Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2022

Haamumuki ja muut halloween-ostokset

Mitenhän sitä summaisi Suomen halloween-tuotetarjonnan tältä vuodelta? Isommista ketjuliikkeistä osa oli lähtenyt peliin edellisvuotta pienemmällä valikoimalla ja muutama oli jättäytynyt kokonaan pois. Esimerkiksi en löytänyt halloweenia Lidliltä lainkaan, vaikka heillä on ollut teemaherkkuja aiemmin valikoimissa. Myöskään mistään en bongannut paperisia lautasliinoja tai itselleni kivoja sukkia.*

Suuret ruokakaupat ja Tokmanni olivat hieman laajentaneet valikoimiaan, mutta tarjolla oli lähinnä lastenjuhliin sopivaa krääsää. Mukavaa toki, jos niille on kysyntää ja halloween on saamassa paremmin jalansijaa suomalaisessa juhlakalenterissa. Itse kuitenkin etsin aikuisten kotiin kausikäyttöön tai ympäri vuoden sopivaa tavaraa, jolloin rima on hieman korkeammalla. Jos näiden syksyjen varrella on jotain oppinut niin sen, että halloween-asioissa voi aina luottaa Lushiin ja Flying Tigeriin.


Lushin halloween-valikoima oli tänä vuonna yksi kaikkien aikojen suurimmista. Tarjolla oli myös reilusti muitakin kuin kylpytuotteita, joka ilahdutti ainakin tätä kylpyammeetonta synkiötä kovasti. Minulla oli jo alkusyksystä semmoinen kutina, ettei mikään muu kauppa yllätä halloweenin osalta näin positiivisesti, joten päätin silloin shoppailla överit Lushilta.

Olin pitkään harkinnut Lord of Misrulea parfyymina ja nyt päädyin viimein ostamaan sen body sprayn muodossa. Samaa tuoksua löytyy myös hierontapalasta. Jos Lord of Misrule ei ole sinulle tuttu, niin kyseessä on siis mausteisen makea ja lääkemäinen tuoksu, jossa on patchulia, mustapippuria ja ripaus vaniljaa.

Toinen klassikkotuoksu Sparkly Pumpkin löysi tiensä kotiini nyt shower slimena. Lisäksi ostin kirpsakan Blood Orange suihkugeelin. Viidentenä tuotteena valitsin lumoavan Toil and Trouble -vartalokuorinnan. Laventelilta ja piparmintulta tuoksuvan violetin suolakuorinnan joukkoon on piilotettu myös pari lepakkoa. Kamalan ihanaa!


Tigerissa osa tuotteista oli samoja kuin viime vuonna, mutta koska olin kitsastellut silloin, löysin nyt monta uutta juttua itselleni. Edellisvuonna ostetun kummitusvalon kaveriksi hankin toisen isomman. Lisäksi mukaan tarttui musta kynttilä, seittikuvioinen kangaskassi ja ihka ensimmäinen halloween-mukini! Noin suloisesta haamumukista kelpaa nauttia pumpkin spice kahvit kotona. Hämähäkkivalosarjan ostin joulua ajatellen (koska höpsöt kaupat ei kuitenkaan myy jouluhämähäkkejä).

Tigerillä on myös verraton halloween-herkkuvalikoima, joka oli kasvanut edellisvuodesta entisestään. Paukkukarkkisilmät pitävät klassikkona edelleen pintansa ja uutena juttuna myyntiin oli tullut mm. strösseleitä sekä Smartiesien kaltaisia suklaakarkkeja, jotka muuten puuttuvat kuvasta. 


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä – *rumpujen pärinää* – minulla on tänä vuonna halloween-teekalenteri! Tilasin Briteistä Bird & Blendin Spooky Halloween Countdown calendar -teekalenterin, jossa on 13 päiväksi aavemaisia yllätyksiä. Kalenteri on teemaan sopivasti hautausmaan mallinen ja jokaisen numeroidun hautakiven sisältä löytyy yllätys. Olen tästä tosi innoissani ja pisteet Bird & Blendille vielä siitäkin, että kalenteri oli hyvissä ajoin lähetetty ja ehti loistavasti perille Suomeen. Ensimmäisen hautakiven saa avata 19.10. eli ensi viikon keskiviikkona. Ajattelinkin, että seuraavassa postauksessa voitaisiin tutustua tähän kalenteriin hieman tarkemmin.

Halloween Countdown calendar on ollut jo jokusen viikon loppuunmyyty, joten kannattaa ensi syksynä olla hyvissä ajoin kuulolla jos mielii itselleen semmoisen. ;)


Postauksen kuvissa esiityneiden juttujen lisäksi haalin paljon Pandan Karkki vai kepponen -patukoita, joissa sisältö on sama kuin Ahaassa. Prisman halloween-valikoimasta ostin kynttilän ja Aleksille löysin yhdet sukat H&M:ltä. Meillä oli myös kahden henkilön puolueeton Pumpkin spice -makusiirappitesti, jossa Maison Routin 1883 voitti Moninin. Kahvilapuolelta uutena Robert’s Coffee alkoi tänä syksynä tarjoamaan Pumpkin Spice Lattea. Heidän maksiirappinsa tuo esiin enemmän makeaa kurpitsaa kuin mausteita. Kovin kivaa vaihtelua!

Oletko tehnyt tänä syksynä jotain kivoja halloween-löytöjä?

*Edit 30.10.2022: Edellisvuosista poiketen halloween-tavaraa tuli kauppoihin ihan lokakuun kahta viimeistäkin viikkoa myöten. Täytyy siis ensi vuonna tehdä halloween-haul -postaus kahdessa eri osassa, tai sitten odotella vain kiltisti lokakuun loppuun.

8 kommenttia:

  1. Olen shoppaillut Party Kingin nettiputiikissa ja tehnyt itse. Suomessa ollaan vielä aika jäljessä Halloween-kivan kanssa. Aikuisten koristeita kaipaan minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tekemällä saa kyllä varmasti omaan makuun mieluisia ja tosiaan juhlakaupoistakin löytyy joitain kivoja juttuja jos vain jaksaa kahlata valikoimaa läpi. Toivottavasti saataisiin lähivuosina niitä aikuisempaakin makuun sopivia koristeita myyntiin Suomeen! :)

      Poista
  2. Ihania halloween hankintoja! Mä ostin Lushista vain Ghost in the Dark saippuan once a gain :D Ja ihanasti se hohtaa vessassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ghost in the Dark alkaa kyllä pikkuhiljaa olemaan yksi Lushin uusista halloween-klassikoista! :)

      Poista
  3. Aivan ihania löytöjä 😍😍😍😍 Mun haaviin ei ole tarttunut oikeastaan mitään kivaa, mutta toisaalta en ole ihan hirveästi lähtenyt koluamaan kauppojakaan. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ensi vuonna sitten, jos silloin on enemmän fiilistä kollata valikoimia. Ja useimmitenhan parhaat jutut löytyy kun niitä ei etsi ;)

      Poista
  4. Eikä, vähänkö söpö tuo teekalenteri! Ja Lushin jutut, täytyy äkkiä käydä kattomassa kunhan pääsen kaupunkiin. Harkitsen tässä itse Ouncen joulukalenteria, tosin en tiedä onko siellä lähinnä samoja makuja kun viime vuonna, kun kovin montaa uutta makua en ole valikoimista bongannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole ollut The Ouncelta koskaan joulukalenteria ja nytpä alkoi kovasti houkuttelemaan, koska Unssi on tunnelmaltaan mitä mainioimmin jouluun sopiva. Mutta totta tosiaan, muistelen myös että tänä vuonna verkkokaupassa ei ole hirveästi heillä ollut uutuuksia. Toivottavasti kalenterin sisällössä on vaihtelua viime vuoteen nähden jos päädyt sen ostamaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥