Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Marraskuussa ihadutti

Pakuri-mustikkatee
Tämä tee kerkesi olla kaapissa jo melkein vuoden vähäisellä maistelulla, mutta tänä syksynä se kolahti täysillä. Teessä on 40 % kotimaista pakurinkääpäjauhetta ja 20 % kotimaista mustikkajauhetta. Tee on Sri Lankalaista mustaa teetä, joka on myös rouhittu pieneksi. Mustikka- ja pakurijauheen vuoksi tässä on hyvin paljon sakkaa. Teen makumaailma vie ajatukset metsään ja tämä olisikin varmasti oiva valinta jollekin retkeilystä tykkäävälle teen ystävälle nuotiolla valmistettavan nokipannukahvin tilalle.


Opinnäytetyön aloitus
Löysin opinnäytetyölleni aiheen nykyiseltä työpaikaltani! Teen toiminnallisena opinnäytetyönä ohjeistuksen, jonka on tarkoitus auttaa koko tiimiä verkkosivujen editointia tehdessä. Työpaikan näkökulmasta olen tästä projektista tosi innoissani. Koulun näkökulmasta oppariprosessiin lähteminen vähän hirvittää, mutta varmaan siitä ihan hyvä tulee.

Lord of Misrule Lushilta
Pakanajumalalta nimensä lainannut Lord of Misrule lumosi niin, että ostin sen vartalovoiteena. Sen tuoksu on jännittävä; maanläheisen raikas, makea ja mausteinen samaan aikaan. Tuoksu tulee mustapippurista, vaniljasta ja patsulista. Kosteusteho ja imeytyvyys ovat myös juuri sopivia iltakäyttöön.


Markkinointitoimiston halloween
Marraskuun alussa oli viimeinen trainee-päiväni markkinointitoimistossa. Läksiäisiä minulle ei silloin pidetty, mutta toimisto oli sattumoisin koristeltu halloween-teemaisesti, joten sain nauttia koko päivän hämyisestä tunnelmasta kynttilöiden palaessa ja kurpitsalyhtyjen irvistellessä. Kuukausittaisen karkkipäivän karkitkin olivat teeman mukaan valittuja.

Lähestyvä joulu
Kortit on jo tehty ja iso osa paketeistakin paketoitu! Saako tästä suorituksesta jonkin mitalin? Ai ei vai? Kortit ja osan lajoista olen tuttuun tapaan askarrellut itse - ensimmäisistä olisi tarkoitus postata lähempänä joulua, mutta jälkimmäiset jätän varmaan varmuuden vuoksi joulun jälkeiseen aikaan, ettei kenenkään yllätys mene pilalle.


Mitä kaikkea sinä teit marraskuussa?

4 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja on mahtunut sun kuukauteen! Ja tsemppiä oppariin! Se on melkoinen rutistus, ja onneksi olet valinnut aiheen joka kiinnostaa!

    Itse ehdin marraskuussa tehdä aika paljon opintojen suhteen, ja nyt on jäljellä enää pieni loppurutistus. Jouluun mennessä olisi tarkoitus, että hommat olisi rekisterissä valmistumista varten. Huh!

    Lord of misrule kiinnostaa minua, Lush julkaisi siitä muuten hajuvedenkin just verkkomyyntiin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tosi kiva kuulla, että sulla on viimeiset kouluhommat edenneet hyvää tahtia! :)

      Tiirailin noita hajuvesiä ennakkoon Lush UK:n sivuilta, ennen kuin ne tuli Suomessa myyntiin. Todella kova puntarointi oli Lord of misrulen ja Yog nogin välillä, mutta päädyin lopulta jälkimmäiseen. Pitäisi varmaan tällä viikolla saapua minulle ja toivon että se toimii ihollani hyvin. Netin kautta on vähän jännittävää tehdä hajuvesiostoksia, kun ei pääse kokeilemaan tuotetta ensin. Yog nogia mulla on kuitenkin onneksi ollut aiemmin saippuana ja siinä sen tuoksu oli ainakin ihana!

      Poista
  2. Ihania juttuja olet kerännyt tähän :) Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta tuo opinnäytetyösi aihe, varmasti pääsee katsomaan alaa monesta eri näkökulmasta.

    Voi hitsi kun mulla on tänä syksynä mennyt jotenkin ihan ohitse nuo Lushin joulujutut ja uutuudet :/ Tuokin vartalovoide kuulostaa taivaalliselta!

    Ihanaa joulun aikaa sinulle Maru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi vielä on hetki aikaa tutustua noihin Lushin joulun kausituotteisiinkin! Ja alkuvuodestahan on yleensä luvassa myös ystävänpäiväjuttuja. :)

      Ihanaa ja rentouttavaa joulua myös sinulle Salla!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥