Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Tammikuun parhaat

Tammikuussa en kerennyt paljoa kuvaamaan, kun ajan veivät oppari, työt, koulun kursseille palaaminen ja hulppea influenssa + keuhkoputkentulehdus -kombo. (Olin syksyllä muka niin kiireinen, että jäi rokote ottamatta ja arvatkaa vaan miten kaduttaa. Ensi syksynä haen varmasti jälleen influenssapiikin.)

Suurin osa taudista on jo selätetty, mutta haju- ja makuaisti ovat nuhan takia vielä hieman vajavaisia, joten minulla ei ole nyt nostaa kuukauden parhaisiin yhtään teelaatua. Kipeänä valitsen teehyllystä yleensä niitä laatuja, jotka eivät ole yltäneet suosikkeihin tai jotka ovat olleet muuten vaan kaapissa jo kauan. Mutta nyt niitä tammikuun parhaita juttuja:


Madaran SOS -sarja
Kovat pakkaset, stressi ja kipeily eivät tehneet iholle hyvää, mutta onneksi minulta löytyy tämä tehokolmikko. Oikeastaan kaikki aiemmin kokeilemani kosteuttavat kasvonaamiot ovat olleet aika mitäänsanomattomia, mutta tämä SOS on perin mainio tuntuen oikeasti ihoa ravitsevalta. Kasvovoide toimii hitaina aamuina myös meikin alla ja seerumi ilmeytyy nopeasti ihoon jättämättä inhottavaa kalvomaista tai rasvaista tunnetta. Stressin jäljille näillä tuotteilla ei tokikaan paljoa mahda, mutta vitsi miten kivaa, kun yleensä talvisin kuivuva ihoni ei ole vuosikausiin voinut talvella näin hyvin kuin nyt!

Meillä alettiin kierrättämään muovipakkauksia!
Huomasin lähimmän muovinkeräyspisteen olevan kotoamme vain muutaman hassun kävelyminuutin päässä ja ajattelin, että miksipäs ei? Meillä menee edelleenkin muovia myös sekajätteeseen, kun ei tiskailla mitään vanukaspurkkeja ja kanapakkauksia, mutta vähäkin on jotain ja jostain täytyy aloittaa. Olen todella tyytyväinen tähän päätökseen. Huikkaa, jos haluat kuulla aiheesta jossain vaiheessa lisää!

Firefly
Katsoin Fireflyn ekaa kertaa läpi kolmisen vuotta sitten ja nyt huomasin, että sarja on tullut Suomen Netflixiinkin vihdoinkin ja kaikki jaksot tulikin jo taas kahlattua läpi. Jos sci-fi ja tarkemmin sanottuna omaperäinen avaruuswestern nappaa, niin kannattaa tsekata! Fireflyta on tehty valitettavasti vain yksi tuotantokausi, mutta jokainen jakso on ainakin minusta mahtava ja tylsiä hetkiä ei ole ollenkaan, vaan juoni menee tasaisen kiinnostavasti eteen päin.


Miten sinun tammikuusi meni?

2 kommenttia:

  1. Hyi sairasta influenssa + keuhkoputkentulehdus -kombolle! Kuulostaa kammottavalta. :( :( Onneksi alat voida paremmin. <3

    Tammikuu tuntui kestävän tosi pitkään! Päivät on menneet vähän mitään tekemättä ja samalla on ollut vähän liikaakin tekemistä. Onneksi kuitenkin kivoja juttuja, sentään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sairastahan se olikin. Onneksi nyt tosiaan jo terveempi olo :D Sun tammikuu kuulostaa kyllä jokseenkin kivemmalta ajoittaisesta kiireestä huolimatta!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥