Sivut

torstai 4. lokakuuta 2018

Syyskuussa ilahdutti


Demmers Teehaus: White Coco Truffle
Heti kun bongasin tämän kausiteen, tiesin että sitä on saatava, vaikka meiltä löytyvien teelaatujen määrä alkaa hipoa jo hulluuden rajoja. Tämä valkoinen tee on maustettu mm. kookoksella ja kaakaon siemenillä. Tuoksu on todella voimakas ja makea, ehkä hieman tiramisua muistuttava, kuten myös makukin. Tällä teellä kelpaa herkutella syksyn pimeinä iltoina, linnoittautua sohvalle ja pistää jokin sarja pyörimään.

Facebook-siivous
Siivosin jokin aika sitten Bloggerin ja seurattujen blogien määrä väheni puolella viime vuoteen nähden. Nyt suoritin samanlaista siivousta Facebookissa, koska huomasin että fiidiin tulee kaikenlaista asiaa, joka ei minua välttämättä koske.

Tämänkertaisen siivousurakan myötä Facebookista karsiutui pois:
  • 21 turhaa keskustelua
  • 9 sivutykkäystä
  • 4 ryhmää
  • 3 kaveria

Jalkakylvyt
Minulle on kertynyt jalkakylpyjä varten kylpytuotteita hurja määrä ja nyt syksyn tullen päätin ottaa ne tehokäyttöön. Kesän seikkailujen ja kesäkenkien myötä minulla ainakin jalat joutuivat koville ja kaipaavat nyt erityishuomiota. Lushin Lord of Misrule tekisi mieli myös hankkia jalkakylpyjä varten, mutta kuten näette niin varastoa riittää nytkin.


Viisurien poisto
Nyt se on vihdoin tehty, kaikki neljä viisuria poistettu! Ensimmäinen setti lähti jo toukokuussa ja toinen viime viikolla. Paraneminenkin tuntuu molemmissa menneen mallikkaasti, joten nyt voi kai huokaista helpotuksesta.

Viikonloppu vanhempien luona
Vietin viikonlopun Tuusulassa, jossa pääsi tekemään mm. pihatöitä ja kokkaamaan ihanan herkkupäivällisen äitin kanssa. Pihatyöt ovat jotenkin tosi rentouttavia, ja ihanaa että niitä voi tehdä porukoilla ja samalla auttaa, kun ei omaa pihaa vielä ole. Syksy on muutenkin niin kaunista aikaa ja pihalla puuhastellessa mieleen tulee ne isot lehtikasat, joihin muksuna tuli hypittyä.


Miten sinun syyskuusi meni?

8 kommenttia:

  1. HUh kuullostaa pahalta tuo viisaudenhampaiden poisto! Mutta onneksi on tehty, mulla vielä kaikki edessä. Se kauhistuttaa, enkä todellakaan haluais mennä sinne kun tiiän et ne yrittää irrottaa ne mun päästä.. Ja tuo listojen siivoilu on ihan fiksua. mä usein myös estän facebookissa niitä semmosia kaikista hirveinpiä sivuja mitkä nousee feediin kun muut kommailee toisiaan niihin.

    Ps. noi lushin bathpommit ihanan näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, viisurien poisto on perin kurjaa touhua, mutta toisaalta se on hyvä tehdä heti tarpeen vaatiessa eikä lykätä. Minulla tämä projekti venähti vuodella, mutta siitä ei onneksi seurannut mitään kamalaa. Toki nämä on aina tapauskohtaisia :)

      Jossain vaiheessa estin kuukaudeksi just tuollaisia turhahkoja kertakäyttömeemiryhmiä, joihin kaverit tägäilivät toisiaan. Oli aika paljon mielekkäämpää sen jälkeen selata feediä.

      Poista
  2. Syyskuu tuntui kestävän ikuisuuden, ja nyt kun se on ohi, hiipii mieleen kevyt paniikki: mihin kaikki aika meni ja miten mulla nyt onkin näin älytön kiire. :D

    Nuo Yves Rocherin kylpykuutiot on ihania! Ja hei taas niin nättejä kuvia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vain syyskuun ekat päivät kesti ikuisuuden. Muuten tässä on kyllä vaikea ollut tajuta, että kohta on halloween ja sitten korkkaillaan joulusesonkia jo! Minne tämä aika katoaa! :D

      Nuo palikat on aivan ihania <3 Pitäisi jossain vaiheessa laittaa tilausta Yvesille ylipäätään. Mälsää kun ei ole myymälöitä.

      Poista
  3. Jotenkin huvittaa tuo omistamasi teen määrä! Olisi hauskaa nähdä minkä kokoinen vuori se käytännössä on pöydälle kasattuna :D Kokonainen kaapillinen teetä on kyllä aika ihana ajatus.

    Syyskuu oli ihana. Paljon kävelyitä, kirpeää syysilmaa ja tapahtumia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus tehdä kurkistus meidän teekaappiin - ja kaikkeen siihen teehen, joka ei enää mahdu sille varatulle hyllylle! Pitäisi kai organisoda keittiön säilytystilat uudelleen... :D

      Ihanaa että sulla oli niin kiva syyskuu! Olisin itsekin tahtonut keretä enemmän kävelyille!

      Poista
  4. Jotenkin aina kun luen näitä postauksia joissa puhutaan teestä voin jo melkein haistaa teen :D mikä johtaa siihen että on pakko mennä keittämään itselleen teetä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se saattaa olla ehkä myös osittain tämän blogin tarkoitus! ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥