Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2018

Lokakuussa ilahdutti


Olohuoneen matto
Matto saatiin hankittua noin ikuisuuden jahkailun jälkeen. Aprikoin pitkään, haluaisinko mielummin yksivärisen tai yksinkertaisesti kuvioidun maton, mutta mies tykästyi runsaskuvioiseen Vallilan Tilhi-mattoon, joka oli oikeastaan minustakin aika kiva. Totesimme jo helmikuussa, että nykyisen kodin lattiat ovat pakkasilla jäätävät, joten matto oli tavallaan pakkohankinta.

Chayan Lemon Rosemary -tee
Tämä tee on ollut viime aikoina kovasti mieleeni. Sitruuna ja rosmariini täydentävät ja mukailevat toisiaan hyvin tässä valkoisessa teessä. Maku on raikas ja sopivan yrttinen. Tämä tee vie ajatukset sateen jälkeisille metsäpoluille. Miksei rosmariinia käytetä teessä useammin?


I love me -messut
Messut eivät olleet ihan yhtä kivat kuin viime vuonna, mutta oli ihanaa viedä äiti tapahtumaan, jonne hän ei varmaan ilman minua lähtisi. Äippä sai haalittua kosmetiikkavarastoihinsa runsaasti täydennystä ja minäkin löysin useita hiustuotteita, kahvikuorinnan ja pari muuta juttua kotiin raahattavaksi.

Syksy
Tämä on edelleenkin suosikkivuodenaikani, ja siitä tuli nautittua useiden kävelylenkkien ja höyryävien teekuppien äärellä kääriytyen kaulaliinaan tai vilttiin.


Halloween
Olen yrittänyt fiilistellä niin paljon, kuin mitä olen arkikiireiltä kerennyt. Olen tehnyt halloween-ostoksia, polttanut kynttilöitä, leiponut pariinkin otteeseen jotain teemaan sopivaa, katsonut Netflixistä Grimmiä ja Sabrinaa. Erityisesti hyvälle mielelle minut teki äiti, joka oli ostanut minulle yllätyksenä valtavan oranssin kukan mallisen kynttilän, ihan vaan koska syksy ja halloween.

Sain töitä!
Trainee-aika ajoi asiansa, sillä minulle tarjottiin töitä! Päheästi brändätty markkinointitoimisto karkkipäivineen ja kaljahanoineen (olen hakenut hanasta tasan yhden siiderin, mutta sillä on aina hauska kehuskella muille) on haikeaa jättää taakse, mutta vaihdossa saan yllättävän ihmisläheisen oloisen korporaation, jossa moni on viihtynyt aikamoisen siivun omasta työurastaan. Samat työt ja työkaverit pysyvät, joten se helpottaa siirtymää.


Miten sinun lokakuusi meni?

8 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta työstä! :) Hyviä juttuja lokakuussa, hyvät sun i love me ostokset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! I love me -ostoksiltani olisin ehkä kaivannut himpun verran enemmän yllätyksellisyyttä, mutta onpahan nyt sellaista oikeasti tarpeellista tavaraa jota tulee sitten varmasti myös käytettyä :D

      Poista
  2. Lokakuu tuntui kestävän ja kestävän, mikä oli ihan hyväkin, koska tuntuu, että ehdin tehdä asioita. Lokakuu oli mulle jotenkin toiveikas kuukausi; alkoi näyttää siltä, että minähän selviän opinnoistani tämän syksyn aikana. Saas nähdä, mutta nyt juuri olo ei olekaan paniikkinen. :D

    Onnea duunipaikasta! Siisti juttu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sulla sujui lokakuu niin hyvällä fiiliksellä! Paljosti tsemppiä opintojen kanssa ja toivottavasti ei sen suhteen paniikki iske loppu vuonnakaan :)

      Kiitos! <3

      Poista
  3. Ihana postaus, ja ihan törkeän hieno MATTO! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iida! Törkeän hienoon mattoon ilmestyi jo yksi pieni tahra, joka onneksi maastoutuu kuitenkin maton väritykseen hyvin. Yritän nyt päästä siitä jotenkin yli ja uskoa, ettei kukaan muu kuin minä kiinnitä siihen huomiota :D

      Poista
  4. Onnea työpaikasta! :) Lokakuu tuntuu olevan aina se vuoden kiireisin kuukausi. En olekaan koskaan juonut rosmariiniteetä, aika erikoinen valinta. Varmasti hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toi taitaakin olla ainoa rosmariinia sisältävä tee, johon mäkään olen törmännyt, vaikka aika monen teekaupan valikoimaa onkin tullut koluttua läpi!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥