Sivut

lauantai 29. tammikuuta 2022

Tammikuun parhaat 2022

Tammikuu alkaa olla taputeltu, luojan kiitos! Yleensä meillä töissä vuoden alku on hieman rauhallisempaa aikaa, mutta tällä kertaa onnistuin sotkemaan itseni yhteen projektiin, jonka pääpaino oli tammikuussa. Ja älkää tajutko väärin, itse projekti oli tosi mielenkiintoinen – tiukan loppuvuoden jälkeen olisi vaan tehnyt hyvää rauhoittua vähän. Helmikuulle on nyt ainakin syytä aikatauluttaa muutama vapaapäivä.


Rionjuoru

Sain äitiltäni lahjaksi rionjuorun ja olen siitä aivan ikinonnellinen. Minulla on ennestään herrasjuoru, jonka kanssa olen tullut hyvin toimeen, joten olen erittäin toiveikas, että tämä värikäs kaverikin viihtyisi meillä. Juorut ovat ylipäätään kasviryhmänä minulle sellainen, jota koen tajuavani. Lehtiä koskettamalla on helppo tuntea koska kasvilla on jano. Juorut antavat myös paljon anteeksi, ja jaksavat silti kukoistaa näyttävinä.

Kello viiden tee ja ystävän vierailu

Meillä ei käy kovin usein kyläilemässä minun ystäviäni. Siihen on kaksi syytä – yksi on se, että lähistöllä asuu vain pari kaveriani. Toinen syy on se, että porukka suhtautuu Hyvinkäälle tulemiseen tosi nihkeästi, jonka vuoksi olen nykyään ujo edes ehdottamaan kellekään tänne tulemista. Sen vuoksi oli ihanaa tammikuussa saada Tampereelta ystävä tänne kyläilemään! Käytiin Teesalonki Sylviassa nauttimassa herkullinen kello viiden tee, jonka jälkeen istuskeltiin meillä maistelemassa vähän lisää teetä. Oli ihan super kivaa – olisipa tämmöisiä päiviä enemmän.

Spotify

Very late adapter here! Otin siis vihdoin Spotifyn käyttöön. Tähän taustatiedoksi, että olen aikuisiällä ollut todella huono kuuntelemaan musiikkia. Syytän siitä muutaman vuoden takaisia myyjäntöitäni, jolloin kaipasin työpäivien vastapainoksi paljon hiljaisuutta. Nykyinen työni verkkosivusisältöjen parissa ja pääasiassa etätöissä on mahdollistanut sen, että elämässäni on jälleen tilaa musiikille. Tällä viikolla olen nauttinut töitä tehdessä mm. Ghostin, Jill Tracyn sekä The Birthday Massacren musiikista.



Tescon Vanilla chai

Tammikuun lempparitee on aika yllättävästi pussitee. Tescon Vanilla chaita oli saatava vielä viimeinen paketti ennen kuin brändi katoaa S-ryhmän hyllyiltä. Se on halpaa, mutta silti super hyvää. Yhyy, hyvästi Tesco! Jos osaat vinkata Suomesta saatavien irtoteelaatujen joukosta vaniljalla maustettua chaita, niin täällä ollaan korvat höröllä.

3. koronarokote

Kävin ottamassa kolmannen koronarokotteen eilen. Oireet tuntuvat ainakin toistaiseksi jäävän edellistä rokotetta lievemmiksi. Pistokohta on toki kipeä ja olo väsynyt, mutta se saattaa johtua hektisestä työviikostakin. Onneksi nyt on viikonloppu.

Valmistunut parveke

Julkisivuremppa on edennyt viimein siihen pisteeseen, että meidän parveke on valmis! Kun tämä kämppä ostettiin, parvekkella ei ollut lasitusta ja se oli katettukin vain puoliksi, jolloin sataessa parveke kastui aina. Sen vuoksi emme olleet tätä ennen käyttäneet parveketta ollenkaan. Kevään tullen partsin laittamisen saa siis aloittaa ihan puhtaalta pöydältä!


Miten teillä meni tammikuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥