tiistai 8. tammikuuta 2019

Maistuva makupari ja uusien blogien metsästystä

Tiedoksi teille, että valkosuklaan ja laventeliteen yhdistelmä on aivan taivaallinen. Vietin teehetken Laventeli earl greyn ja valkoisen Tobleronen kanssa oivaltaessani tämän. Suosittelen lämpimästi testaamaan, jos laventeli miellyttää.

Vastineeksi tästä elämää mullistavasta informaatiosta saatte nyt vuorostanne auttaa minua. Vielä vuosi sitten lukulistallani pyöri noin sata blogia, joista noin puolet karsiutui. Poistoon lähti epäaktiivisia blogeja ja sellaisia, joiden sisältö ei enää tuntunut puhuttelevan juuri minua. Nyt olisikin aika löytää uutta luettavaa ja olen varma, että moni muukin teistä on samassa tilanteessa.


Blogejahan on pilvin pimein, mutta niitä juuri itselle mielenkiintoisia on välillä vaikea löytää. Perhe- ja liikuntablogeja on huimat määrät, mutta kun ne eivät ole ihan minun kuppini teetä. Minua kiinnostavat ennemminkin lifestyle ylipäätään, diy, sisustaminen, (luonnon)kosmetiikka, muoti ja tietenkin tee.

Isompina kategorioina mieltä kutkuttelevat juuri nyt alternatiivisuus, diy, tiedostava kuluttaminen ja mindfulness. Etenkin kivat alternativehenkiset blogit tuntuvat olevan aika kiven alla. Minua ei haittaa, vaikka blogia ei päivitetä useita kertoja viikossa tai edes joka viikko. Pääasia, että sisältö on kunnossa.


Jos siis kirjoitat itse tai seuraat jotain blogia, joka osuisi edes vähän yllä mainittuihin itresseihin, tule ilmiantamaan se tänne! Linkitä kommenttikenttään yksi tai useampi blogi, jota suosittelisit ja kirjoita mielellään myös lyhyt kuvaus blogista. Ei haittaa, jos luen jo linkkaamaasi blogia, koska varmasti se on jollekin lukijalle uusi tuttavuus. Teen linkkien pohjalta postauksen, jossa esittelen kiinnostavimmat poiminnat.

Aikaa blogien linkkailuun on 31.1. asti!


7 kommenttia:

 1. En kyllä tiedä onko mun blogissa sitä semmosta sun etsimää "tekemisen fiilistä" ja diy-meininkiä. Ihan perus lifestyle & beauty blogi. Ehkä enemmän kääntyy just ostoksien tai kivojen kosmetiikkajuttujen puolelle, mutta koitan myös tuoda jatkossa enemmän niitä semmosia at the moment -postauksia ja haasteita mukaan :)

  www.nouw.com/moreorlesskatri

  VastaaPoista
 2. Minulla ei ole suositeltavaa, mutta jään seuraamaan suurella mielenkiinnolla. Tiedostavaan kuluttamiseen, nollahukkaan ja ekologiseen kosmetiikkaan keskittyvät, hyvät blogit tuntuvat olevan kiven alla. Lisää niitä.

  Jos et lukisi blogiani, suosittelisin sitä. :D

  VastaaPoista
 3. Itsekkin tein aika massiivisen karsinnan noin kuukausi sitten. Mulla oli seurattavia blogeja yli 200 mutta niitä jäi alle 50. Tuli samalla jokseenkin haikea fiilis ja toki sekin rupesi mietityttämään että kun näitä vanhoja katoaa, tuleeko niitä tilalle uusia vai onko blogit vain katoava luonnonvara...? Ei sillä että itse olisin ollut super aktiivinen viime aikoina, mutta toivottavasti tänä vuonna se vähän parantuisi.

  VastaaPoista
 4. Siis vitsi, juuri olin itsekin selailemassa blogeja ja etsimässä uutta luettavaa, kun tuli tämä sun linkkauspostaus vastaan! Linkkaan nyt röyhkeästi oman blogini, vaikka en nyt tiedä, kuinka hyvin kriteereihin sovin. Mulla on kuitenkin myös tulossa loppuviikosta vastaavanlainen blogienmetsästyspostaus, joten ehkä myös sieltä joku onnistuu löytämään itselleen lisää luettavaa!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Heippa!

  Minulla on edullisen sisustamisen blogi, jossa hyödynnän kierrätystä, luonnonmateriaaleja ja teen itse kaikenlaisia Diy -juttuja :)
  https://ilovemyhomeblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti löydät uutta mieleistä luettavaa :)
  Välillä itsekin kaihoisasti miettii mennyttä kun oli oikeesti aikaa keskittyä asioihin. Ehkä tämä tästä petraantuu kun saa kaikki ikävät asiat pois mielestä ja alkaa löytämään arjesta enempi aikaa myös itselle :)

  VastaaPoista
 7. https://www.lalalilja.fi

  Tavallista elämää, tyylipohdintoja, hyviä kirjoja, kotimaan matkailua ja Tampere-vinkkejä! Blogin takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa kirpputoreja, kukkia ja kirjoja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥