keskiviikko 21. joulukuuta 2016

DIY: Yule Cards

Tämän vuoden joulukortteihin syntyi tuollaisia pieniä paketteja. Pidin taustan tosi simppelinä, koska noiden pakettien tekemisessä oli sen verran hommaa. Kuviopaperi on peräisin Kampin kampanjamainoksesta ja nauhatkin ovat enimmäkseen kierrätettyjä. Mitäs tykkäätte? Millaisia joulukortteja te olette lähetelleet tänä vuonna?


Keep Changing Colours -blogissa on muuten giveaway meneillään vielä tämän ja huomisen päivän, joten käykäähän osallistumassa! Minä ainakin ihastuin palkintovaihtoehtona olleeseen luurankoporoon! Luulenpa, että oma blogini hiljenee joulun vieton merkeissä loppuviikoksi. Vielä pitäisi ehtiä vähän leipomaan, siivoamaan ja näkemään muutamaa kaveria ennen aattoa! Ihanaa joulua teille rakkaat lukijat!

Translation:
These are the yule cards that I made this year. What do you think? The pattern paper is from a shopping centre ad and the ribbons are mostly recycled too. What kind of yule cards have you sent this year?

Keep Changing Colours blog has a giveaway going on today and tomorrow! I guess the blog will quiet down for yule now. I still have to do some baking, cleaning and meet a couple of friends before yule. Happy holidays everyone! 

4 kommenttia:

 1. Ihania kortteja!
  Mulla on pakkomielle tehdä kortit joka vuosi itse. Tänä vuonna kokeilin jotain 3D-virittelyä, mutta ei niillä kyllä kehuskella voi :'p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse tehdyt kortit ovat kyllä ihan parhaita, olivatpa sitten onnistuneita tai sellaisia joissa olisi jotain parantamisen varaakin. Niihin on kuitenkin panostettu paljon enemmän kuin kaupan kortteihin. En ole ikinä tehnyt kortteja tuollaisella kunnon 3D-tekniikalla, ei varmaan minultakaan luonnistuisi aluksi kovinkaan hyvin. Mutta ajatus on tärkein :)

   Poista
 2. Tosi hienoja! Mä oon niin tylsä etten lähetä kortteja ollenkaan. Ja askarrella en oikeen välitä :D Ehkä joskus vois kokeilla.

  Paketti saapui perille, kiitos kovasti! Hienoin joulukortti minkä olen saanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan siinä korttien lähettelyssä kyllä aina oma vaivansa kun tarvitsee harvemmin nähdyiltä kavereilta kysyä että onhan osoite sama jne. :D

   Kiva että tykkäsit! Sinulla se kangas pääsee varmasti parempaan käyttöön kuin vain kaapin täytteeksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥