Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2018

Ihanaa joulua ja kierrätyskortteja


Minulla on ollut jo ties kuinka monta vuotta tapana tehdä joulukortit itse. Valmiiden korttien ostaminen tuntuu ajatuksena aika mahdottomalta, vaikka koskaan ei kuulema pitäisi sanoa "ei koskaan". Voihan hyvinkin olla, että joku vuosi menee niin kiireisissä tunnelmissa, että kortit jäävät askartelematta. Tänä vuonna kuitenkin askartelin kortit tuttuun tapaan jo syksyllä valmiiksi.



Kolme vuotta sitten tein joulukortit Lushin värikkäästä joulumainoksesta, ja tänä vuonna innostuin jälleen askartelemaan Lushin painettua markkinointimateriaalia käyttäen. Kuvaston kirjavien tuotekuvien lisäksi hyödynsin nyt myös tekstiosioita, joista löytyikin paljon toinen toistaan hauskempia poimintoja joulukortteihin. "Happy happy joy joy" oli ehkä näistä se jouluun kaikkein sopivin.

Ostin vihdoin myös näitä kortteja ajatellen pitkään haaveilemani Dymon! Olen yrittänyt käyttää sitä säästeliäästi, ettei pian käy niin että koko kodin irtaimisto on nimetty geneerisillä tekstitarroilla. Missä kaikessa te olette muuten käyttäneet Dymoa, jos sellainen löytyy?


Joulua varten alkaa nyt kaikki muukin olla valmiina. Paketit on paketoitu ja saatiin meille myös söpö pieni metsäkuusi. Nyt tämäkin blogi hiljenee joulun viettoon. Ensi viikolla joulun jälkeen aika kuluu varmasti pitkälti opparin parissa, mutta yritän silloinkin ehtiä vielä tekemään jonkin jouluisen postauksen teitä ilahduttamaan!


Ihanaa joulua kaikille lukijoille! <3

4 kommenttia:

  1. Merry Christmas!!

    May you enjoy a wonderful year ahead

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! Merry Christmas and happy new year to you too! :)

      Poista
  2. Sattumoisin tänä vuonna oli minunkin tekemissä joulukorteissa kuusi-teema. Joulukuusen askartelin joululaulujen nuottirivistöistä :D
    Mukavaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, hauska yhteensattuma ja tosi kiva idea tuo joululaulujen nuottirivistöjen käyttö korteissa!

      Ihanaa joulun aikaa myös sinulle! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥