Sivut

tiistai 6. helmikuuta 2024

Bird & Blend: Red Velvet & Banana Bread Chai

Hei ja ihanaa Teen päivää! Oletko tänään juonut teetä ja jos niin millaista?

Lempijuomani ikioman päivän kunniaksi kurkataan brittiläisen Bird & Blendin pari teetä, joita en ole vielä kerennyt esittelemään blogissa. Näissä molemmissa seikkaillaan teemallisesti leivontamaailmassa – mukana ovat hurmaava Red Velvet sekä makea ja mausteinen Banana Bread Chai, jonka pohjana on teen sijaan rooibos.



Red Velvet

Red Velvet -teen pohjana on Sri Lankalainen musta tee. Mukana on myös punajuurta, kaakaopavun kuorta, vaniljan paloja sekä ruiskaunokin, kehäkukan ja auringonkukan terälehtiä ja luontaisia aromeja.

Punajuurella, kaakaolla ja vaniljalla Red Velvet -tee lunastaa nimensä. Se on haudutettuna mainion kaakaoisen tuoksuista ja punajuuri antaa teelle kauniin syvän punaisen värin. Maidon kera tee muuttuu söpösti vaaleanpunaiseksi. Tämä on ihan 6/5! Maku on kohdallaan ja ulkonäkö näyttävä.


Banana Bread Chai

Banana Bread Chaissa on rooibosta sekä kanelia, inkivääriä, pakastekuivattua banaania, kardemummaa, vaniljan paloja sekä luontaisia aromeja. Koska tässä ei ole teetä, sopii se hyvin juotavaksi illalla.

Banaani ja vanilja tuovat tähän rooibokseen herkullista makeutta. Mukana on myös reilusti lämmittävää mausteisuutta. Varsin toimiva yhdistelmä. Banana Bread Chai on herkkua niin sellaisenaan kuin pienen maitotilkankin kera. Loistava tämäkin, 5/5!


Kumpi näistä kahdesta olisi enemmän sinun juttusi? :)

6 kommenttia:

  1. Hyvää Teen päivää sinne myös! :) teet on vielä tältä päivää juomatta, mutta ajattelin pitkästä aikaa keittää itselleni jonkun kofeiinittoman iltateen ennen nukkumaanmenoa.

    Tuo Red Velvet kuulostaisi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä että on illaksi kofeiinittomia vaihtoehtoja. Multa löytyy myös muutamat rooibokset ja yrttihaudukeet! :)

      Poista
  2. Red Velvet kuulostaa ja näyttääkin houkuttelevalta. Punajuuri on kyllä erikoinen maku teehen, mutta sehän voikin yllättää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punajuuri sointuu tosiaan yllättävän hyvin kaakaon ja vaniljan kanssa yhteen. Harmi, ettei sitä ole useammin saatavilla teessä. :D

      Poista
  3. Molemmat on tosi kiinnostavia! Tilaatko suoraan tolta Bird & Blendiltä vai onko näillä joku jälleenmyyjä Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tilannut Bird & Blendiltä ihan suoraan, kun ei ole jälleenmyyjiä Suomessa. Kaikki toimii tosi hyvin heidän kanssaan. Kerran oli paketti kadonnut matkalla, mutta sen tilanteen hoitivat myös mallikkaasti. 6/5 ja lämpimät suosittelut! Voidaan sun kanssa ehkä sopia jotain kimppatilausta joskus? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥