sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Ostoksia Thé Huoneelta

Ensimmäinen viikko takana uudessa kodissa, ja eihän se ihan ongelmitta ole mennyt. Pitkäperjantaina jouduttiin nimittäin kutsumaan huoltomies kun kylppärin putket olivat menneet tukkoon. Tuon episodin jäljiltä meidän kylppäri haisee edelleen lähinnä ulkohuussilta, hyi. Toivottavasti saadaan ongelma jotenkin ratkaistua. Muuten tämä koti on nimittäin vaikuttanut ihan kivalta.

Mutta sitten kivempaan asiaan, tee nimittäin piristää minua aina! Kävin vuoden vaihteessa pitkästä aikaa Thé Huoneella. Näiden esittely on jäänyt vähän myöhäiseksi, mutta onpahan ollut aikaa maistella näitä. Ostin siis kolmenlaista vihreää maustettua teelaatua.

Kuvailen usein teelaatuja vertaamalla niitä erilaisiin herkkuihin jos vain mahdollista. Tässä olisi taas yksi sellainen! Lime strawberry sencha nimittäin kuivana muistuttaa minua ihan Twister-mehujäästä! Maku on haudutettuna tietenkin miedompi, mutta super hyvä silti! Tätä päädyn varmasti toistekin ostamaan. Toimisikohan myös jääteenä?
Mango senchan tuoksu on ihanan makea ja hedelmäinen. Minua se muistutti vähän Demmersin Green Bellinistä, vaikka Green Bellini onkin maustettu persikalla. Tämä on sellainen perushyvä hedelmätee jonka kanssa ei voi mennä vikaan. 

Harvoin on sellaisia teelaatuja, joiden kuvailu on minulle hankalaa, mutta Sencha 8 on sellainen. Laadussa on ruusua, krysanteemia ja karpaloa. Kukat maistuvat tässä tosi vahvasti ja karpalo tuo vielä oman lisänsä. Makumaailma on minulle vähän erikoinen, mutta kuitenkin tosi hyvä.


Ihanaa sunnuntaita teille!

Translation:
So now we have been living the first week in our new apartment and it has not went as well as I have hoped. There are some pluming issues in the bathroom. I really hope that things get solved easily.

However tea always cheers me up so lets talk about it! In the beginning of the year I went to Thé Huone. From there I bought two kinds of flavoured green teas.

I often describe tea comparing it with different kinds of treats if possible. Here is one of those once again! Lime strawberry sencha reminds me of Twister popsicles, so yummy! I wonder if it works well also in ice tea?

Mango sencha is sweet and fruity. Really good but nothing mind blowing. Kind of a basic good fruit tea, you can't go wrong with it!

Sencha 8 was really hard to describe for me. There is rose, chrysanthemum and cranberry in it. Floral taste is strong and cranberry  brings an interesting twist to it. The overall taste is special but pleasant.

Have a nice Sunday!

6 kommenttia:

 1. Oi, kylläpä alkoi tehdä mieli teetä! :D Kaikki ihanat teelaadut ovat jääneet vuosien myötä ihan pimentoon, kun siirryin juomaan kahvia. Välillä mietin että olisi ihana palata teen juojaksi, kun nykyään on niin monia herkullisia vaihtoehtoja tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen maailma on kyllä ihanan laaja, aina löytyy jotain uutta kokeiltavaa! Välillä tee olisi varmasti sopivampi vaihtoehto fiilikseen tai vuorokauden aikaan nähden, välillä taas kahvi :)

   Poista
 2. Voi, toivottavasti saatte kylppärin kuntoon! Toi Twisteriltä maistuva tee kiinnostaisi eniten, Twister oli lapsena mun lempparimehujää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää kylpyhuoneen tilanne onneksi valoisammalta! Eiköhän tämä tästä kunhan vain traumoista selvitään :D

   Twister oli myös oma lemppari muksuna, siksi olinkin niin onnesta soikeana kun löysin tuon!

   Poista
 3. Oi toi twisterin makuinen kuulostaa niin mielenkiintoiselta! Se on varmasti niin hyvää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ainakin itse tykkäsin paljon! Jos joskus tulee mahdollisuus niin kokeile ihmeessä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥