perjantai 5. huhtikuuta 2019

Teen ystävän kylpypommi: More tea and sympathy

Lush on sellainen paikka, jossa välillä menettää järkensä ja ostaa jotain jännää vain siksi, että tuote onnistuu luomaan jotain vastustamattoman lapsenomaista innostusta. Niin kävi minulle jokunen vuosi sitten Sparkly pumpkinin kanssa ja niin tapahtui myös nyt uudelleen. Nyt sydämeni valloitti More tea and sympathy -kylpypommi.


Tänä keväänä Lush julkaisi ehkä söpöimmän kylpypomminsa ikinä - ainakin näin teen ystävän näkökulmasta. More tea and sympathy on nimittäin pinkin teekannun muotoinen ja kätkee sisäänsä ihka-aidon Earl grey teepussin! Teetä ei tokikaan kannata kylpyveden joukosta maistella, mutta mielestäni tämä on aivan huikea yksityiskohta.

Suloisen ulkonäön lisäksi More tea and sympathy myös tuoksuu ihanalle. Kylpypommin tuoksu on yhdistelmä bergamotia, ruiskaunokkia, nerolia ja puhdistavaa vihreää teetä. Se on houkutteleva yhdistelmä karkkimaisuutta, kukkaisia sävyjä ja vehreää raikkautta. Earl greyn tuoksu ei tule kuivasta kylpypommista merkittävästi esille, mutta kun pommin laittaa kylpyveteen, niin ehkä sen huomaa sitten selkeämmin.


Hintaa tällä ihanuudella oli melkoisesti, lähes 10 €, joka on yhdestä kylvystä aikas iso summa. Ja minullahan ei ole edes kylpyammetta! Teekannun sisään leivotun teepussin idea menisi hieman hukkaan, jos tätä käyttää pala kerrallaan jalkakylpyihin, joten täytyy toivoa että vastaan tulisi pian hotellireissu ammeella (todennäköisesti ei tule, koska olen laiska matkailija, joten luultavasti käytän tämän jalkakylpyihin viimeistään ensi talvena).


Mikä Luhsin kylpypommeista houkuttelee juuri nyt?

8 kommenttia:

 1. Aaaw! Hauska! Onneksi mulla ei ole kylpyammetta enkä harrasta jalkakylpyjä. Yksi menoerä vähemmän, kun muuten ostaisin heti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Vastapainoksi tälle pröystäilylle tilasin Limepopilta epsom-suolaa, jos kokeilisi tehdä kunnon kylpysuolaa itse. Mulle jalkakylvyt on tosi tärkeitä viikottaisia hemmotteluhetkiä :)

   Poista
 2. Kyllä nyt on tuotesuunnittelun porukka onnistunut! <3 Meillä ei ole myöskään kylpyammetta, joten nämä kylpypommit ovat vielä kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! <3 Kylpypommeja voi helposti myös käyttää osisssa jalkakylpyyn, mutta luulen, ettei tämä kyseinen kylpypommi sovellu teepussin ansiosta murennettavaksi ihan yhtä hyvin.

   Poista
 3. Apua miten ihana! Tein sen virheen että menin katsomaan kylpypommeja Lushin sivuilta ja nyt haluaisin kaikki : D Niin ihanaa kuin kylpyammeen omistaminen onkin, tuppaan hamstraamaan kylpytuotteita kaapin perälle ja sitten en kehtaa ikuisuuteen käyttää niitä kun ovat niin kalliita! Moon Spell houkuttelisi just nyt niin ihanasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä uutuuksissa on tällä hetkellä valtava määrä kiinnostavia kylpypommeja! Tekisi mieli vielä muutama kotiuttaa, mutta ei kannata. Kuulostaa niin tutulta tuo, että haalii ihania juttuja, joita ei sitten raaski käyttää pahimmillaan vuosikausiin. Kylpypommienkin tuoksu varmasti miedontuu ajan mittaan, joten varastointi ei suinkaan paranna kylpyelämystä :D

   Poista
 4. Todella suloinen <3
  Kylpyammetta täälläkään suunnilla ei ole eikä liion aikaa, täytyisi koittaa joskus repiä edes sen verran et koittais edes jonkun jalkakylvyn itselleen tehdä.. Mutta se onnistuu vasta kun lapset menny nukkumaan, muutoin siellä on kahdet ylimääräiset käsipari läträämässä joukossa mukana ja siitä on rentoutuminen kaukana xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset asettaa varmasti omat haasteensa sille, että löytäisi aikaa itsensä hemmottelulle. Mutta varmaan siihen kuitenkin jonkin hetken keksii. Viisikin minuuttia tekee jo jaloille ja mielelle ihmeitä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥