Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Roskapostaus 2019 #1

Nyt palataan tauon jälkeen ihanien roskien äärelle! Viime vuonna jaottelin loppuneet kosmetiikat kuukausien sijaan kalendaaristen vuodenaikojen mukaan ja laskin samalla uusien tuotteiden määrää ja omistamieni tuotteiden kokonaismäärää. Halusin tälle vuodelle kuitenkin vähän kevyemmän formaatin, vaikka kokonaismäärän seuraaminen olikin antoisaa ja haluan edelleen pienentää kosmetiikkavarastoani kohtuullisemmaksi.

Kosmetiikka ei kulu minulla niin nopeaan tahtiin, että kuukausittaisiin roskapostauksiin riittäisi materiaalia. Sen sijaan ajattelin tänä vuonna toteuttaa näitä postauksia aina, kun olen saanut 10-15 tuotetta loppumaan. Pidän postauksissa mukana myös testereitä, koska mielestäni ne kertovat pienestä koostaan huolimatta paljon tuotteista. Mutta nyt pidemmittä puheitta roskien kimppuun. Tähän postaukseen niitä kertyi 11 kappaletta.


Lumene Bright now vitamin c dry skin tehohoito
Öljymäinen tehohoito oli todellinen pelastus talvella kuivuvalle iholleni! Pakkasilla laitoin tätä usein iltaisin suihkun jälkeen kosteusvoiteen sijaan. Tuote oli tosi riittoisaa ja makea appelsiinia muistuttava tuoksu kruunasi käyttökokemuksen. Voisin ostaa uudelleenkin ensi talveksi, mutta yritän nyt pärjätä tämän talven loppuun jemmoista löytyvillä kosteuttajilla, ellei tule hyvä tarjous vastaan.

Ziaja Goat's milk moisturising day cream testeri
Saippuainen tuoksu ei ollut lemppari, mutta muuten toimiva voide. Imeytyy nopeasti, sopii meikin alle ja kosteusteho on kohdillaan. Voisin joskus ostaa.

Ziaja Natural olive cream light formula testeri
Koostumus tuntui tässä kasvovoiteessa hieman vaikealta hallita. Näytepussista voidetta ottaessa, sieltä tuli aluksi voiteen lisäksi myös öljyä, jolla onnistuin helposti sotkemaan. Voide kuitenkin imeytyi ihoon hyvin ja toimi vastoin odotuksiani myös meikin alla. Saattaisin ostaa, jos tuubi toimii paremmin kuin näytepussi.


Eleven Australia Miracle hair treatment hoitovoide hiuksille
Tämä matkakokoinen hiusten hoitovoide tupsahti syksyllä Bette Boxista ja oli perin mukavan oloinen. Levitin tätä pesun jälkeen puolikuivien hiusten latvoihin. Hoitovoide teki latvoista ravitut ja hillitsi sähköisyyttä tekemättä kuitenkaan hiuksista raskaita. Tuoksu oli hennon kookoksinen. Voisin ehkä ostaa.

Lush H'suan wen hua hiusnaamio
Menin Lushille hakemaan apua kuivaan hiuspohjaan ja myyjän suosituksesta mukaan lähti tämä naamio. Tämä ei ollut maaginen pikafiksaus ongelmaani, mutta naamio kuitenkin rauhoitti hiuspohjaa joksikin aikaa. Tuoksu toi mieleen piparkakut ja jäi hiuksiin pesun jälkeen, nam! Hiuspohja tuntui naamion jälkeen hieman paremmalta ja hiukset ihanan vahvoilta, kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. Lähinnä hiuspohjaan käytettynä purnukasta riitti aika moneen käyttökertaan. Purkin voi kierrättää Lushin myymälään, josta se menee uusiokäyttöön. Varmasti ostan uudelleenkin!


Diy-kylpysuola by ihana äiti <3
Äippä askartelee töissään kaikkea hauskaa ja pari vuotta sitten he tekivät kylpysuolaa, jota äiti toi minullekin lahjaksi. Ihana sinisen ja vaaleanpunaisen hattaran värinen suola pehmitti ja hoiti kylvyissä jalkoja tosi hyvin. Lisäsin itse suolaan vielä pari tippaa eteeristä laventeliöljyä ja täydellinen rentoutushetki oli taattu. Täytyisi yrittää itsekin taas tehdä kylpysuolaa tai -pommeja.

Lush Softy jalkavoide testeri
Virkisti väsyneitä jalkoja ja kosteutti keskimääräistä paremmin. Laventelin tuoksu oli hurmaava ja luulenpa, että tarvitsen tätä joskus täysikokoisen tuotteen ihastuttamaan iltarutiinejani.

Bubble T Hibiscus & acai berry tea kylpypommi
Käytin tätä moneen jalkakylpyyn. Vaikka tämä ei olekaan varsinaisesti jaloille tarkoitettu, niin tuotteessa ollut sooda teki kyllä jaloista todella pehmeät. Tuoksu oli myös herkullisen makea.


Nivea Black & White invisible fresh antiperspirant
Pätevä dödö, joka ei sotannut vaatteita ja piti kainalot raikkaina. Muistelisin, että tämän ostopäätökseen vaikutti eniten lasinen pullo, jonka voinee kierrättää jos saa ensin revittyä muoviosan jollain konstilla pois. Tuotteessa on alumiinia, kuten valtaosassa dödöistä taitaa olla. Se on alkanut hieman mietityttää minua ja haluaisinkin mieluusti löytää jonkin alumiinittoman tuotteen. Millaisia kokemuksia teillä on alumiinittomista deodoranteista tai antiperspiranteista? Suosittelisitko minulle jotain tiettyä?

Lumene Natural Code base & top coat kynsilakka
Jo kuopatun Lumenen Natural Code -sarjan kynsilakka kuivui kohtuullisessa ajassa, mutta kestävyys ei ollut kovin hyvä. Samana päivänä tehty lakkapinta lohkeili jo illan suihkun jälkeen.

The Body Shop Vanilla chai käsivoide
Mausteilta ja vaniljasokerilta tuoksuva käsivoide hurmasi tuoksullaan, imeytyi hyvin ja kosteutti tehokkaasti. Voisin ostaa tätä ihanuutta tai muita Vanilla chai -sarjan tuotteita uudelleenkin, jos tulevat taas joskus myyntiin.


Oliko tässä sinulle tuttuja tuotteita? Entäpä onko 10-15 tuotetta sinusta sopiva määrä postaukselle?

6 kommenttia:

  1. Itse olen siirtymässä kokonaan luonnonkosmetiikan dödöihin. Niissäkin on vaan se, että mitä sopii yhdelle ei sovi toiselle. Nyt kärkipaikkaa pitää We Love the Planet -merkin voidemainen dödö. Siinä ei ole alumiinia, mutta ruokasoodaa kyllä. Joitakin se allergisoi. Mutta ainakin minulla pysyy hajut aika hyvin kurissa. Alumiinihan on vissiin nimenomaan se aine, joka estää itse hikoilemisen. Kainalot saattaa siis selkeästi vähän märemmät ilman alumiinia, mutta eipä ainakaan mulla mitenkään häiritsevästi. Koen, että se on ihan luonnollinen osa elämää ja kehon kuuluu toimia niin. T. Hippi_90. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkkasin juuri viime viikolla käyttöön Laveran dödön, joka oli nyt eka luonnonkosmetiikan deodorantti, jota testailen. Kävin muuten tsekkaamassa nuo suosittelemasi We Love the Planetin dödöt, mutta hitsi kun niissä kaikissa on mäkikuismaa, joka ei sovi yhteen e-pillereiden kanssa. Olisi aika horror, jos vääränlaisen dödön valinta lisäisi raskaaksi tulemisen riskiä. En toki tiedä noista pitoisuuksista sen tarkemmin, mutta nyt kyllä pakko pelata varman päälle ja passata tämä. HÖH! :'D

      Poista
  2. Eu adorava essa mascara da Lush mas a empresa encerrou suas atividades aqui no Brasil ,é uma linha muito boa .

    https://www.jessicaveneno.com.br/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I'm sorry to hear that. Hopefully you find some other good and ethical replacement for it!

      Poista
  3. Oi tuo Lushin hiusnaamio kuulostaa aivan ihanalta! Miten en olekaan hoksannut että heillä on hiusnaamioitakin, tää pitää kyllä testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla! En oo muita Lushin hiusnaamioita vielä testaillut, mutta tuo kyseinen osoittautui ainakin hyväksi itselleni :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥