Sivut

lauantai 20. marraskuuta 2021

Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2021 #3

Hupsista, tuli pidettyä kahden viikon blogitauko. Viime viikonloppuna olin porukoilla viettämässä isänpäivää, ja mennyt työviikko oli niin intensiivinen, ettei blogia ehtinyt ajattelemaan.

Marraskuu on hiipinyt pitkälle kuin varkain, joten olen jo alkanut innostua joulusta. Olen koristellut olohuoneemme halloweenista joulutunnelmaan ja laitoin työhuoneeseenkin tähtien muotoisen valoketjun piristämään pimeitä aamuja. Joulukalenterin osalta olen varustautunut tällä kertaa Fazerin suklaakalenterilla teejoulukalenterin sijaan. Teejoulukalenteritkin ovat ihania, mutta nyt halusin kalenterin jota ei tarvitse dokumentoida blogia varten. Vähän rennompaa.

Vuosi on myös vierähtänyt sen verran pitkälle, että on taas aika kurkata loppuneiden kosmetiikkatuotteiden arvosteluja. Tässä postauksessa on mukana 20 tuotetta ja testeriä, jotka ovat loppuneet kesäkuun alun ja lokakuun lopun välillä. Tämä on siis pätevä katsaus kesällä ja syksyllä loppuneisiin.

Lempparituotteeni merkitsin tuttuun tapaan nimen lopussa olevalla sydämellä.


Lush Jungle hoitoainepala (testeri)
Lushin palashampoot ovat nopeita ja helppoja käyttää, mutta hoitoainepala oli toista maata. Palaa täytyi hinkuttaa kauan, jotta siitä irtosi riittävästi hoitoainetta pitkiin hiuksiin. Pesutulos oli kyllä hyvä, mutta taidan silti tyytyä vain perinteiseen nestemäiseen hoitsikkaan ja kierrätän pakkauksen.

Four Reasons Nature Moisture Oil
Olen tykännyt paljon Four Reasonsin normituotelinjan hiusöljystä, joten tätäkin piti kokeilla. Minulla on paljon hiuksia, mutta ne ovat kevyitä, joten hiuslaatuni on hiusöljyjen kannalta haastava. Aluksi annostelin öljyä liikaa, jolloin lopputuloksena oli kunnon liimaletti. Puoli pumppausta oli sopiva määrä ja siltikin piti olla huolellinen, että öljyn sai levitettyä tasaisesti. Palasin tämän loputtua Four Reasonsin normituotelinjan hiusöljyyn.

Four Reasons Moisture conditioner 
Jos ei ole vielä aiemmin tullut selväksi, niin tämä hoitoaine on ikisuosikkini. Moisture conditioner tarjoaa kosteutusta hiuksia latistamatta. Pakkaus (ja koostumuskin) on tällä välillä uudistunut, mikä kannattaa muistaa jos tätä innostuu kaupan hyllyltä etsimään. Uudesta koostumuksesta minulla on aivan yhtä hyvät käyttökokemukset kuin tästä vanhastakin.

XZ Tyrni hiuskiinne extra strong
Ostin tämän kauan sitten siksi, että pakkaus oli sopivan korkuinen silloisen kylppärini peilikaappiin. Pidoltaan hiuskiinne oli hyvä, mutta haju oli liian parfyyminen. Tämänkin tuotteen pakkaus on tällä välin muuttunut modernimmaksi – olisikohan tuoksukin?

Lush Magic Crystals (testeri) 
Tämä oli kroppakuorintana varsin ihana helteisenä päivänä. Magic Crystals nimittäin jättää iholle hetkeksi viileän tunteen. Saattaisin ostaa ja nimenomaan kesäkäyttöön.

L'Occitane Herbae par L'Occitane L’eau (testeri)
Tämän kukkaistuoksun ytimessä oli valkoapila ja mukana oli myös rohtosalkoruusun ja karhunputken tuoksuja. Tämä kevyt ja raikas kukkaistuoksu oli ihan ok, mutta ei kuitenkaan tuntunut omalta.

Natura Siberica Taiga daily protection hand cream
Tämä käsivoide oli riittoisa ja kosteuttava, mutta sitruunaruohomainen tuoksu oli aika pistävä.

Lumene Nordic Chic CC Color correctin pen / Anti-redness
Ostin tämän vihreän peitekynän Cittarin alelaarista, koska ihossani on paikoitellen punaisuutta, joka puskee meikkivoiteen läpi. Tätä tuotetta ei ole enää myynnissä, joten en nyt turhaan arvioi sen toimivuutta, mutta tällä oli kiva tutustua vihreiden peitetuotteiden maailmaan. Ostin tämän loputtua Bohon vihreän peitepuikon.

Joik Anti-age rejuvenating day cream (testeri)
Tämän päivävoiteen haju oli öljyinen ja vahamainen. Lisäksi se ei imeytynyt kunnolla, vaan jäi rullailemaan naamalle, vaikka en edes yrittänyt tehdä meikkiä päälle. Ei kiitos.

Patyka Lotus & cotton quenching serum
Tämä rauhoittava seerumi oli aikas kiva herkälle iholleni. Juoksevan geelimäinen koostumus imeytyi nopeasti ja tuntui oikeasti ihoa ravitsevalta. Harmi, että tämä on ooistunut Patykan valikoimasta.

Flow Cosmetics Rose Floral Water 
En osaa päättää rakastanko enemmän tätä vai saman brändin laventelivettä! Ruusuvesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa lempeästi ja pumppupullo on tosi kätevä.

Atopik Sensitive rauhoittava kauravoide herkälle iholle 
Atopikin rauhoittava kauravoide toimi päivävoiteena vuoden ympäri. Voide imeytyy nopeasti, mutta on kyllin tuhtia taltuttamaan myös pintakuivuutta.

L'Occitane Light comforting cream (testeri)
Kivan tuntuinen herkällekin iholle sopiva päivävoide, jossa on 5 % sheavoita. Jää kuitenkin ostamatta, koska mukana on muovia ja suosin (suojakertoimettomissa*) kasvovoiteissa luonnonkosmetiikkaa.

*En ole uskaltanut vielä kokeilla suojakertoimellisia luonnonkosmetiikkatuotteita, koska olen kuullut, että ne kuivattavat ihoa, enkä halua juuri nyt sotkea ihoni pikkuhiljaa löytynyttä tasapainoa. Ehkä vielä jonain päivänä!

L'Occitane Immortele divine cream (testeri)
Tämäkin oli erittäin kiva käyttää, mutta maksaa mansikoita.

Nivea Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra Nourishing day cream SPF 15 (testeri)
Suojakertoimelliset päivävoiteet tuntuvat jäävän aina pyörimään iholle, eikä tämä ole poikkeus. Tuntuma on kuitenkin tässä kivempi, kuin Lumenen vastaavassa. Saattaisin ehkä ostaa.


Lush Ghost in the dark -saippua
Ghost in the Darl loisti nimensä mukaisesti pimeässä! Elämyksellisyydestä siis pisteet. Tuoksu oli kivan sitruksinen, mutta ei suosikkini. Saatan ostaa uudelleenkin, jos tekee mieli hassutella.

Per Purr Herbal cure -kylpysuola 
Tässä kylpysuolassa oli mukana minttua, basilikaa ja rosmariinia. Ihanan virkistävä tuoksu ja jalatkin tykkäsivät.

Lush Plum rain -suihkugeeli 
Plum rainissa on herkullinen tuoreiden luumujen raikas tuoksu. Ehdottoman ihana (kuten kaikki tähän asti kokeilemani Lushin suihkugeelit).

Herbina Soft Cashmere -antiperspirantti
Herbina Fresh Cotton -antiperspirantti

Herbinan antiperspirantit ovat perushyvää tavaraa, jos ei ole dödölle mitään erityistarpeita. Mustiin vaatteisiin näistä saattaa jäädä jälkiä, jos ei malta odottaa kyllin kauan. Olisipa tuoksuvaihtoehtoja enemmän!


Mikä on sinun lemppari kosmetiikkatuotteesi tällä hetkellä?

4 kommenttia:

  1. Rakastin tuota ghost in the dark saippuaa ja se oli lisäksi aivan ihanan tuoksuinen! Mua ei yhtään huoleta tai harmita ostaa muoviin pakattuja tuotteita, sillä meidän yhtiössä on kaikki keräykset sisältäen muovinkeräyksen ja tiedän että kaikki menee siellä eteenpäin jatkojalostukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyäänhän erillinen muovinkeräys taitaa olla vähänkin isommissa taloyhtiöissä pakollinen, mikä on loistava juttu! :) Me kerättiin muovit erilleen jo ennen kuin meidän taloyhtiöön tuli muovinkeräys, jolloin niiden vieminen tarvitsi aina taktikoida muiden samaan suuntaan menemisten kanssa yhteen.

      Poista
  2. Mulla loppu kans vasta toi Flowin ruusuvesi, tosi kiva tuote! Ja jotenkin heti ylellisempi fiilis kun tuote on lasipullossa muovin sijaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin ihana! Yleisesti ottaen ruusuvesissä näyttää olevan paljon laatueroja, ja monessa tarjolla olevassa tuotteessa on paljon huonommat sisällöt, kun taas tuo Flown on ihan täyttä tavaraa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥