Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Pirskahteleva yuzu kesätuoksuna

Keskikesän juhla on nyt vietetty ja toivottavasti kaikilla jäi siitä ainakin yksi isompi tai pienempi kiva muisto takataskuun.

Olen nyt kesällä koettanut tehokäyttää The Body Shopin Satsuma-parfyymiöljyä. Sillä on ikää jo 14 vuotta, mutta se on säilyttänyt tuoksunsa mainiosti. Tuoksuhyllylleni on tullut myös yksi uusi tulokas, josta tulin nyt kertomaan teille.

Yuzu on jo parisen vuotta ollut varsin trendikäs hedelmä. Se kuuluu sitrushedelmiin ja makunsa puolesta sujahtaa jonnekin sitruunan, appelsiinin ja limen välimaastoon. Tälle kesälle The Body Shop on loihtinut Yuzu limited edition -sarjan. Nuuhkuttelin ja testailin sarjan body mistia kaupassa pari kolme kertaa ennen ostopäätöstä.


The Body Shop Yuzu body mist -pullo

The Body Shopin Yuzu body mist tuoksuu juurikin sellaiselta, jollaiseksi sen makua kuvailin. Se on ihanan pirskahteleva ja iloinen. Body mistit eivät ole tuoksuina kovin vahvoja, ja Yuzukin laimenee iholla mukavaksi makean raikkaaksi pohjavireeksi. Tämä sopii ainakin minulle hyvin, sillä tuoksun ei tarvitsekaan kantautua kauas. Riittää että se ilahduttaa minua, ja että sen voi huomata halatessa.

Kuulostaako yuzu sinun jutultasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥