torstai 27. huhtikuuta 2017

DIY: Gothic Lolita Bible -kortit #2

Moikka ja ihanaa torstaita kaikille! Eilen olin blogivieraana Forsman tean teekoulutuksessa Vantaalla, ja pakko sanoa että oli kyllä mielenkiintoista. Forsmanin teemyymälässä vierailu oli muutenkin ollut to do -listallani parisen vuotta. Teen aiheesta erillisen postauksen toukokuussa, joten pysykäähän silloinkin kuulolla!

Nyt kuitenkin haluan pitkästä aikaa DIY-asiaa! Olen muuten tosi pahoillani siitä, että ne ovat jääneet alkuvuonna vähemmälle kaiken koulukiireen takia. Pyrin korjaamaan asian kesällä, onneksi lomaan on enää alle kuukausi. 

Tämän postauksen kortit tein neiti S:ltä saaduista vanhoista Gothic Lolita Bibleistä jo viime syksynä, vähän samankaltaisia tein myös vuosi sitten ja postaus niistä löytyy täältä. Nämä kuvat on otettu vielä vanhalla kamerallakin, mutta menkööt nyt tämän kerran! Näitä kortteja oli tosi hauska tehdä ja niiden parissa vierähti reippaasti aikaa asuja suunnitellessa.

Mikä näistä on teidän lemppari?

Translation:
Yesterday I spent my evening at Forsman Tea tea tasting event, more about it next month! Now I just wanted to apologize not publishing any DIY-stuff this year yet. I have been so busy with the school but I try to fix that when the semester is over! However here are some cards I made from old Gothic lolita bible magazines last autumn! Which one of them is your favourite?

8 kommenttia:

 1. Hauskoja! Ja paljon parempia kun aikasemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eni! Joo ne aiemmat versiot ovat jotenkin vähän tyhjän ja tylsän näköisiä verrattuna tähän uudempaan satsiin. Kiva että kehitystä on tapahtunut! :)

   Poista
 2. Tosi söpöjä! Tykkään eniten tuosta jossa on harmaa ruutumekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä ruutumekollisesta asusta tulee ainakin minulle jotenkin ihanasti sellainen syksyfiilis :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kortteja! Ite tykkään eniten tuosta tokavikassa kuvassa olevasta kortista :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi miten hauska idea! Mun suosikki on tuo kortti jossa komeilee kukallinen mekko. Kummasti vaan katse kiinnittyi myös punaisiin kenkiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Tuo kukkamekkokortti taitaa olla se omakin lemppari noista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥