Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2020

Huhtikuun parhaat 2020

Nyt on myönnettävä, että huhtikuu koetteli positiivisena pysymistä. Huhtikuussa on sekä minun että vanhempieni syntymäpäivät, joita ei vallitsevasta tilanteesta johtuen päästy viettämään yhdessä. Kaiken lisäksi kuun viimeiset päivät kuluivat visusti kotona, sillä avomies kävi keskiviikkona koronatestissä. Kaiken huipuksi eilen vappupäivänä saatiin puhelu, että näytteessä olikin jotain vikaa, eikä testiä voitu tehdä, joten mies ajeli eilen uudelleen autokaistalle ronkittavaksi. Miten voikaan olla näin huono tuuri? Toivottavasti saataisiin nyt tulokset pian.

Yritän nyt kuitenkin pinnistellä tähän postaukseen edes jotain otsikon mukaista sisältöä. Tässäpä siis huhtikuun pienet valonpilkahdukset:


Take T Choc Chai Mint on ollut viime kesästä asti esittelyjonossa ja teen lähiviikkoina tästä ja muista saman kerran Take T -ostoksista syväluotaavamman postauksen. Huhtikuun aikana tähän teehen tuli tartuttua niin usein, että huomasin ettei siinä ole enää edes paljoa jäljellä! Etätöitä tehdessä teetä kuluu huomattavasti enemmän.

Syntymäpäivä tuotti tilanteesta huolimatta iloa. Oli ihanaa saada onnitteluja ja muutama tarkoin harkittu lahja. Mintunvihreälle valurautapannulle pitää raivata keittiöstä jokin paikka, jossa se pääsisi kauniisti esille.


Pihan parissa tuli huhtikuussakin pakerrettua paljon. Työlistalla oli kitkemistä, kuorikatteen levittämistä marjapensaille, aidan pesua ja kukkapenkin rajojen suunnittelua. Erityisesti tuo kukkapenkki on ollut haastava, sillä nykyisellään se alkaa vain suoraan nurmikosta ilman mitään reunoja. Itse haluaisin kukkapenkille selkeän rajan ja tasapainoilu modernin ja perinteisen välimaastossa tuntuu vaikealta. Pihan muutosten lisäksi pihalla vierailevat eläimet ovat olleet ihana juttu. Meidän pihalla on käynyt mm. sepelkyyhkyjä, jänis, punarinta, varpusia ja kauniita nokkosperhosia.

Lushin No Drought -kuivashampoo, jonka tilasin viime kuun vaihteessa, osoittautui aivan mahtavaksi. Aluksi mietin, onko puteli vaikea käyttöliittymä perinteisiin ponnekaasupulloihin verrattuna, mutta se toimii sittenkin loistavasti. Ehdoton plussa on se, ettei tuotetta mene hukkaan samalla tavalla kuin ponnekaasulla suihkutellessa. Kokonaisuuden kruunaa raikas tuoksu, joka muistuttaa Spritea olematta kuitenkaan erityisen makea.


Miten sinun huhtikuusi kului?

4 kommenttia:

  1. Mulla meni huhtikuu tosi nopeasti kouluhommia tehdessä, ei ole vielä ehtinyt tylsyys iskeä. Toivon kyllä, että voisin vaan ottaa iisisti, alkaa tympimään tämä jatkuva esseiden raapustelu. :D Toisaalta on hyvä, että on tekemistä, sillä kesän töistä ei ole mitään tietoa.

    Pitääpä kokeilla tuota Lushia! En ole käyttänyt kuivashampoota vuosiin, tuntuu että suihkutettavat tekevät hiuksista niin tönköt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hyvä, että sulla on ollut huhtikuulle kaikenlaista tärkeää kouluhommaa. Toivottavasti kesän työtilannekin selkenee sulla pian! :)

      Poista
  2. Harmi että synttärit ovat menneet etäillessä ja on ollut muutakin kurjaa! Onneksi olet tosiaan löytänyt pieniä ilonaiheita, ne ovat tärkeitä. :) Hei kiitos teevinkistä, oma varasto alkaa olla tyhjä joten taidan hakea tuota Choc Chai Mintiä jonakin päivänä kotimatkalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Choc Chai Mint maistuu yhtä hyvin sullekin, jos päädyt sitä joku päivä ostamaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥