maanantai 26. joulukuuta 2016

Yule Presents

Kaikkihan tietävät, etteivät miehet osaa paketoida? Aleksi osaa kyllä kanyloida ja tehdä vaikka mitä muuta jännää, mutta esineiden kääriminen värikkäisiin papereihin nätisti on ylivoimainen este. Hän on siis tietenkin ulkoistanut paketoinnin - mutta ei suinkaan äidilleen, eikä kaupan myyjälle vaan isälleen!? Tässä on pakko olla kyse maailman kahdeksannesta ihmeestä. Aleksilta sain kaksi kovasti haluamaani kirjaa: Harry Potter ja kirottu lapsi sekä Vitsaus-trilogian viimeisen osan Yö ikuinen. Jälkimmäistä aloin jo lukemaan kovalla innolla. Aleksin porukoilta taas sain keittiötarvikkeita ja pari söpöä tonttua.
Omilta vanhemmiltani lahjaksi tuli herkkuja, Confetin lumijauhetta, ihan paras käsivoide (edellinen tuubi on ihan kohta loppu), lahjakortti ja juuri sopivan kokoinen pullo väkevää viiniä jonka ehkä jopa minä jaksan juoda. Tykkäsin näistä todella paljon, kun kaikki oli tuollaista rakkaudella valittua ja hyödyllistä.
Yhdeltä ystävältäni sain lahjaksi Body Shopin Japanese Cherry Blossom -paketin, jossa on pienet pullot sarjan vartalovoidetta sekä suihkugeeliä ja suihkusieni. Minulta oli juuri viime keväänä loppunut sarjan hajuvesi, joten tämä tuoksu on oikein miellyttävä. Isoveli ei ollut muutamaan vuoteen lahjonut ketään, mutta nyt hän yllätti paketilla. Veljeni harrastaa retroilua ja nyt paketista löytyi hauska tienparannuskartta syntymävuodeltani sekä lahjakortti.
 Perheelle ja ystäville pyrin tänäkin vuonna antamaan kivoja käyttöesineitä tai hyödyllistä kulutustavaraa. Moni lahja tuntui menevän nappiin, tosin pari ystävää on vielä lahjomatta. Aatonaattona annoin kuitenkin tämän vuoden ehdottomasti tärkeimmän lahjan. Kävin ensimmäistä kertaa verenluovutuksessa! Luovutus itsessään sujui hyvin, mutta sen jälkeen jouduin huimaavan olon vuoksi lepäilemään jonkin aikaa. Se on kuulema varsinkin ensiluovuttajille yleistä. 20 minuutin vähän hassu olo on kuitenkin tosi pieni hinta siitä, että voin auttaa jopa kolmea hengenvaarassa olevaa ihmistä. Aion varmasti jatkossakin käydä luovuttamassa!

Miten teillä meni joulu?

Translate:
Everybody knows that men are not good at packing presents? Aleksi can cannulate and do many other complex things but wrapping items in colourful papers is a mission impossible. So he has outsourced wrapping - but not to his mom or a salesperson in a store but his dad!? I'm sure that this must be the 8th wonder of the world! Aleksi gave me two books: Harry Potter and the Cursed Child and The Night Eternal. I already started to read the following one and I'm completely nuts about it! His parents gave me some kitchen equipment and two cute yule gnomes.

From my parents I got sweets and cheeses, the best hand creme ever (I have had one tube that already and it's almost empty), a gift card and a bottle of wine. I liked these gifts a lot because they are so useful and picked with love. From my brother who is quite a retro enthusiastic I got a roadwork map from the year I was born. That was surprisingly funny! Then I got from a friend a set from The Body Shop that included Japanese cherry blossom bath gel and body lotion and a shower sponge.

For family and friends I gave mostly nice utility articles and it seemed that they did like them. However on 23th day I gave the most important gift of this yule. It was my first blood donating time! After donating I felt dizzy but that's normal, especially when it's the first time. 20 minutes of feeling silly is a small price if I can help as much as three people. I'm so going to do it again after waiting period.

6 kommenttia:

 1. Juu miehet ja paketointi... Saan lahjat aina ihan vain muovikassissa tuolta omalta puoliskolta =D Ei ole tainnut hiffata lahjakassien olemassaoloa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tuo oli kyllä ihan paras! :D Minun kultani oli kovin mielissään kun kerran muistutin että lahjakassejakin on olemassa jos ei joku ehdi paketoimaan.

   Poista
 2. Mistäköhän johtuu, että sinun merkinnät eivät näy minun syötteessäni? Nolottaa. Oon vain ajatellut, että kukaan ei enää kirjoita, mutta nyt tulin manuaalisesti katsomaan ja löytämään ties kuinka monta merkintää, joita en ole nähnyt. :D '

  Koitan lisätä sinut uudestaan lukulistalle. Blogger on muuttunut jotenkin enkä edes pysty seuraamaan ihmisiä kuin google+ tililläni? Voi voi minua vanhusta kun en mistään ymmärrä mitään. Noh, yritän jotain nyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtunee siitä, että vaihdoin blogin nimeä ja osoitetta keväällä. Uusi osoiteppa ei sitten kivasti päivittynyt useimpien lukijoiden lukulistoille. Mutta mahtavaa että onnistuit löytämään tämän uudelleen! :)

   Blogger meni sen syksyllä tapahtuneen uudistuksen myötä kyllä vähän hassuksi. Itsekin ihmettelin paljon tuota ettei blogger-profiililla voi enää seurata blogeja :D

   Poista
  2. pakko tulla huuteleen väliin kun näin nämä kommentit, tosin en oo varma ymmärsinkö propleeman oikein, mutta jos murehditte sitä kun ei enää etusivulla näy muiden blogipäivitys ilmotukset niin itsellä ainakin uudessa blogiulkoasussa on vasemmalla sivussa miltein alimpana "Lukemisto" ja kun sitä painaa niin aukeaa muiden blogit samaan tapaan kuin ennenkin! :)
   Ja jos propleema ei ollut se mitä luulin, niin jättäkää huomiotta turha huuteluni :`D p.s ihania lahjoja oot saanut joululahjaksi ja antanut arvokkaan lahjan eteenpäin ^_^

   Poista
  3. Luulen, että se johtui bloggerin muutoksista, koska löysin muutaman muunkin blogin joka ei vain enää ilmestynyt syötteeseeni. Kyllä muistan nimittäin vielä keväällä ja kesällä lukeneeni blogiasi, joten nimenvaihdoksesta se ei riipu? No, emme ehkä ikinä saa tietää.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥