Sivut

sunnuntai 20. lokakuuta 2019

I Love Me 2019 -messujen tarjonta

Jälleen tänä viikonloppuna oli I Love Me -messujen aika, jonne menin äitini kanssa viettämään yhteistä päivää jo kolmatta kertaa. Oli taas ihanaa viettää aikaa yhdessä ja tutustua messujen tarjontaan kaksin. Tänä vuonna messujen kiertely tuntui sujuvan jotenkin edellisvuotta kevyemmin, kun valittiin suunta enemmän fiiliksen mukaan eikä kuljettu orjallisesti jokaista käytävää läpi.

Messuilla erityisesti ilahdutti se, että kotimaiset brändit olivat aiempaa näyttävämmin esillä niin kosmetiikan kuin muodinkin puolella. Kumpikin meistä tuntui tänä vuonna panostavan enemmänkin laatuun, joten kiersimme kaukaa kaikki epämääräisen oloiset pöydät ja parilla eurolla tuotteita myyvät pisteet kuin yhteisestä sopimuksesta.


Messuilta mukaan tarttuneet ostoksetkin poikkesivat nyt edellisvuoden ostoksista huomattavasti. Viime vuonna ostin enimmäkseen hiustenmuotoilutuotteita, kun taas nyt kosmetiikkaostosten pääpaino oli enemmän ihonhoidossa. Edellisvuodesta poiketen myös kaikki kosmetiikkalöydöt olivat tällä kertaa luonnonkosmetiikkaa.


Atopikin rauhoittava kauravoide oli minulla ostoslistalla jo ennen messuja ja olen nyt tosi tyytyväinen kun sain ostettua sen messuhintaan ennen kuin edellinen päivävoiteeni ehtii loppumaan. Minulla on tosiaan alkuvuodesta asti ollut riesana lievä ruusufinni ja yritän pikkuhiljaa saada optimoitua ihonhoitorutiineja sen paranemista tukeviksi. Atopikin tuotteet olivat saaneet vahvasti suositusta tähän tarkoitukseen.

Unna on tullut ennestään minulle tutuksi joistain blogeista, mutta nyt pääsin ensikertaa tutustumaan heidänkin tuotteisiinsa. Unnan pisteellä asiakaspalvelu oli ihanan lempeää ja välittävää ja siellä mietittiin mikä tuote sopii juuri minulle, sen sijaan että kannustetaan vain ostamaan euron kuvat silmissä. Unna Havu balancing toner lähti mukaan ehkä vähän heräteostoksena, mutta tuote oli minulle juuri sopiva, sillä sen pitäisi myös rauhoittaa ruusufinni-ihoa.

Lisäksi ostin Evolven Hyaluronic eye complex -silmänympärysseerumin. Tämän tuotteen kohdalla minuun vetosivat itse aineen tunnun ja koostumuksen lisäksi konstailematon pakkaus ja kätevä roll-on. Minulla jää monesti sy-voide laittamatta illalla, joten jospa nyt tuo roll-on tekisi tuotteen käyttämisestä helpomman tuntuista.


Kävin hiljattain kehonkoostumusmittauksessa ja analyysin mukaan minun olisi hyvä pudottaa ~ 6 kg, jollaista määrää olin itsekin vähän uumoillut ja johon yritän nyt tähdätä. Erityisesti haluaisin sisäelinten ympärille kertyneen rasvan normaalitasolle. En kuitenkaan usko totaalisiin herkkulakkoihin, vaan enemminkin siihen, että kannattaa etsiä asioita, joita on hyvä syödä. Nuo messuilta löytyneet Nicksin patukat olivat hyvä esimerkki herkusta, jossa on maku kohdallaan, mutta jotka ovat kevyempiä kuin tavalliset patukat.

Puhdistamon energiajuomat olivat tuliainen Aleksille, sillä itse en engergiajuomia juo. Aleksilla niitä kuluu kolmivuorotyön vuoksi välillä, kun päivärytmi heittelee ja on vain pakko pysyä hereillä.


Suomalaisen designen saralta päädyin jälleen kerran pörräämään Mine Güngörin korujen äärelle. Kiertelin ja kaartelin koruja ihmetellen varmaan 10 minuuttia, kunnes sain lopulta valittua nappikorvikset, joissa on silmälliset kissankellot. Nämä ovat taas sellaisia, jotka ovat kivan oudot, mutta sopivat myös toimistolle. Yhdet planeettakorvikset jäivät myös kaihertamaan mieltä, mutta olen näihin kukkasiin kyllä erittäin tyytyväinen.


Miltä I Love Me -tarjonta on vaikuttanut tänä vuonna?

2 kommenttia:

  1. I Love Me -messuilla olisi tälläkin kertaa ollut kiinnostavia luentoja. Toki myös luonnonkosmetiikka houkuttelisi katsastamaan tapahtuman, kun pyrin käyttämään sitä pääasiassa ihonhoidossa ja osittain meikkipuolella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että mulla on aina I Love Me -messuilla jäänyt luennot kuuntelematta, vaikka monia kiinnostavia aiheita siellä käsitelläänkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥