Sivut

sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Summedream ja kaksi muuta jääteeksi sopivaa irtoteetä Demmersiltä

Olen saanut kirittyä hieman teepostausten viivettä kiinni, mutta edelleenkin esittelemättä on teeostoksia viime syksyltä, talvelta ja keväältä. Ajattelin kuitenkin, että kurkataan nyt jonon ohi tälle kesälle hankkimiani jääteeksi sopivia irtoteitä vielä kun ne ovat ajankohtaisia. Nämä kaikki kolme teetä ovat Demmersiltä.

Demmersillä on ihan valmiita pullotettuja jääteitäkin, mutta suosin oikeastaan kaupasta riippumatta itse haudutettavaa teetä. Ai miksi?

  1. Ei turhaa sokeria.
  2. Ei painavan nesteen raahaamista kaupasta kotiin.
  3. Riittoisuus. Ostin esimerkiksi näitä laatuja noin 15 eurolla yhteensä 300 g ja ne tulevat riittämään kymmeniin litroihin valmista jääteetä. Teestä voi myös aina kokeilla tehdä toisen haudutuksen.


Summerdream
Summerdreamin pohjana toimii mustien teelaatujen sekoitus, ja se on maustettu ananaksella, mangolla, kehäkukalla, ruusun terälehdillä, malvalla sekä ananaksen ja mangon aromeilla. Tämä on minun makuuni sellainen geneerinen hedelmätee, joka on ihan jees kuumana, mutta parhaimmillaan nimenomaan jääteenä. Summerdream on hedelmäisen makea ja mango sekä ananas maistuvat selkeästi. Tee on nimensä mukaisesti ihanan kesäinen ja suloinen.


Tropic Green
Tropic Green on kolmikon ainoa, jossa pohjana on vihreä tee. Sencha on maustettu mangolla, omenalla, ruusunnupuilla, auringonkukilla sekä vadelman ja granaattiomenan aromeilla. Söpöjen nuppusten ansiosta tämä tee on huikean kaunis! Tropic Greenissä maistuu selvästi omenan tuoma kirpeys ja hapokkuus, jota muut maut taittavat. Maku on miellyttävä, mutta tämä oli kuitenkin kolmikosta vähiten mieluisin.


Mandarine Grapefruit
Mandarine Grapefruitin pohjana on mustien teelaatujen sekoitus, joka on maustettu ukontulikukalla, sitruksen kuorella, kiinanruusun kukilla, mandariini- ja greippiaromeilla sekä appelsiinin kukilla. Tämä tee on ehdottomasti kolmikon lempparini! Makumaailma on ihanan selkeä ja siinä yhdistyvät hienosti mandariinin makeus ja greipin happamuus. Mandarine Grapefruit on kaikenkaikkiaan tosi herkullinen ja virkistävä.


Kuluuko sinulla jääteetä kesäisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥