sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

25

Tuli taas perjantaina vanhennuttua vuodella! Ei kyllä ehditty toissapäivänä juhlistaa synttäreitäni ollenkaan kun oli koulua, vanhan kodin avainten luovuttaminen ja uuden sängyn saapuminenkin aiheutti häslinkiä. 

Tänään kuitenkin pidettiin perheen kesken kakkukahvit ja oli kivaa. Uskalsin pyytää Aleksin ottamaan minusta kuvankin taas pitkästä aikaan blogiin! Tuo hame on muuten yksi ihanimmista kirppislöydöistäni. Hiukset ovat tällä hetkellä vähän röllit kuivine latvoineen. Pitää ehdottomasti käydä kampaajalla sitten kun koulu jää tauolle. Olen aiemmin käynyt opiskelijakampaamo Unikassa, mutta toisaalta olisi ihanaa myös löytää sellainen oma luottokampaaja!Täksi päiväksi leivoin kakunkin ja kerrankin olin tyytyväinen lopputulokseen! Kakku on siis suklaan ja kookoksen makuinen. Löytyykö sieltä lukijoista muuten yhtään kookosfania, joka haluaisi että julkaisen myös reseptin tänne joskus? Kakun kanssa sopi teeksi mainiosti Demmersin Coconut green. Lahjaksi sain porukoilta herkkuja, ruokakirjan ja VS:n kauniin body creamin. Lisäksi Aleksilta ja sen porukoilta tuli muuton yhteydessä etukäteislahjana leveämpi näyttö. Tällä on kyllä luksusta muokata kuvia siihen vanhaan 15-tuumaiseen verrattuna!


Näiden kivojen kuulumisten lisäksi ensi viikolla tapahtuu myös jotain jännää, josta saatte myöhemmin kuulla! Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Translation:
On Friday was my 25th birtday! The day was so hectic we did not have time to celebrate it at all. However today I did bake a coconut chocolate cake and asked my family to visit. Coconut green tea was great with the cake!

12 kommenttia:

 1. Hehe, onnea sinnekin, ollaan melkein synttärisamikset (hyi mikä sana!) Luottokampaajan löytäminen on kyllä jotakin niin kullanarvoista ettei tosikaan, muistan kun muutin Lahteen ja ensimmäisiä ahdistuksenaiheitani oli nimenomaan se että kenen käsiin uskallan antaa hiukseni : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Mikla, olipa hauska yhteensattuma!

   Toivottavasti minäkin sen luottokampaajan löytäisin. Olisi huippua että kampaajalle uskaltaisi mennä ilman tarkkaa suunnitelmaa, mutta varmana siitä että lopputuloksesta tulee kiva!

   Poista
 2. Onnea! :) Pääsispä itsekin kampaajalle, olis luksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti bongaat jostain jonkin kivan kampaamon, kyllä se kummasti piristää yleensä :)

   Poista
 3. Oikein paljon onnea ^_^ kakku näyttää oikein herkkulliselta!! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kakku oli kyllä myös hyvää, juuri semmoinen sopivan makea olematta överi ^^

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut<3 Tuo kakku näyttää niin hyvältä<3

  VastaaPoista
 5. Onnee! Mulla ois tällä viikolla synttärit, voispa vaa olla ikuisesti 24! Havahduin, että ens vuonna tulee mittariin 26, se on jo lähempänä kolmeekymmentä kuin kahtakymmentä, tuli kauheen vanha olo. :D Ihana tuo kakku muuten, suklaa ja kookos ei voi mennä ikinä pieleen. Olisi kyllä kiva nähdä resepti täällä blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja paljon onnea jo myös sinulle! Tosi hurjaa kyllä, että nyt on lähempänä kolmeakymmentä, iiks! Pitää nyt vaan yrittää olla vetämättä siitä mitään sen kummempaa kriisiä :D

   Ihana kuulla että kakun resepti kiinnostaa! Täytyy ottaa se postaus ensi kuussa työn alle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥