Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Tuoksuja, Tsaikkaa ja muita kirppislöytöjä

Kirpparit kuuluvat normaalisti olennaisesti vapaa-ajan viettooni, mutta nyt ne ovat olleet luonnollisestikin tauolla maaliskuun puolivälistä asti koronan vuoksi. Suurin osa kirppareistahan taitaa nyt olla kiinni ja muutenkin kirpputorille menemistä olisi tässä tilanteessa mahdoton perustella itselle. Tavaroiden hypistely, ahtaat hyllyvälit ja ylipäätään se, että löytöjen tekeminen on aina tuurista kiinni, eivät oikein sovi yhteen nykytilanteen kanssa. Mutta voi miten on kirppareita onkaan ikävä! Siksi ajattelinkin nyt esitellä teille muutamat kirppislöytöni alkuvuodelta ja viime vuoden lopulta.


Kuten blogissa on moneen kertaan tullut esille, hajuvedet ovat suuri heikkouteni ja Escadan kausituoksut ihastuttavat lähes poikkeuksetta. Puolillaan oleva 30 ml Escadan Miami blossom löytyi alkuvuodesta kympillä, mikä oli mielestäni ihan kelpo hinta täytenä kaupassa ~45 € maksavasta tuoksusta. Näin pääsen edullisesti käyttämään tätä ilman, että hyllyyn tarvitisi hankkia uusi täpötäysi pullo.

Myös ennen vuodenvaihdetta tuli tehtyä pari tuoksuhankintaa pikkurahalla. En voinut vastustaa nostalgisen hassuttelevaa The Body Shopin Vadelma eau de toilette -tuoksua, joka muistuttaa vahvasti vadelmamehujäätä. Kolmantena tuoksulöytönä bongasin lähes täyden Victoria's Secretin Coconut passion body mistin, jossa yhdistyvät vanilja ja kookos. Tuoksu sopii siis hyvin sekä talveen että kesään. VS:n tuoksut ovat kärsineet ehkä vähän inflaatiota, mutta ei siitä vaan pääse yli, että monet niistä ovat miellyttäviä.


Loppuvuodesta bongaamani Titimadamin mustat lintukorvikset maksoivat vain 5 €, joten pitihän ne kotiuttaa. Näille korviksille on tullut runsaasti käyttöä monenlaisissa asuissa. Ne sopivat hyvin niin töihin, kuin vapaa-ajalle, arkeen tai juhlaan.

Kirpparilta kotiin on tullut kannettua myös pari kotimaisten brändien astiaa. Arabian Mainio -sarjan 13 cm kulho löytyi niinikään vitosella. Kulho on kätevän mallinen ja ennestään meillä olikin jo yksi Mainio-sarjan muki.

Tuntuu siltä, ettei koristeellinen Iittalan Tsaikka herätä kiinnostusta nykypäivänä, mutta itse haaveilen kovasti Tsaikasta talven teehetkien kruunaajana ja yhden sellaisen jo löysinkin. Tsaikka on kirppareilla aika yleinen ja olen päättänyt, että ostan jos hinta on 8 € tai alle. Kymppiä enempää ei virheettömästäkään Tsaikasta kannata maksaa, sillä tarjontaa on niin runsaasti.

Harmittaa ja ehkä vähän kiukuttaakin muuten se, miten paljon noita Tsaikan metallipidikkeitä on kirppareilla myynnissä (halvimmillaan alle eurolla!). Iittala myy toki laseja ilman pidikkeitäkin, mutta niiden hinta on 33,90 €/2 kpl. Hinta on mielestäni aika suolainen ja selvästikin harva viitsii ostaa uusia laseja vanhojen hajottua. Jos joku tietää pomminvarmasti Tsaikka-pidikkeisiin sopivat ohutpohjaiset mutta edullisemmat lasit, niin saapi vinkata.


Kaipaatko kirppareille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥