Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Lokakuun alun halloween-ostokset

Eilen koitti taas minun ja Keep Changing Colors -blogin Enin jo perinteeksi muodostunut halloween-shoppailukierros. Viime vuonna olin kirjoittanut yhteen halloween-postaukseeni muistutuksena itselleni, ettei halloween-ostoksille kannata yrittää mennä ennen 10.10., mutta eihän ensi viikkoon asti malttanut millään odottaa! Vaatekauppojen halloween-tarjonta oli näin lokakuun alussa tänäkin vuonna melko köyhää, mutta muissa kuin vaatekaupoissa halloween oli jo hyvin esillä. Täytyy siis tehdä jälleen kerran toinen ostoskierros vielä lokakuun aikana. Jokohan ensi vuonna olisi oppinut odottamaan tarpeeksi pitkään?



Tiger yllätti tänä vuonna erittäin postitiivisesti. Valikoimasta löytyi toki edelleenkin muovista halloween-krääsää, mutta myös vähän enemmän arkeen sopivia koristeita. Metallisen noidanhatun omaava kurpitsan muotoinen tuikkukippo oli niin suloinen, että sellainen oli pakko saada. Noidan hattu toimii varmaan hyvin myös keväällä pääsiäiskoristeena. Pääkallokynttilät olivat jo viime vuodelta tuttua tavaraa. Tällä kertaa valitsin kynttilän mustana, koska ideana oli tehdä siihen hopeisella värillä koristekuviointi.

Sisustusjuttujen lisäksi Tigerista löytyi söpöjä tarroja, silmämunasuklaata ja sokerikallo-teemainen kangasnaamio. Itsehän en tosiaan ole mikään kangasnaamioiden ystävä yleensä. Niistä tulee hirveästi roskaa, ne ovat kalliita ja osa niistä on ihan pöljän mallisia. Myönnän että ostin tämän nyt lähinnä pakkauksen takia. Naamiossa on mm. teetä, taikapähkinää, mikä kuulostaa ihan hyvältä ja sellaiselta, mitä ihoni saattaisikin kaivata juuri nyt.


Vaatekaupat eivät tosiaan olleet vielä heränneet halloweeniin ja niinpä Monkin avaruussukat jäivät ainoaksi vaateostokseksi. Sukkia nyt tarvitsee aina lisää ja varren kirjailu oli kerrassaan ihana. Lushin halloween-valikoiman kanssa puntaroin pitkään ja hartaasti. Lopulta valitsin Lord of Misrule -kylpypommin, jota muistan katselleeni jo vuosi sitten. Voi kumpa tätä tulisi taas hajuvetenä myyntiin!

The Body Shop jätettiin tällä kertaa kokonaan välistä, sillä heille oli jo kolmannen kerran peräkkäin tullut syksyn kausisarjana Vanilla Pumpkin. Herkullinen tuoksuhan se toki on, mutta olisipa tullut jotain uutta, eikä jälleen sama tuoksu täsmälleen samoissa tuotteissa.


Päivän viimeiset ostokset tuli tehtyä Tokmannilla, jossa halloween-tarjonta oli aikalailla juhlanäkökulmasta kasattua. Tokmannilta mukaan tarttui lisää suklaata ja paperiset lautasliinat (huomaathan lautasliinan söpöt merirosvokummitukset!


 Odotatko halloweenia innolla?

6 kommenttia:

  1. Itsekin raahauduin halloweenostoksille, kun flunssastani tokenin, ja ostin Tigeristä aivan ihanan kurpitsavalon, jossa pleksiin kaiverrettu kurpitsa vaihtaa ilmettä. Ihana pikkuinen piristys syysiltoihin! Sen lisäksi muutenkin alkaa sisustukseen hiipiä kurpitsat ja pääkallot, mähän siis fiilistelen lähestyvää halloweenia jo syyskuun alusta asti :D

    Noi Tigerin silmämunasuklaat oli muuten ihan törkeän hyviä, kun niihin on sisälle piilotettu pieni määrä paukkurakeita <3 Noita on pakko käydä hamstraamassa kunnon satsi ennen kuin ne häviävät valikoimasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että sielläkin ollaan yhtä innoissaan halloweenista! :D Katselin myös tuota ilmettä vaihtavaa kurpitsavaloa, se oli aika hauska. Kaikenkaikkiaan Tigerissa oli mun mielestä nyt sopivassa suhteessa viime vuodesta tuttuja juttuja sekä innostavia uutuuksia. Ja ne namit yllätti positiivisesti, en osannut odottaa että maistuvat niin hyvälle! :)

      Poista
  2. Voi miten söpö kurpitsatuikkulyhty. En nyt ehkä suorastaan innolla odota Halloweenia muuta kuin että se inspiroi koristelemaan ja hakemaan tunnelmaa. Olisi tarkoitus kuivattaa ruusuja kukka-asetelmaa varten, jonka aion koristella tekoseitillä. 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivan kuuloinen idea tuo seiteillä koristeltu ruusukimppu! Varmasti omiaan luomaan tunnelmaa :)

      Poista
  3. Voisin aloittaa jonkun uuden, ihan oman, halloween-perinteen :D (miehen) lapset on kasvaneet isoiksi ja sitä myöten halloweenhommat jääneet vähemmälle. Aivan turhaan, tämä on hirmuisen hauska juhla pimeän syksyn keskelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, nythän on sitten otollinen tilanne keksiä vaikka mitä hauskaa! Halloweenin fiilistely katkaisee kivasti syksyä, sillä ilman sitä joulun odottelu tuntuisi niin pitkältä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥