Sivut

perjantai 12. lokakuuta 2018

Perhosia ja muita löytöjä

Kaikille kirppareita usein kiertäville on varmasti tuttu tilanne, kun hyllyt ovat täynnä yhtä sun toista epäkiinnostavaa tai liian kallista tavaraa. Usein kotiin pitää palata tyhjin käsin ja se tavallaan kuuluu asiaan. Olen nykyään tarkka siitä, mitä viitsin kotiin kirppariltakaan kantaa.


Pari kuukautta sitten oli taas sellainen tyyppillinen kirppiskierros. Olin kolunnut läpi jo yli puolet valtavasta hallista. Katsellut kauniita lasiesineitä, joita en tarvitse. Ihmetellyt etäältä, kuka kumma myy Garnierin markettidödöä. Nähnyt samoja tavaroita, jotka olivat olleet myynnissä keväästä asti.

Päätin jo ottaa suosiolla pöytien katselun ihan vaan kävelyn kannalta. Yllättäen kiinnostavaa tarvaraa alkoi kuitenkin tulla vastaan useassa eri pöydässä. Lopulta poistuin kirpparilta mukanani kassillinen tavaraa - kolme juttua löytyi yhteensä alle kympillä. Mitä löytyi?


Iittalan Kastehelmi-purkki tuli tarpeeseen gluteenittomien jauhojen säilytyksessä. Pöliseviä jauhoja on ärsyttävää ottaa paperipussista, joten purkki helpottaa paljon. Bongasin myös Body Boomin avaamattoman kahvikuorinnan vain kahdella eurolla. Suhtaudun kirppareilta löytyvään kosmetiikkaan suurella varauksella, mutta tosiaan tuo pussi oli edelleen sinetöity, joten mikäs siinä.

Ilahduttavin löytö oli taulu, jossa on viisi aitoa perhosta. Ainoa vika tässä kuriositeetissa oli ehkä hitusen liian alas tehty distribuutio, mutta en antanut sen haitata. Googlettelin myös, ettei yksikään perhosista ollut harvinaiseksi luokiteltu. Taulu on todellinen katseenvangitsija. Perhosten yksityiskohtaista kuviointia voisi jumittua tuijottelemaan pitkäksikin aikaa. Tämän myötä myös mielikuvitus lähtee lentoon ja ajatukset löytyvät jostain Crimson Peakin goottilaisesta miljööstä.


Millaisia kirppislöytöjä sinä olet tehnyt viime aikoina?

10 kommenttia:

  1. Näyttää aivan kastehelmi-sarjan tuotteelta tuo purkki! Ihanan hyvät hinnat kun tuon purkin ovhlla sait tavallaan kaiken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, Kastehelmi se tosiaan on! Kirjoittaessa ajatukset näemmä sotkeutui Marimekon Kivi-kuosin kanssa, joka muodostuu myös palloista. Korjasin tuon tekstiin ja kiitos kun huomautit asiasta :)

      Poista
  2. Noi perhoset on kyllä niin hienot. :) ♥

    VastaaPoista
  3. INHOAN perhosia, mutta osaan silti arvostaa tuota taulua. Upea löytö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opintomatkalla sademetsässä ollut kaveri kertoi joskus, että siellä oli valtavia perhosia jotka lenteli päin ihan miten sattuuu. Se kuulosti vähän pelottavalta :D

      Poista
  4. Löytäisipä sitä itsekin hyönteistauluja kirppareilta, nätiltä näyttää! Olen ikuisesti kateellinen veljelleni jolla on iso koppakuoriainen kehyksissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitä kyllä turhan usein tule vastaan, varsinkaan kohtuulliseen hintaan! Koppis on varmasti tosi upea, kelpaisi varmaan omaankin sisustukseen moinen lisäys. <3

      Poista
  5. Hienoja löytöjä! Olen tekemässä omaan blogiini samanlaista postausta :) Mukaani kirppikseltä lähti puisia keittiötarvikkeita, suitsukepaketti, maalarinteippiä ja aitoa silkkiä oleva huivi. Näistä iso osa oli aivan käyttämättömiä. Koska kaikki olivat -50% hinnasta, näiden tavaroiden hinnaksi tuli huimat 1,75e.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, tosi hyvään hintaan olet kyllä onnistunut nuo löytämään. Tosi harvoin ihan noin huokeaan hintaan sattuu mitään kohdalle :) Kiitos kommentista ja tervetuloa blogin seuraajaksi! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥