Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Roskapostausten loppu

Ehdin jo kuvaamaan satsin loppuneita kosmetiikkatuotteita seuraavaa arvostelua varten. Kun arvosteluja piti alkaa kirjoittamaan, tajusin että en oikeastaan halua naputella niitä enää. Olen kirjoittanut niitä vuodesta 2018 alkaen ja nyt monikin asia kyllästyttää:

  • Postaukset ovat työläitä tehdä – kirjoitettavaa, tarkistettavia tuotenimiä jne. on paljon.
  • Arvostelujen on oltava lyhyitä, vaikka välillä olisi paljonkin sanottavaa.
  • Toistuvista tuotteista on tylsää kirjoittaa (ja varmaan myös lukea) aina samat höpötykset.
  • Vieraammista tuotteista pitäisi kirjoittaa arvostelut heti, jotta kokemukset eivät unohdu.
  • Loppuneista kosmetiikkatuotteista on vaikea saada nättejä kuvia ja editoitavaa on paljon. Suosin 1–3 kuvan postauksia ja roskapostauksiin tarvitaan yleensä 4–5 kuvaa.
Painajainen ennen joulua -teemainen neutraali korostuspuuteri
(Postauksen kuvituskuva on vuodelta 2021, jolloin esittelin teille Revolutionin ja Disneyn The Nightmare Before Christmas -tuotteita.)

Mitä seuraavaksi?

Olen niin nörtti, että pidän nyt ja jatkossakin kosmetiikkatuotteista Exceleitä; yhtä jossa seurataan kategoriatasolla määriä, sekä toista joka keskittyy hajuvesiin. Jatkossa voin kierrättää loppuneiden tuotteiden pakkaukset heti excelöinnin jälkeen, kun niitä ei tarvitse hillota postausta varten. Tämän päätöksen myötä vierähtää iso kivi sydämeltä. Tuntuu tosi vapauttavalta heittää nyt laatikollinen roskaa pois sen sijaan, että täytyisi istua alas miettimään mitä niistä kirjoittaisi.

Haluan kuitenkin kirjoitella kosmetiikasta blogiin myös jatkossa. Olen miettinyt mm. tämmöisiä teemoja:

  • Kestosuosikkieni tarkempaa esittelyä
  • Omia hankintojani sekä muuten kiinnostavia tuotteita.
  • Kategorioiden esittelyjä (esim. kaikki luomivärini tai hajuveteni)
  • Muuta, mitä? Kerro kommenteissa mitä toivoisit! Saa olla jatkuva teema tai vain yksittäinen asia, joka kiinnostaa. :)

6 kommenttia:

  1. "Roskapostaukset" ovat aina mielenkiintoisia, mutta koska en ole niitä itse koskaan tehnyt, en ole tullut ajatelleeksi kuinka valtava työ niissä voisi olla. Suurimmaksi ongelmaksi muodostuisi omalle kohdalle se kun pitäisi säilyttää niitä tyhjiä purkkeja ja VIHAAN nurkkiin kertyviä pakkauksia ja roskia, tekisi mieli heitellä kyläpaikoissakin tyhjät shampoopullot ja lattialla lojuvat vessapaperimuovit menemään omatoimisesti :D

    Jos jotain toiveita sai esittää, ehdottomasti kestosuosikkeja! Jos tuotetta kehutaan ja sitä oikeasti ostetaan kerta toisensa jälkeen, voi luottaa siihen että tuotteessa voisi olla potentiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vihaan myös ympäri kotia lojuvia tyhjiä pakkauksia ja muita roskia! Näitä roskapostauksia tehdessä kokosin roskat aina keskitetysti yhteen pahvilaatikkoon jemmaan ja sitten kävin ne kerralla läpi. :D

      Ehdottomasti suosikkipostauksia tulossa! Kiitos toiveesta. <3

      Poista
  2. Kiva jos vielä kuitenkin kirjoitat kosmetiikasta. Yksi helpoimpia keinoja, on vain esitellä aina juuri niitä hankintoja :) Jos on jotain kestosuosikkeja jotka ei muuten näkyisi, voihan aina semmoisia myös esittää! Minusta on ollut myös kiva tehdä postauksia jossa esittelen sen hetken kaikki-tuotteeni jostain kategoriasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista vinkeistä. Eiköhän tästä hyvä tule. :)

      Poista
  3. Mua kiinnostaisi tollainen tietyn kategorian meikit (esim. luomivärit), mitä niistä oikeasti tulee käytettyä ja millaisella valikoimalla pärjäisi hyvin. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että kiinnostaa! :) Kategoriaesittelyt on itsellekin aina hyvää muistuttelua ja reflektointia siitä, mitä on tullut ostettua.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥