä, miten tämänhetkiset koronatoimet purevat tartuntatilastoihin.

Lahjatoiveiden keksiminen tuntui vaikealta, kun ostoslistalla on päällimmäisenä mielessä varastokäyttöön rempattavan vaatehuoneen kaapistot, sängynpääty ja muuta ei niin helposti paketoitavaa. Lopulta sain kuitenkin pinnisteltyä toivelistalle muutaman tarkoin valitun asian. Nyt on saavutettu myös jokin maaginen aikuistumisen rajapyykki, kun yksi lahjatoiveista on roskis.


Tässä postauksessa olevat tuotekuvat eivät ole omiani, vaan ne on lainattu tekstiin linkitettyjen yritysten verkkosivuilta.



Keittiöpuutarhasta olen haaveillut jo siitä asti, kun muutettiin tähän meidän nykyiseen kotiimme. Aluksi suunnittelin pihalle yrttipenkkiä, mutta lopulta ajatus etanattomasta ja ympäri vuoden toimivasta kasvien kasvatuksesta vei voiton. Tregren T6 -sisäpuutarhaan mahtuisi kivasti persilja, basilika ja jotain erikoissalaatteja, joita voisi siitä kätevästi napata leivälle tai monipuolistamaan salaattiannoksia.

Roskakori on oikeasti aika must hankinta, koska tällä hetkellä työ- ja harrastehuoneestani puuttuu roskis kokonaan, jonka vuoksi roskia pitää kiikuttaa käsin alakertaan keittiöön. Jatkossakin veisin toki kaiken kierrätyskelpoisen sinne lajiteltavaksi, mutta työhuoneessa tulee myös sekajätettä, kuten papereita joissa on maalia. Luonnonvalkoinen Hay Shade Bin -roskakori olisi nätti, tarjoaisi näkösuojaa ja sen kauluksen alle saisi varmaan viriteltyä muovipussinkin piiloon.

Kylpytakki vilahti jo viime joulun lahjatoivepostauksessa ja sellaiselle olisi yhä tarve. Uuden kylpytakin on oltava huputon ja 100 % puuvillaa. Toistaiseksi paras bongaus näillä spekseillä on Finlaysonin Hali

Lushilta kelpuuttaisin tuttuun tapaan vaikka mitä. Tällä hetkellä erityisesti kiinnostelevat  Beauty Sleep kasvo- ja vartalonaamio sekä Sleep-hierontaöljypala. Ottaisin vastaan mieluusti myös jonkin tuoksun tai muun yllätyksen Lushin valikoimasta.

Bohon vihreänsävyinen peitevoide olisi kiva, sillä minulta on vastaavalla funktiolla oleva meikki loppumassa kevään aikana.

Kuvassa esiintyvien toiveiden lisäksi kelpuuttaisin myös jonkin teknisen ratkaisun siihen, miten ulkoisen näytön käyttäminen pöytäkoneen ja työkoneen välillä vaihdellen sujuisi helpommin. Tai mitä tahansa muuta, jolla etätyöarki muuttuisi sujuvammaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥