Sivut

lauantai 9. maaliskuuta 2019

3 x teetä Porvoon Skafferista

Pari viikkoa sitten kertoilin teille haaveilevani jo kovasti kesästä ja etenkin Porvoosta, joka on ehkä suosikkini Suomen kesäkaupungeista. Viime kesän Porvoon reissun yhteydessä tuli jälleen käytyä teeostoksilla Skafferissa, vaikka meidän teehylly olikin jo ääriään myöten täynnä (ja on muuten edelleenkin - meillä on tällä hetkellä yhteensä 43 teetä ja muuta hauduketta). Skafferista tarttui mukaan taas kolmea eri teetä, kuten useimpina aiempinakin kertoina. Kolme on kai hyvä luku?


Päärynä vaniljaa tuli ostettua jo kerran aiemmin muutama vuosi sitten. Tämä herkku pääsi nyt siis jo toistamiseen minun teehyllylleni. Päärynän maku on tässä selkeä ja vanilja tekee siitä ihanan pehmeän. Todellinen herkkutee, joka tuo mieleen kesäiset iltapäivät. Ne, jolloin aurinko paistaa ihanan lempeästi eikä porota liian kuumana.


Blueberry Queenin pohjana on vihreä tee. Tee on kevyt, makea, marjaisa ja pehmeä. Siinä on vähemmän selkeä mustikan maku kuin monessa muussa mustikkateessä, koska mukana on myös kukkien terälehtiä. Maku oli tässäkin todella kesäinen, mutta ei yltänyt ihan kärkikastiin kuitenkaan.



Earl Grey Laventeliin ihastuin viime vuonna palavasti ja toivoin kovasti, että sitä tänäkin vuonna olisi. Ei onneksi tarvinnut pettyä ja ostinkin tätä herkkua reilun 100 g pakkauksen, josta on vielä jäljellä keväällekin. Tässä teessä on siis pohjana musta tee ja lisää makua tuovat bergamot ja laventeli. Tämä lienee maustettuja teelaatuja ajatellen yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Lämpimän pörröiset suositukset Earl grey laventelille siis.


Mikä on sinun lemppariteesi just nyt?

4 kommenttia:

  1. Tamperelaisen Take T take away Tea shopin Strawberry cream on tällä hetkellä ehdoton lemppari ^^ Heillä on aika hyvä valikoima irtoteetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Take T onkin multa vielä testaamatta! Varmasti tulee sitten käytyä, kun Pasilan Tripla valmistuu. Innolla odotan kyllä tuota, kun valikoima on ilmeisesti aika laaja ja muutenkin tosi kiva vaikutelma tullut Take T:n somekanavien perusteella.

      Poista
  2. Oma suosikkini on Revontulten lumo, joka on Ouncen vihreää teetä ♥ Täytyy taas tilata sitä lastillinen nyt, kun olen viikon Itävallan reissusta palannut. Vähän kiinni otettavaa näissä blogipostauksissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti piti käydä Ouncen nettikaupassa tsekkaamassa millainen tuo Revontulten lumo on ja kuulosti oikein maukkaalta. Toivottavasti oli mukava reissu :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥