sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

3 x Kohvierin maustetut teet Tallinnasta

Viime kevään Tallinnan reissulla täytyi tietenkin käydä täydentämässä (jo valmiiksi ääriään myöten täynnä olleita) teevarastoja Kohvierissa, jonka löysin edellisellä matkallani. Jos Kohvieri ei ole ennestään tuttu, niin se siis sijaitsee Tallinnassa Vanhan kaupungin kyljessä ja valikoimasta löytyy teetä, kahvia ja tarvikkeita, kuten teekannuja, mukeja ja sihtejä. Tällä kertaa mukaan tarttui kolmea erilaista teetä, joista yksi oli ennestään tuttu suosikki.


Kirsitee tuoksui ihanalta, mutta ei lopulta makunsa puolesta lunastanut lupauksiaan. Tämä oli siis vihreää teetä maustettuna kirsikanpaloilla ja ruusulla. Kukkaiset sävyt tulivat tässä hyvin vahvasti esille, ja kirsikka jäi hieman taka-alalle. Ihan hyvä tee siis, mutta selkeämpiä kirsikan makuja kaivanneena en välttämättä ensi kerralla tartu tähän.


Irish Cream jatkaa ehdottomasti edelleenkin suosikkinani tähän asti maistelemistani Kohvierin teelaaduista. Siinä musta tee yhdistyy kaakaohippuihin ja aromeihin ihanasti muodostaen pehmeän, suklaisen herkkuteen. Tällä lempeällä juomalla on moni aamu saatu startattua paljon iloisemmin.

Juuri tänä aamuna tämä tee itseasiassa pääsikin loppumaan, mutta onneksi kaapeista löytyy suklaanhimoon vielä The Ouncen Sumuinen saari, joka on yksi kaikkien aikojen teeihastuksistani. Suklaan tai toffeen makuisia teelaatuja ylipäätään minulta löytyy teehyllyltä yleensä vähintään yksi.


Peach Creamin pohja on vihreää senchaa ja se on maustettu aprikoosin ja persikan paloilla, appelsiinilla. ruusulla ja luontaisilla aromeilla. Tämä on tällä hetkellä minulla toimistolla piristämässä työpäiviä. Peach Cream on melko makea ja suloinen. Tätä voisin ehkä harkita ostavani toistekin, mutta luulen että ensi kerralla hyllystä löytyy taas jotain uutta hauskaa kokeiltavaa.


Onko Kohvieri tuttu tai oletko ostanut teetä jostain muualta Tallinnasta?

2 kommenttia:

  1. Kohvieri on mahtava pulju! Niissä teelaaduissa on jotenkin kivasti potkua. Oma suosikkini on Pina Colada, joka on maustettu vihreä tee. Jos postikulut eivät olisi niin suuret, tilaisin sieltä uuden satsin, mutta täytynee odottaa seuraavaa Viron reissua :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohvierin Pina Colada on jotenkin jäänyt multa kokonaan huomaamatta! Pitää ensi kerralla yrittää muistaa, kuulostaa nimittäin tosi hyvältä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥