Sivut

sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Loppuneet kosmetiikkatuotteet 2022 #1

Hei täältä kaaoksen keskeltä! Mitä kuuluu? Minulla on ollut nyt vähän liiankin jännä viikko. Maanantain ja tiistain olin mukavasti vapaalla, mutta loppuviikosta meille rantautui ikkunaremontti. Uudet ikkunat ovat kivan oloiset, mutta remppaan on liittynyt myös tylsiä juttuja, kuten epäselkeää tiedottamista aikatauluista sekä kiireessä kolhittuja kodin muita pintoja. Toivottavasti kaikki kääntyy kuitenkin  parhain päin ja päästään pian nauttimaan meidän uutukaisista ikkunoistamme ilman ylimääräisiä huolia.

Onneksi napsin tähän postaukseen kuvat jo pari viikkoa sitten. Nyt on siis vuorossa loppuneita kosmetiikkatuotteita arviointeineen marraskuusta tammikuuhun loppuun. Joukossa on järjetön määrä Lushin testereitä, koska kävin syksyllä lyhyen ajan sisään pari kertaa Lushilla ja tein yhden verkkokauppatilauksenkin sinne. Sattumalta kaikki tämän arvostelukerran tuotteet ovat vielä värienkin puolesta synkassa keskenään!

Lempparituotteeni merkitsin tuttuun tapaan nimen lopussa olevalla sydämellä.


Lush Karma palashampoo ♥
Karma oli kerrassaan ihana palashampoo. Harmi, ettei sitä ole enää saatavilla! Sen mausteisen appelsiininen tuoksu oli herkullinen ja se oli täydellinen siihen vuodenaikaan, kun lämpötila on plussan puolella.

Four Reasons No nothing sensitive moisture mist
Ostin tätä hajusteetonta No nothing -versiota ilman varsinaista syytä. Oli ihan yhtä hoitavan tuntuista kuin tavallinen versio, mutta tuoksu muistutti kosteuttavaa nenäsumutetta. Palasin tämän loputtua takaisin tuoksulliseen versioon.

Lush Wasabi Shun Kui shampoo (testeri)
Tämän sitruksisen tuoksuisen shampoon luvataan tuuheuttavan, ja niin se tosiaankin teki. Hiuksista tuli tosi nätit, mutta vähän liian narskuvan puhtaan tuntuiset, hoitoaineesta huolimatta. Saattaisin kuitenkin ostaa satunnaiseen käyttöön.

Lush Daddy-O shampoo (testeri)
Vaaleista hiuksista keltaisuutta taittava shampoo oli riittoisaa ja tosiaan taittoi sävyä hennosti kylmemmäksi. Hiuspohjani tykkää talvella hellemmästä Honey I washed my hair -shampoosta, mutta kyllä tämäkin meni. Laitan tämän kesää ajatellen mietintään, koska tykkäsin kovasti lopputuloksesta.

Lush Happy happy joy joy hoitoaine (testeri)
Tämä hoitoaine tuoksuu ihanan sitruksiselta ja oli kiva, mutta ei kyllin hoitava minun hiuksilleni.

Lush Infrawig (testeri)
Etsin kuumeisesti uusia sopivia hiusten muotoilutuotteita, mutta tämä ei ollut yksi niistä. Pieni määrä geeliä ei tehnyt hiuksille mitään ja enemmästä jäi helposti koppuraiset hiukset. En suosittele tätä pitkät ja kevyet hiukset omaaville.


Lush Lord of Misrule vartalovoide ♥
Lord of Misrule on tuoksultaan ainutlaatuinen yhdistelmä patsulia, vaniljaa ja mustapippuria. Se on mausteisen makea ja vaikea kuvailla, mutta rakastan sitä. Vartalovoide oli myös mukavan kosteuttava. Ostaisin uudelleen, jos tätä tulee myyntiin taas.

Lush Twilight body spray ♥
Jos pitäisi valita yksi tuoksu jota käyttäisin aina, se olisi tämä. Tonkapapu, laventeli ja ylang ylang yhdessä muodostavat laventelisen tuoksun, josta löytyi myös makean piparkakkumaisia vivahteita ilman, että tuoksu olisi kuitenkaan jouluinen. Loppumetreillä tuoksusta alkoi katoamaan makeus, jolloin se oli puhtaammin vain laventelinen. Uusi löytyy jo hajuvesihyllyltä.

Lush Groovy kind of love kylpypommi
Lokakuun lopussa teimme minireissun Helsinkiin ja hotellihuoneessamme oli kylpyamme, jota piti tietenkin hyödyntää. Groovy kind of love oli hassuttelevan suloinen kirkkaine väreineen. Tuoksussa oli mukana ruusua, bergamottia ja ylang ylangia. Kylpy oli ihanan tuoksuinen ja jotenkin niin siinä Lushin tuoksukimaran ytimessä.

Oriflame Festive wonderland bubble bath
Edelleenkään kylpyammetta en omista, joten tämä meni käyttöön suikugeelinä. Tämä tuoksui punaisilta omenoilta, joten se oli ihanan makea ja syksyinen, vaikka onkin Oriflamen joulusarjaa.

Herbina Soft Cashmere antiperspirantti
Pitäisiköhän nämä pudottaa jo loppuneet-postauksista pois? Ei ole kovin kiehtovaa sisältöä, että ostan vuorotellen tätä ja saman sarjan Fresh cottonia.

Lumene CC color correcting cream sävyssä Light (testeri)
Sain testerin tästä tuttuakin tutummasta meikkivoiteesta, jota olen jo vuosia käyttänyt. Ei lisättävää. Mikä on muuten teidän luottomeikkivoiteenne? Olisi kiva testata välillä jotain muutakin.

Apeiron Anti wrinkle fluid sy-voide (testeri)
Tämä oli erittäin kivan oloinen. Kosteuttavan ja ravitsevan tuntuinen, mutta imeytyi silti nopeasti. Voisin ostaa!

Flow cosmetics Lavender floral water
Tämä korkealaatuinen laventelivesi on parasta tavaraa ikinä. Ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin kolmeen vuoteen – en väitä, että se johtuisi nimenomaan tästä tuotteesta, mutta sillä on selvästi suotuisia vaikutuksia iholleni, joten laventelivedellä mennään myös jatkossa.

Lush Let the good times roll tuoreputsari (testeri)
Tykkäsin tästä kuorivasta tuoreputsarista paljon ja herkullinen kakkutaikinamainen tuoksu on jo tuttu saman nimisestä body spraysta. Tähän erityisesti kuivaihoisille tarkoitettuun putsariin lisätään siis tilkka vettä, ja sitten tahnaa hierotaan hellävaraisesti kasvoille ja pestään pois. Vaikka koostumus oli hieman rakeinen, oli se kuitenkin kyllin hellävarainen meikäläisenkin herkälle naamalle. Voisin ostaa!

Lush Beauty sleep vartalo- ja kasvonaamio ♥
Käytin tätä ainoastaan kasvoille, ja siihen se olikin aivan ihana. Tämän jälkeen iho tuntui niin virkistyneeltä ja pehmoiselta. Jatkoon!

Evolve Hyaluronihappo-silmänympärysseerumi (puuttuu kuvasta)
Tämä tuote kohtasi väkivaltaisen lopun pudottuaan hyllyltä, jolloin lasinen hylsy rasahti rikki. Tosi harmi, koska tämä oli aika kiva. Ainoa miinus rollonista, joka on tavallaan kätevä, mutta josta tuli helposti liikaa tuotetta ulos.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai kenties jotain mitä on ostoslistalla?

2 kommenttia:

  1. Herbina tuttu (usein alumiinittomia) ja niitä tullut valittua aikanaan paljon :) Lumene CC on kyllä kestosuosikki ja kesällä mun lemppari, kun haluaa ohuen ja kuulaan meikin. Four Reasonsin sarjasta se normaali moisture sarjan suhike nyt käytössä ja oon tykännyt, eikä sekään ole kovinkaan voimakkaan tuoksuinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin vielä se Herbinan alumiiniton testaamatta! Täytyy kokeilla, olisko se riittävä esim. jonain tavallisina etätyöpäivinä. :) Kävin muuten just tsekkaamassa Herbinan sivut, niin ilmeisesti ovat uudistaneet noita kahta muuta antiperspiranttia jotenkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥