sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

27

Tänään täytin 27 vuotta, mutta synttäreitä juhlistettiin jo eilen, kun vanhempani tulivat käymään. Meillä kolmella on itseasiassa kaikilla synttärit huhtikuussa, minulla keskimmäisenä. Huippukiireisen kevääni vuoksi päädyttiin tällä kertaa yhdistämään meidän kaikkien kolmen synttärit ja minä vastasin päivän ohjelmasta. Aluksi kävimme Hyvinkään Villatehtaalla käsityöläismyyjäisissä, jonka jälkeen olin varannut meille pöydän yhteen paikalliseen suosikkiravintolaan ja sen jälkeen menimme meille syömään kakkua, juomaan kahvia ja teetä ja avaamaan lahjoja.

Myyjäiset olivat mainiosti toteutettu, ja onnistuttiin välttymään suht hyvin heräteostoksilta. Mukaan tarttui lähellä tuotettua hunajaa sekä sellaisen hirmu hauskan ja puheliaan miehen tekemä puinen patavahtikissa. Alpakoitakin nähtiin. Tämmöistä lisää! Pitäisi muutenkin aktivoitua käymään enemmän tämän tyyppisissä paikallisissa tapahtumissa. Myyjäisten jälkeen mentiin syömään törkeän hyvät annokset Medicin Maniin.


Synttärikakuksi olin tehnyt red velvet -kakun. Täytekakut eivät ylipäätään ole se minun vahvuuteni, joten jännitys oli korkealla, kun askartelin ensimmäistä kertaa gluteenitonta red velvet -kakkua, joka oli myös samaan aikaan ensimmäinen tekemäni naked cake sekä ensimmäinen kakku, johon tein pursotuksia. Toinen jännittävä asia oli lahjojen antaminen. Rakastan lahjojen antamista, mutta sitä aina miettii, onkohan onnistunut valitsemaan oikein. Onneksi kakku maistui ja antamani namit ja Lushia äitille sekä parturilahkakortti iskälle osoittautuivat erittäin mieluisiksi.


Mieluisia olivat myös minun saamani lahjat! Erityisesti mieltä lämmittivät kahden pitkäaikaisen koruhaaveen toteutumiset. Äiti oli kääräissyt pakettiin meidän Tampereen reissullamme jemmaan ostetun Mine Güngörin Vision aavikkokettu -kaulakorun ja Aleksilta sain Kalevalan A Star All Heartin. Nämä korut ovat olleet toiveissani siksi, että ne ovat juuri minun tyylisiäni, mutta kuitenkin myös sellaisia, joita kehtaa pitää myös toimistolla. Näissä on sopivasti alternativevibaa ilman sellaisia liian itsestäänselviä synkiöteemoja.


Tätini oli muistanut minua Muumi-mukilla. En yleensä juurikaan Muumi-astioista ole välittänyt ennen viime kevään Taikuria ja Tiuhtia & Viuhtia, joten yllätin itseni suuresti ihastumalla tähän Ninni-mukiin. Näkymättömän Ninnin tarinahan on itseasiassa varmaan Muumilaakson traagisimpia. Ninni oli näkymätön siksi, että häntä oli kohdeltu huonosti. Siksi sydäntä lämmitti erityisesti, että jokaisesta 2019 vuonna myydystä Ninni-mukista lahjoitetaan euro Pelastakaa lapset -järjestölle.


Sain vanhemmilta lahjaksi myös teetä! Metkatuotteen Suklaatryffeli on musta tee, joka on maustettu suklaalla, tryffelillä ja paahdetuilla kaakaopavuilla. Vielä en ole kerennyt maistamaan, mutta tuoksu on perin ihana. Teen kanssa samassa paketissa oli myös musta kynttilä. Koska synttärini ajoittuivat tänä vuonna pääsiäiseen, sain myös Pokemon-suklaamunan! Vastaavanlainen oli myös Aleksille koska "eihän nyt sitä voi jättää ilman". Molemmista löytyi Pikachu-pyyhekumi.


Tiivistettynä siis tosi mainiot yhteissynttärit, parasta seuraa, hyvää ruokaa ja ihania lahjoja <3

8 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea <3
  Ihastuttavia lahjoja olit saanut :)

  VastaaPoista
 2. Onnea 27-vuotiaalle! <3 Kivan kuuloinen synttäripäivä, just tuollaiset perheen kanssa vietetyt ovat parhaita!

  Olen vähän etääntynyt Muumimukeista, mutta tuo Ninni on ihana, ja nyt kun tiedän että menee Pelastakaa Lapset Ry:lle, tekisi melkein mieli hankkia tuo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Avomies tai perhe on ollut jo vuosia minulle ne henkilöt, joiden kanssa synttärit tulee vietettyä. Ystävien kesken on syntymäpäiväilty viimeksi varmaan viisi vuotta sitten :D

   Hauska kuulla että on muitakin, joilla Muumi-mukit eivät ole ihan siinä ykkössuosikkien listalla, mutta joihin tuo Ninni iski kuitenkin :) Ylipäätään Muumi-mukeissa mun mielestä kivaa on kestävyys ja hyvä muotoilu.

   Poista
 3. Happy birthday it sounds like a fun afternoon.

  VastaaPoista
 4. Onnea!
  Aivan ihana tuo Ninni-muki <3 En tiennytkään että niistä menee euro Pelastakaa Lapset ry:lle, mahtavaa!

  Pokemon-munia muuten etin koko pääsiäisen ajan täältä savon perukoilta, mutta tuloksetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja voi höh, kurjaa ettei niitä Pokemon-yllätysmunia niiltä seuduilta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥