Sivut

torstai 4. elokuuta 2016

Vacation

Vihdoinkin loma! Tulevan viikon ajan saa rauhassa rentoutua lukuunottamatta yhtä infotilaisuutta ja sitten seuraavalla viikolla alkaakin jo uusi koulu, iiks! Pitäisikö nyt ostaa uusi koulureppu, paljon tuoksuvia geelikyniä ja muutama glitterpäällysteinen lyijykynä? No ehkä ei, mutta tottapuhuen jokin kiva ja käytännöllinen reppu on kyllä vakavassa harkinnassa. Jos sellaisen avulla onnistuisi välttämään pahimmat niskajumit jatkossa.

Tänään juhlistin alkanutta lomaa ystäväni Tarun kanssa pyörien Punavuoren ja Kampin alueella. Kävimme namiostoksilla niin Sweetheartissa kuin Roobertin herkussakin. Jälkimmäisestä ostin super söpöjä porkkanan mallisia karkkeja joita ajattelin käyttää muffinsseissa koristeena. Karkkikauppakuvat ovat Tarun ottamia. Tie vei myös Iso Roobertinkadun Ounceen, jossa tuli juotua paljon teetä ja höpöteltyä. Testasin Vanilla Sky -nimistä vihreää teetä, joka oli ihan kivaa, mutta en rakastunut siihen. En tiedä olenko hirveän juntti, mutta Unssin hauduttama vihreä tee on aina makuuni liian kitkerää. Siksi yleensä tilaan siellä mustaa teetä aina kun vain muistan.

Muistakaahan osallistua giveawayhin! 

Translation:
Finally time for vacation! During next week I will mostly just relax and after that my new school starts, eek! Should I now buy a cute new school bag and glitter pencils? Probably not, but actually I really am planning to buy a back bag. It would be so functional and easy. 

Today I started my vacation by spending some time with my friend Taru. We went to buy some candy from Sweetheart and Roobertin herkku. From Roobertin herkku I did buy some cute carrot looking sweets that I'm planning to use as cupcake decoration. The candy store pictures are taken by Taru. We also went to The Ounce to drink tea and chat. I tasted green tea called Vanilla Sky, but that was not too special. 

8 kommenttia:

  1. Ooooi mitä nameja!! ❤ ❤ Mua ei sais päästää tommoseen tai putsaisin koko kaupan! x)
    Hihii..heti tunnistin unssikuvan :P
    Ja hei aivan mahtavaa lomaa! Nautiskele! ❤

    ~ Frillycakes ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa molemmissa kaupoissa on kyllä niin ihania namuja! Parasta on kyllä varmaan ylipäätään noiden kauppojen tunnelma ja kauniit esillepanot. Aivan erilaista kuin perus marketissa :)

      Poista
  2. Hoksasin vasta nyt että sullahan on ihan uusi blogi! :D Hyvä kun mainostit, oli jäänyt kokonaan huomaamatta. Noi karkkikauppakuvat saa mut ihan sekaisin, mut onneksi menen lauantaina kakkugalleriaan pitämään oman herkkupäivän :3 Tie vie myös Ounceen, teekaappi kaipaa täydennystä. Pidä mukava loma ja tsemiä koulutielle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo blogin nimi ja osoite vaihtuivat muutama kuukausi sitten, ja uusi osoite ei sitten ole päivittynyt lukijoille. Mutta hyvä että olet taas mukana!

      Kakkugalleria on myös kyllä ihana! Kerran olen käynyt siellä ja joskus pitäisi uudestaankin :) innolla jään odottelemaan jos jotain teepostausta päätät tehdä taas!

      Poista
  3. Ihanan näköisiä karkkeja! Rentouttavaa lomaa sulle :)
    Ps. Kiva ulkoasu sun blogilla!

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo olivat kyllä niin herkullisen näköisiä, että teki mieli ostaa mm. kaikki. :D

      Kiitos! :)

      Poista
  4. Vastaan sinulle tänne oman blogisi puolelle, kun en halua että tietyt ihmiset näkevät blogistani mihin toimipisteeseen menen, mutta siis Malmille :) Mihin itse? Olisin halunnut Pasilaan kyllä, mutta toisaalta Malmille pääsen yhdellä bussilla suoraan kotiovelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä taas pääsin sinne Pasilaan. Olen tosi tyytyväinen kun sinne taas minulla on helpompi kulkea. :) En sitten tiedä käytännössä että saako eri toimipisteiden välillä hyppiä, esim. jos jossain menisi jokin tietty kurssi itselle sopivampaan aikaan. Nyt tässä hirveä jännitys päällä, että saanko aiemmista opinnoista hyväksilukuja :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥