tiistai 1. tammikuuta 2019

Lahjasaldo esittelyssä

Hyvää uutta vuotta kaikille! Minun piti tehdä tämä postaus jo viime vuoden puolella julkaistavaksi, mutta opparin tekeminen haittasi tahtia.

Hieman tässä 26-vuotiaana olen alkanut miettiä, onko saatujen joululahjojen esittely blogissa enää ok vai ei. Toisaalta rakastan lahjojen keksimistä muille ja lahjojen saaminen itse on myös yhä ihanaa ja jännittävää, joten menkööt vielä! Mielestäni sain kivan määrän lahjoja, vaikka vähemmälläkin olisi pärjätty. Huomasin muuten, että tuosta koontikuvasta jäivät puuttumaan vielä tee ja kaulaliina, jotka pääsivät niin sukkelaan käyttöön, että unohtui hakea ne kuvaan mukaan. En nyt viitsi alkaa tavara tavaralta puimaan näitä läpi, vaan katsotaan näistä vain muutama poiminta.


Aleksin vanhemmilta sain lahjaksi Näin syntyy tee -kirjan, josta mies taisi ystävällisesti heille vinkata. Kirja on ollut toivelistallani jo noin vuoden, joten kiva saada tämä vihdoin hyllyyn! Tulen varmasti tekemään kirjasta vielä oman postauksensa, kunhan ehdin siihen syventymään. Lisäksi sain huulukuorinnan, huulirasvan ja saippuan, jotka ovat riihimäkeläistä pientuotantoa.


Äiti oli tuttuun tapaan ollut ahkera lahjaostoksilla, vaikka aina välillä puhutaan, että pienempikin määrä paketteja riittää ja tekee iloiseksi. Paketeista löytyi kaikenlaista ihanaa ja hyödyllistä, kuten aiemmin mainittu kaulaliina ja toivomani Four reasonsin hiussuihke.

Erityisesti näistä mieltä lämmittivät kuitenkin Pentikin kaunis tarjoiluastia, joka on juuri meidän kodin väreihin sopiva sekä mystinen ja kysymysmerkkejä herättänyt L'Occitanen keltainen laatikko, joka paljastuikin lahjakortiksi. Mukana oli myös pari minituotetta. L'Occitane kuuluu niihin merkkeihin, joita en hintansa vuoksi yleensä edes harkitse, joten ihanaa päästä kerrankin ihmettelemään valikoimia ostohousut jalassa.Aleksi lahjoi minua toivomallani pystyhiirellä, joka pääsee pian toimistolle tositoimiin. Unimousessa voi säätää koko hiiren kallistuskulmaa, sekä peukalotuen paikkaa ja olen tästä super innoissani. Miehen työkaverit eivät kuulemma olleeet tajunneet tämän lahjan ihanuutta, kun hän kertoi heille suunnittelevansa hiiren hankkimista minulle joululahjaksi. "Eikö mitään hauskaa?" taisi olla vastaus. Tästä huolestuneena höpönassu olikin vielä kääräissyt pakettiin konvehtirasian.


Joulu itsessään meni minulla ihanasti lapsuuden kodissa vanhempien luona. Oli hauskaa aloittaa aatto katsomalla Joulupukin kuumaalinjaa samoissa maisemissa, kuin muksunakin. Syötiin hyvää ruokaa ja vietettiin aikaa yhdessä, kuten jouluna kuuluukin.

Miten teillä meni joulu ja mitä paketeista paljastui?

8 kommenttia:

 1. Joulu meni mukavasti, aika lepäillen. Lahjapaketeista paljastui kivoja ja hyödyllisiä juttuja. Mietin myös vähän aikaa, onko lahjojen esitteleminen blogissa vähän väsynyttä, mutta niin päädyin minäkin niistä juttelemaan. :D Tänä vuonna olin tyytyväinen, ettei paketeista paljastunut mitään turhaa. Tai no, anteeksi, isoisältäni sain jonkun romanttisen roskaromaanin, jota tuskin tulen lukemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että jollain muullakin kävi mielessä tämä lahjojen esittelyn mielekkyys/mielettömyys. :D Joulussa ei tosiaankaan ole tärkeintä mikään maailman isoin lahjasaalis, vaan läheisten muistaminen ja yhdessä vietetty aika. Tosin miksei sitä sitten mieluisista lahjoista voisi postata? Ekonäkökulma toki on tärkeä, mutta mun mielestä ei tarvitse siltikään lopettaa lahjomista. Ratkaisevampaa on se, mitä siihen lahjaan paketoi.

   Poista
 2. Ihania lahjoja! Joulu meni nopsaan ja äitin joululahja on vieläkin kesken, voisi tänä vuonna aloittaa joululahjojen neulomisen vähän aikaisemmin :D Mä sain mm. Marimekon pussilakanat, bluetooth-kuulokkeet ja parit yökkärit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu meni kyllä ihan liian nopeasti minusta! :D Ihanan ja käytännöllisen kuuloisia lahjoja olet saanut :)

   Poista
 3. Halusin niitä simpukkasuklaita mutta ei paljon näkynyt, pitää vielä ostaa ne ite kaupasta kun vaan tulee lisää :) Olisin myös halunnut jotain tommosta kosmetiikka-pakkausta enemmän, muttei oikeen tullut mitään. Locottainen tuotteet ovat ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että kosmetiikan ostaminen lahjaksi on monelle hankala asia ja sitä ei aina uskalleta ostaa, ellei lahjan saaja ole nimennyt toivovansa tiettyjä tuotteita. Mulle tosin tuo L'Occitane oli yllätys, mutta äiti onkin erityisen etevä näissä lahjavalinnoissa yleensä :)

   Poista
 4. Kyllä todellakin voi (ja pitää hehe) esitellä lahjoja! Tunnustan että olen itse vähän uivelo lahjojen hankkimisen kanssa, joten on aina mielenkiintoista nähdä mitä muut toisilleen hankkivat :3 Mun paketeista paljastui kaulahuivi, kahdet korvikset, marmeladia ja kylpypalloja. Avopuolison kanssa ostettiin yhdessä itsellemme iso läjä leffoja. Joulu meni peittopesässä leffoja katsellen ja herkutellen, kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja juttuja olet saanut ja muutenkin mukavan kuuloisesti vietetty joulu :) Joskus tuommoinen avopuolison kanssa yhdessä hankittu yhteinen joululahjakin voisi olla myös kiva vaihtoehto!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥