Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2024

Exotic ja kaksi muuta kesäteetä Skafferilta

Kelien puolesta kesä alkaa olla vihdoin ainakin täällä etelässä käsillä. Tutustutaan sen kunniaksi  kolmeen kesäiseen teelaatuun. Nämä teet ovat Skafferista, joka myy teen lisäksi muitakin herkkuja Porvoon vanhassa kaupungissa. Tässä kolmikossa on minusta aivan verraton väriloisto!

Kolme värikästä irtoteetä kipoissa

Safari

Suloisessa Safarissa vihreä tee on maustettu ananaksella, passionilla ja malvankukilla. Safari on makea ja hieman hapan hedelmätee. Ananas ja passion ovat molemmat kirpeitä, ja yhdistelmä on teessä hauska, piristävä ja tavanomaisesta poikkeva.

Madame Butterfly

Madame Butterfly on ihanan värikäs. Siinä on mustaa teetä, sitruunaruohoa, lohikäärmehedelmää, kiiviä ja granaattiomenaa. Tämä kuulosti paperilla erikoisemmalta, kuin miltä maistui. Maku tuo mieleen minulle vadelman jollain pienellä twistillä. Tee on kaunis ja maistuu hyvältä, mutta odotin jotain erilaisempaa.

Exotic

Exoticissa teepohjana on kiinalainen vihreä tee. Tämä vaikuttaa kahden teen sekoitukselta, joista toinen voisi olla oolong. Sekoitus on maustettu eksoottisilla hedelmillä, vaniljalla ja porkkanalla. Yhdistelmä on erittäin kiehtova. Trooppisten hedelmien makeus on mielenkiintoisesti taitettu vaniljalla. Myös porkkana tuo teehen omanlaistaan maanläheistä makeutta ja se sointuu oletetun oolongin kanssa ihanasti yhteen. Erilaisen teepohjansa vuoksi kannattaa olla varovainen, ettei tätä hauduta liian pitkään. Tämä on suosikkini tästä kolmikosta.

Mikä teelaaduista kuulosti sinusta parhaalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥