Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Bird & Blend Spooky Halloween Countdown Calendar!

Teejoulukalentereita minulla on vuosien varrella ollut useita, mutta ei koskaan halloween-teekalenteria  – tai oikeastaan mitään muunkaanlaista halloween-kalenteria. Tänä vuonna lokakuutani on kuitenkin ilahduttamassa brittiläisen Bird & Blendin 13 päivän mittainen halloween-teekalenteri. Kalenteri on hautausmaan muotoinen, ja jokaisen hautakiven sisälle on piilotettu yllätyksiä. Hauskana yksityiskohtana hautakiviin kirjoitetut edesmenneet ovat ilmeisesti sellaisia Bird & Blendin teelaatuja, joiden valmistus on lopetettu tänä vuonna. Koko kalenteri on muutenkin kovin söpösti kuvitettu.

Tutustuin Bird & Blendiin Lontoossa asuvan ystäväni S:n kautta, joka on pari kertaa tuonut brändin teelaatuja minulle lahjaksi. Hänelläkin on tämä kalenteri, joten on ollut tosi kivaa, kun on voinut jakaa päivittäin fiiliksiä kalenterin sisällöstä ja tehdä siten tästä yhteisen elämyksen välimatkasta huolimatta. <3


Oman halloween-teekalenterini tilasin syyskuussa lähes heti, kun ne tulivat myyntiin. Kalenteri oli pakattu hyvin ja yllättävästi se saapui minulle reilusti aiemmin, kuin milloin S sai omansa. Ilmeisesti ulkomaille lähtevät tilaukset oli priorisoitu kärkeen, mikä oli tosi hyvä tämmöisen aikasidonnaisen tuotteen kanssa.

Kalenterin saavuttua se piti vielä kasata. Kaikki hautakivilaatikot olivat pakattuna tuon jalustalaatikon sisään ja niissä oli tietenkin yllätykset valmiiksi sisällä. Kunkin hautakiven takana "maan alle" jäävässä osuudessa kerrotaan laatikon sisällöstä. Nakitin kasaamisvaiheessa Aleksin nostelemaan nuo hautakivilaatikot pöydälle päällipuoli päällepäin, jotta vältyin varmasti spoilereilta.


Spooky Halloween Countdown -kalenterista on nyt avattu 5 ensimmäistä luukkua, kiveä tai miten tämä nyt kuuluukaan ilmaista. Niistä on paljastunut pyramiditeepusseja, sekä purkeissa säilytettäviä irtotuotteita. Teepusseja on ollut aina kaksi ja purkeissakin sen verran reilusti tavaraa, että niistä on hyvin saanut tehtyä kaksi 2-3 dl kupillista juotavaa.
  • Päivä 1: Dark Choc Chilli Chai – Tämä kaakaoinen chai oli ryhditetty minun makuuni turhan reilulla ripauksella chiliä, sillä juoma oli maidonkin kanssa suorastaan tulista. Mielenkiintoinen kokemus kuitenkin.
  • Päivä 2: Spiced Pumpkin Pie Matcha – En ole suuri matchan ystävä, mutta tämä yllätti positiivisesti. Valmistin tämän sekoittamalla matchan pieneen määrään vettä ja lisäsin sitten liedellä kattilassa kuumennettua maitoa. Matcha ja mausteisen kurpitsapiiraan makumaailma sopivat hyvin yhteen.
  • Päivä 3: Banana Bread Sticky Chai – Sticky Chaissa on mukana valmiiksi hunajaa, jolloin chain mausteiset maut ovat saaneet kehittyä kunnolla. Banana Bread Sticky Chaissa pohjana oli rooibos ja siinä mukana mausteita sekä kuivattua banaania. Mausteisuus oli aika vahvaa ja banaanin maku pääsi paremmin esille maidon kanssa nautittuna.
  • Päivä 4: Spiced Pumpkin Pie Tea – Tämä on toinen niistä Bird & Blendin teelaaduista, joihin olin tutustunut jo aiemmin. Spiced Pumpkin Pie Tea on myös yksi brändin suosituimmista teistä, eikä suotta. Se lunastaa nimensä täysin.
  • Päivä 5: Spooky Sprinkles – Tämän päivän hautakivestä löytyi halloween-teemaisia strösseleitä, jotka ovat kurpitsojen, noidanhattujen, kummitusten sekä lepakoiden muotoisia. Näillä voi koristella juoman halloween-teemaiseksi. Söpöyttä!

Tähän asti kalenteri on ollut siis super kiva, ja 8 kiveä on vielä kääntämättäkin! Teekalenterit ylipäätään ovat ihania, rakastan halloweenia ja kirsikkana kakun päällä tämä on ihana yhteinen elämys kaukana asuvan ystävän kanssa. Spooky Halloween Countdown -kalenteri on myös mainio tapa tutustua Bird & Blendin syksyisempiin makuihin. Tilailen näiden maisteluiden perusteella suosikkini tänä tai viimeistään ensi syksynä. Pitänee joskus myös tutustua Bird& Blendin joulukalentereihin.

4 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea kalenterilla! Ja kaunis toteutus! En olekaan ennen nähnyt Halloween kalenteria, ja Bird & Blendkin on ihan uusi tuttavuus :-) Pitää tutustua nettisivuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Ilona ja kiva että tässä postauksessa oli sinulle uusia juttuja! Ja on kyllä tosiaan kovin kauniisti toteutettu tuo kalenteri :)

      Poista
  2. Ompa söpö ja hauska! Saatan ehkä harkita tee-joulukalenteria, mutta mielummin ostan jotain tosi hyviä ja kalliimpia tee-makuja sitten kaupasta sen sijaan, kun että maksaisi siitä "paketista". Tämä on kyllä aivan uniikki ja upea kalenteri, ei semmonen mitä meiltä löytyy kotimaastamme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teejoulukalentereja on Suomessa nykyään tarjolla aivan huikea valikoima! :D Kiva tapa nauttia jouluisista teelaaduista on kyllä myös tuo, että ostaa vain muutamat tarkoin harkitut maut.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥