Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2019

Roskapostaus 2019 #2

Tämänkertaisessa roskapostauksessa tiiraillaan fiiliksiä alkuvuoden aikana loppuneista tuotteista. Tällä kertaa mukana on 11 tuotetta, joista vain yksi on testeri ja muut tuotteet ovatkin olleet täysikokoisia. Joukkoon mahtui nyt useampi kylpytuote, joista tein pientä vertailua, sekä pari jännittävää poimintaa arkistojen kätköistä.

(Olen muuten tosi tyytyväinen siitä, että olen saanut noita arkistoista löytyviä 2000-luvulla ostettuja tuotteita vihdoinkin loppumaan tai heitettyä pois niin, että matkassa ei ole mukana muistaakseni enää kuin pari meikkikynää ja muutama tuoksu jostain 2000-luvun lopulta. Nyt taas kun sain pari vanhempaa tuotetta loppumaan, niin omistamani kosmetiikan keski-ikä tippui huomattavasti.)


Mádara Colour and shine shampoo
Odotukset olivat korkealla, mutta emme tulleet toimeen yhdessä. Lushin palashampoota käyttäessä hiuspohja oli kunnossa, mutta apua kun korkkasin tämän. Hiuspohjani kuivui pahasti, eikä ajankaan kanssa tottunut tähän shampooseen. Jatkuvasti sai karistella olkapäiltä irronnutta kuivaa ihosolukkoa ja muutaman kerran tunsin myös kirvelevää tunnetta hetkellisesti. Annoin avomiehelleni myös luvan käyttää tätä, eikä hänelle mitään oireita tullut, joten vika on kai vain minun päässäni. Hiukset tämä kuitenkin teki kivan tuntuisiksi, joten jos et kärsi herkästä hiuspohjasta tai jos hiuspohjasi on ennemminkin nopeasti rasvoittuva kuin kuiva, niin go for it.

Biozell Color mask plum
Tuubin kuvassa napittavat mustat demonisilmät, joten siitä on jo hetki kun tämä yksilö on tupsahtanut tehtaan liukuhihnalta ulos. Itse sävyte toimi kuitenkin edelleen ja jätti kivan violetin sävyä hiuksiin noin pariksi viikoksi. Väri ei myöskään tahrannut luonnollisen väristä osuutta hiuksistani pesujenkaan myötä, joten siinäkin mielessä vallan mainio. Jemmoista löytyy tätä vielä yksi tuubi pykälää uudemmalla designella, jossa hahmolla ei ole enää Supernatural-silmiä. Tätä Plum-sävyä Biozell ei enää valmista, vaan on korvannut tuotteen sinivoittoisella Cool violetilla. Biozellin sinisen tahraavuudesta minulla on huonoja kokemuksia, joten en varmaan uskalla tuota Cool violetia testata.

Biozell Aina Hoito- ja selvityssuihke *
Tällä tuotteella on timanttinen hinta-laatu -suhde, kun putelilla on useimmissa kaupoissa hintaa alle vitosen. Suihke kosteuttaa, pehmentää, vähentää sähköisyyttä ja antaa hiuksille UV- ja kosteussuojan. Tuote tekee sen minkä lupaakin, ja myös raikastaa hiuksia tuoksullaan. Plussaa myös Avainlipusta. Voisin hyvin ostaa tätä lisää!
*Pr-näyte

Garnier Nordic essentials refreshing vitaminized toner
Vihdoinkin se loppui! Ostin tämän kasvoveden noin 10 vuotta sitten, eli teinivuosina. Tämä on siis niitä vanhan liiton puhdistavia kasvovesiä. En tosin muista teini-ihoni kunnossa olleen mitään merkittäviä eroja, käyttipä tätä tai ei. Lopulta tämä kului loppuun hiusväriä iholta puhdistaessa ja silloin, kun halusin poistaa kevyen meikin ennen kasvonaamiota. Aikamoinen turhake. (Olipas muuten järkyttävää nähdä tämän sarjan puhdistusmaito hiljattain kirpparilla 2 € hintaan...)


Pauline Viardot The Elixir of Love bath macaroon
Tämä kylpymacaron oli hintaansa nähden todella riittoisa. Monista muista kylpytuotteista poiketen tämä teki kylvystä hieman öljyisen tuntuisen ja jalat tuntuivat kylvyn jälkeen todella pehmoisilta. Tuoksu oli karkkimainen ja ehkä hitusen teennäinen, mutta kuitenkin kiva. Tuote oli kaikenkaikkiaan ihan miellyttävä, mutta pitkä miinus kuitenkin INCIstä, jota en löytänyt edes brändin omasta nettikaupasta eikä minulle myöskään vastattu, kun tiedustelin asiasta sekä nettikaupassa että Facessa. Minulla on vielä yksi Pauline Viardotin kylpypommi jemmassa, mutta enempää en osta. Tuote oli kivan oloinen, palvelualttius ei.

Yves Rocher Raspberry peppermint energizing bath cube
Pirteän tuoksuisesta kylpykuutiosta riitti puolitettuna kahteen jalkakylpyyn. Pehmentävä vaikutus ei ihan yltänyt samalle tasolle, kuin muissa käyttämissäni kylpytuotteissa, joten jatkoon tämä ei pääse. Enkä sen puoleen tätä onnistunut verkkokaupasta enää löytämäänkään - en tosin tiedä onko tuote varsinaisesti poistunut, vai onko syy sivuston hulvattoman kryptisessä hakukoneessa.

Ruusu & Rosmariini jalkakylpypommit (laventeli + ruusu-bergamotti)
Riihimäkeläisen luonnonkosmetiikkafirman kylpypommeja tarttui pari kappaletta mukaan keskiaikamarkkinoilta kesällä. Tuoksut olivat näistä molemmista ehtineet miedontua huomattavasti, joten vähän liian kauan tuli näitä siis hillottua. Nämä tekivät kuitenkin edelleenkin täydellisesti sen johon kylpytuotteet ovat suunniteltukin, eli pehmensivät ihoa tekemättä siitä kuivan tuntuista. Ruusu & Rosmariinin kylpypommit voittivat reilusti kansainvälisesti toimivien Yves Rocherin ja Pauline Viardotin kylpypommit ja seuraavaksi haluaiisin testata näistä rosmariini-appelsiini -versiota.


L'Occitane Lavender hand cream
Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkikäsivoiteistani! Se kosteuttaa, imeytyy nopeasti ja tuoksuu hurmaavasti laventelilta. Laitoin tätä käsivoidetta käsiin yleensä iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja laventeli tuntui myös aromaterapiamielessä mukavan rauhoittavalle.

Lush BB seaweed tuorekasvonaamio testeri
Tämä tuorekasvonaamio vaikutti hirmuisen kivalta! BB seaweed sisältää merilevää, hunajaa, aloe veraa, kaoliinisavea ja kuorivia hirssihiutaleita. Ensinnäkin tuntui piristävältä rankan päivän jälkeen levittää jääkaappikylmää naamiota kasvoille ja se tuoksui raikkaalta ja hieman merelliseltä. Annoin naamion vaikuttaa noin 15 min ja se jätti virkistyneen tunteen ja pehmoisen ihon. Myös stressin esiin puskemat epäpuhtauskohdat tuntuivat rauhoittuvan tämän myötä. Erittäin pätevän tuntuinen tuote, jota voisin hyvin myös ostaa.

The Body Shop Vanilla pumpkin body butter
Tämä herkullisen makea ja vaniljainen body butter kuului TBS:n toissasyksyiseen valikoimaan. Minusta tämän koostumus oli jopa normivalikoimasta löytyviä vartalovoita kivempi. Vanilla pumpkin tuntui jotenkin ilmavemmalta ja nopeammin imeytyvältä, mutta siltikään kosteutustehosta ei tingitty. Jään innolla odottelemaan, mitä kivaa TBS:lle ensi syksyksi halloweenin aikaan tulee.

Anytime Makeup pencil blueberry
Kuka muistaa vielä Anytimen? Paljoa ei ole sanottavaa tästä sinisestä meikkikynästä, jonka ostin varhaisteininä. Se jäi jo silloin vähäiselle käytölle ja nyttemmin se tuli käytettyä loppuun vähän suuripiirteisemmissä ompelu- ja käsityöprojekteissa kangasliidun sijaan.


Oliko näiden joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Äiti kehui tuota Biozellin hoito- ja selvityssuihketta ja se on tupsahdellut sen jälkeen silmille mm. blogeissa. Täytyy vissiin itsekin kokeilla, kun tätä tukkaa multa kyllä löytyy ja tehokkaalle hoitsikalle on tarvetta. :D Voih, Anytime! Muistan, että mulla oli ainakin joku huulikiilto, kynsilakkoja ja olisiko ollut peräti joku vaahtoputsarikin tätä merkkiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä tuota hoitosuihketta! Ainakin itse olin siihen paljon tyytyväisempi, kuin esim. Schwarzkopf Color freezeen :)

      Mulla oli myös joskus taannoin Anytimelta huulikiilto (kimallusta!) ja jokin hullun villin värinen kynsilakka. Oi niitä aikoja! :D

      Poista
  2. Mullakin oli toi aina hoitosuihke ja tuntu että se oli semmonen pakkopulla mulle käyttää pois kun oli sitä ennen joku loreal elvitalin vastaava, mitä ei enää saa mistään (harmittavaa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! On aina tosi tylsää, jos sen oman luottotuotteen valmistus lopetetaan. Mutta toisaalta se on hyvä syy tutustua uusiin kivoihin tuotteisiin. Aivan varmasti löydät tuolle vielä korvaajan! :)

      Poista
  3. Muistan Anytimen XD! Vauvalomalla ollessa löysin meikeistäni vielä ko. merkin puuterin ja silloin säästösyistä myös käytin loppuun. Teen itsekin kosmetiikan karsimista käyttämällä loppuun tai hyödyntämällä joitain todella vanhoja joissakin askarteluprojekteissa. Tähtään maltilliseen määrään, joka koostuisi vain tarkoin valituista suosikeista, joista myös jäisi jälkeen minimaalisesti jätettä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, tosi lohdullista kuulla aina, että muillakin on tällaisia vuosikertameikkejä ollut jemmoissa! :D Tuollainen maltillinen määrä kosmetiikkaa olisi kyllä se optimaalinen, niin tuotteet tulisi käytettyäkin silloin kun ne ovat parhaimmillaan ja kun itsekin on niistä eniten innoissaaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥