Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2020

Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2020 #2

Nyt on jälleen vuoro loppuneiden kosmetiikkatuotteiden arvostelujen! Mukana tässä postauksessa ovat alkuvuoden aikana loppuneet tuotteet, joiden joukossa on hurjan monta tuotetta yhdeltä lempparibrändeistäni, nimittäin Lushilta!

Ryhmittelin tällä kertaa tuotteet tuotetyypin mukaan, enkä sen mukaan, onko tuote täysikokoinen vai testeri. Kumpi tapa toimii teistä paremmin? Mukana on aiemmalta kerralta tuttuun tapaan sydämet niiden tuotteiden nimien perässä, joista tykkäsin eniten.


The Body Shop Japanese Cherry Blossom body lotion
Tämän nopeasti imeytyvän body lotionin tuoksu oli nostalginen, sillä sain tämmöisen hajuvetenä äitiltäni lahjaksi täyttäessäni 18. Tuoksu on aivan ihana edelleenkin, joten voisin hyvin ostaa jonkin sarjan tuotteen.

Lush Sleepy body lotion 
Lushin Twilight on varmaan kaikkien aikojen lempituoksuni ja siltä tuoksuu myös Sleepy-vartalovoide. Voide imeytyi hyvin, kosteutti täydellisesti pakkasillakin ja tuoksui salaperäisen makealta laventelin ja tonkapavun yhdistelmältä. Sleepy on täydellinen illan rauhoittumisrutiineihin. Tämä päätyy ostoskoriini taatusti uudelleen.

Lush Dream Cream vartalovoide testeri
Dream cream on yksi avomieheni luottotuotteista ja minullekin tupsahti kerran tilauksen mukana tätä unelmakermaa testerinä. Voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja tuoksu on pehmeästi laventeliin taittuvan yrttinen – siis erittäin miellyttävä. Voisin hyvin itsekin käyttää tätä.

Tokyomilk Dark Crushed shea butter hand cream
Voi kurjuus, kun näin kauniin tuubin sisältö loppui! Tokyomilkin käsivoiteessa kosteutus ja imeytyvyys olivat kohdallaan. Tuoksultaan tämä oli ihanan maanläheinen taitettuna häivähdyksellä kukkaisuutta. Voiteessa tuoksui jasmiini, mutta ei liian tymäkästi. Täytyypä siis tutustua Tokiomilkin tuotteisiin jatkossakin, kun vain brändiä tulee jossain vastaan. Tokyomilk on Suomessa hieman kiven alla ja brändiä myyvät lähinnä satunnaiset sisustus- ja lifestyleliikkeet.


Max Factor Mascara Masterpiece Waterproof
Ripsarit harvoin herättävät minussa suuria tunteita, ja tämä ei ollut siihen poikkeus. Max Factorin vedenkestävä ripsari ajoi hyvin asiansa tuoden ripsiin tummuutta ja kestäen vettä mainiosti. Pelkkää käyttökokemusta ajatellen voisin ostaa uudelleenkin, mutta jatkan mielummin kotimaisella Lumenella.

Lumene Blueberry liquid eyeliner
Tämä Lumenen eyeliner oli ihan paras ja en edes muista monesko putkilo tämä nyt loppunut oli. Harmi ettei tätä samaa myydä enää. Päädyin ostamaan tämän seuraajaksi ystävän suositteleman edullisen Rimmelin eyelinerin nyt kun myymälöissä ei ole testereitä joita voisi kokeilla. Huikatkaahan, jos Lumenen nykyisessä valikoimassa on jokin kiva eyeliner, niin laitetaan muistiin!


Yves Rocher Lime from Mexico antiperspirant
Pirteän limen tuoksuista luottodödöä kului jälleen yksi pakkaus loppuun ja samaa löytyi jemmasta jo lisää.

Lush Sleepy suihkugeeli 
Sleepy-suihkugeeli jakaa tuoksunsa saman nimisen body lotionin kanssa, jota aiemmin tässä postauksessa tulikin jo hehkutettua. Aivan yhtä ihanaa oli tämä suihkugeelikin!

Lush Rose Jam suihkugeeli testeri
Pidin Rose Jamin tuoksua liian makean ruusuisena, kunnes sain tämän testerin ja ihastuin. Parfyymiä tai vartalotuoksua en vieläkään tässä tuoksussa ostaisi, mutta suihkugeeli oli juuri sopivan piristävä ja keväinen.


Mádara SOS Hydra recharge cream 
SOS on Mádaran kosteuttava tuotelinja ja sen hydra recharge cream -voidetta käytin pääasiassa talvikaudella aamuisin. Tämä kosteuttava voide on pullollaan antioksidantteja ja mukana on myös hyaluronihappoa. Tuhdista kosteutuksesta huolimatta voide imeytyy hetkessä jättämättä inhottavaa kalvomaista pintaa, joten se toimi hyvin kiireisinä arkiaamuinakin meikin alla. Voisin ostaa lisää!

Mádara SOS Hydra repair intensive serum
SOS-sarjan seerumi oli iltakäytössä ja toimi siinä hyvin. Tehokkaasti kosteuttava voidemainen seerumi imeytyi yllättävän nopsaan jättäen ihon pehmeäksi. Perin mainio, voisin tätäkin joskus ostaa talvikäyttöön.

Lush Catastrophe Cosmetic tuorekasvonaamio
Viilentävä, rauhoittava ja villin sininen mustikkanaamio oli aika ihana ja sen jälkeen iho oli todella pehmeä ja virkistynyt. Oatifix on edelleenkin Lushin tuorekasvonaamioiden ykköseni, mutta Catastrophe Cosmetic tulee vahvana kakkosena.

Hohde Tehovoide testeri
Tämä testerituubi tupsahti 2018 syksynä Bette Boxista. Koostumukseltaan voide oli todella raskas, joten käytin sitä vain iltaisin. Voiteen imeytymisessä meni jonkin aikaa, mutta koska kyseessä on anti age -tuote, saattoi se olla liian tymäkkä alle kolmikymppiselle. Iho jäi kuitenkin kivan tuntuiseksi lopulta. Tuoksu oli tylsän öljyinen ja vahamainen. Tehovoide maksaa 44,90 € / 40 ml, joten kyseessä on aika tyyris nassurasva. En ostaisi.


Lush Lord of Misrule kylpypallo 
Tämä on ehdoton suosikkini tähän asti kokeilemistani Lushin kylpypalloista! Makea, pippurinen ja yrttinen kylpypallo hurmaa tuoksullaan ia ihanalla vihreällä ja pinkillä värillään. Meillä ei edelleenkään ole kylpyammetta, joten käytin tätä pieninä paloina jalkakylpyihin.

Limepop epsomsuola
Epsomsuolaa eli magnesiumsulfaattia tuli lisättyä hiukan Lushin kylpypalloilla tehtyihin jalkakylpyihin, sillä epsomsuolaa ei käsittääkseni suurimmassa osassa noista kylpypalloista ole ja se tekee hyvää jaloille. Voisin ostaa uudelleenkin kylpypallojen pariksi.


Four Reasons Argan beauty serum 
Tämä hiusten latvoihin laitettava hoitoöljy oli aivan loistavaa tavaraa. Argan beauty serum kosteutti latvoja hyvin jättämättä niitä kuitenkaan raskaan tai rasvaisen tuntuisiksi. Luottotuote siis!

Four Reasons Moisture conditioner 
Olikohan tämä jo kolmas purkillinen? Ihan paras hoitoaine runsaille mutta kevyille hiuksilleni, joten tällä jatketaan. Hiusten pesuun liittyvien tuotteiden osalta minulla ei muutenkaan ole juuri nyt minkäänlaista seikkailuhenkeä, sillä reilun vuoden verran piinanneet hiuspohjan ongelmat tuntuvat viimein pikkuhiljaa rauhoittuvan, enkä halua sotkea orastavaa tasapainoa.

Four Reasons Deep cleanse shampoo
Viime kesänä kampaaja suositteli syväpuhdistavaa shampoota noin kerran kuussa käytettäväksi, jotta hiuksista ja hiuspohjasta irtoaa kunnolla muotoilutuotteiden jäämät ja muut epäpuhtaudet. Four Reasonsin Deep cleanse shampoo oli kuitenkin herkälle hiuspohjalleni liikaa. Tämän käytön jälkeen päänahka pölisi ja kutisi reilusti, enkä saanut putelia käytettyä edes loppuun. Ei jatkoon.

4 kommenttia:

  1. Noi Tokyomilkin pakkaukset on kyllä niin törkeen ihania!
    Mitä oot siitä Rimmelin eyelinerista ollu nyt mieltä? Joku suositteli myös Nyxin mutta en oo ite ehtiny kokeileen vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rimmelin eyeliner on toiminut varsin hyvin! Levittyy erinomaisesti ja sillä on helppo piirtää haluamansalaiset kissansilmät. Isoin eroavaisuus tuon loppuneen Lumenen ja Rimmelin välillä on se, mitä tapahtuu jos hieroo silmäkulmia vahingossa. Siinä missä Lumene vain rullautuu siististi pois, Rimmel muuttuu utuiseksi ja luomivärimäiseksi :D

      Poista
  2. Mun mielestä tämä ryhmittely tuotetyypin mukaan on selkee. :) Niin ihana toi Tokyomilkin pakkaus! Mulle ennestään ihan tuntematon merkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mennään siis tällä jaottelulla jatkossakin! Ja tuo Tokyomilkin pakkaussuunnittelu on tosiaan jotain aivan omaa luokkaansa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥