Sivut

sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Moonlight, mischief & madness

Tim Burtonin stopmotion-elokuva The Nightmare Before Christmas on niin syksyn kuin joulunkin klassikkoleffoja. Itselläni edellisestä katselukerrasta on vierähtänyt jo pari vuotta, joten täytynee ottaa tämä pian taas katsottavaksi. Lisäksi The Nightmare Before Christmasista tulevat elävästi mieleen omat baby bat -ajat, jolloin haalin elokuvan fanitavaraa aina t-paidoista laukkuihin ja kännykkäkoruihin asti. Kuka muuten muistaa ne led-valoilla varustetut kännykkäkorut, jotka välkkyivät puhelimen soidessa?

Kun ystäväni S kertoi minulle toukokuussa meikkibrändi Revolutionin ja Disneyn The Nightmare Before Christmas -yhteistyöstä, riehaannuin täysin! En yleensä tilaa meikkejä ulkomailta, mutta tämä ylitti kynnyksen ja naputtelin tilauksen menemään. Toimitus Saksasta Suomeen kesti 2,5 viikkoa, mikä oli varsin kohtuullinen aika. Lisäksi pakkaaminen oli tehty muovittomasti ja huolella, mistä ehdottomasti plussaa. Entäpä ne itse meikit?


Luomiväripaletti oli oikeastaan se juttu, joka triggeröi tilausintoni. Sarjasta löytyy kaksi palettia, Sally ja Jack, joista päädyin valitsemaan Sallyn, joka täydentää sävyillään parhaiten aiempaa luomivärivalikoimaani. Paletti oli kohtuullisen hintainen (16,99 €), mutta käyttökokemus on ainakin tähän mennessä ollut todella hyvä.

Sävyt on nimetty elokuvassa esiintyvien elementtien mukaan, kuten kunnon teemapaletissa kuuluukin. Osa sävyistä on mattaisia ja osa kimaltavia. Kaikkia niitä en ole vielä kerennyt testaamaan, mutta ne joita olen käyttänyt, ovat olleet helppoja käsitellä ja sopivan pigmenttisiä. Tällä paletilla saa monenlaisia lookkeja aikaan ja jo kokeilemistani sävyistä lemppareitani ovat olleet Chills ja Soup.


Highlightereita minulla ei ennestään ollut yhtäkään, mutta päätin nyt repäistä ja kokeilla sellaistakin. The Nightmare Before Christmas -sarjan highlightereilla oli hintaa 9,99 €. Halusin aloittaa highlighter-seikkailuni helposti valitsemalla sävyn, joka on mahdollisimman lähellä oman ihoni kylmää ja paikoitellen hieman punakkaa sävyä. Sarjan kahdesta vaihtoehdosta valikoitui Moonlight, mischief & madness, joka oli nappivalinta. Sävy sointuu ihooni täydellisesti. Highlighterille dedikoitu oma sivellin olisi vielä ostoslistalla - onko teillä suosituksia?

 
Tilasin myös sarjan huulikiillon kahdessa sävyssä. Huulikiiltoja minulla on viimeksi ollut vuosia sitten, joten ajattelin että miksipäs ei. Sarjan huulikiillot maksoivat 6,99 € ja virtuaaliseen ostoskoriin päätyivät Oogie Boogie sekä Zero.

Oogie Boogie osoittautui hutiostokseksi. Toivoin sävyn olevan enemmän ruskea, mutta se on lämpimän metallinen kupari. Lisäksi tuotteessa on läpitunkeva muovinen haju. Annan tälle kuitenkin ehkä loppuvuoden ajan mahdollisuuden löytää paikkansa loihtimissani meikeissä ja sitten koittaa aika sanoa hyvästit. Zeron kanssa tulemme onneksi paremmin toimeen ja siinä ei ole vastaavaa hajuongelmaakaan. Hieno poika, Zero! Jäin kuitenkin kaipaamaan näihin jotain kivaa makua ja ennenkaikkea hyvää tuoksua.


Kokonaisuudessaan tästä Revolutionin The Nightmare Before Christmas -meikkisarjasta jäi tosi hyvät fiilikset. Tuotteet nivoutuivat vahvasti teemaan ja olivat pääosin laadukkaan ja miellyttävän oloisia. Huulikiilloista kuitenkin neuvoisin pysyttelemään kaukana.

Oletko tehnyt jotain kivoja meikkiostoksia viime aikoina?

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta meikkisarjalta! Musta kanssa hauskat nimet on ihana lisäpiriste meikkeihin. 😄 Tilasin aikanaan sellaisen kuin Geek Chic Cosmeticsin meikkejä juurikin, koska niissä oli ihanat popkulttuurinimet. Oli Potteria, Supernaturalia, Doctor Whota ja ties mitä muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi, selasin niitä Geek Chic Cosmeticsin tuotteita joskus lukioikäisenä ahkerasti läpi, mutta en lopulta päätynyt tilaamaan mitään. Näyttäisi kyseinen firma olevan vielä olemassa! :)

   Poista
 2. Oi onpa ihanan näköisiä! Multa on mennyt ihan ohi tämä yhteistyö. Nightmare Before Christmas on yksi suosikkileffoistani ja katson sen joka vuosi. Oliko postituskulut isot? Voisin kyllä itsellenikin tilata tuon luomiväripaletin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tämmöiset menee nykyään niin helposti ohi alternativeblogien vähennyttyä! Postikulut oli muistaakseni 5,95 €. Jos päädyt tilaamaan myös luomiväripaletin, niin kerro ihmeessä sitten fiilikset siitä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥