Sivut

lauantai 28. maaliskuuta 2020

Maaliskuun parhaat 2020

Maaliskuu sujui mukavasti, kunnes Iso K saapui ja sekoitti kaiken. Minä ja läheiseni olemme kuitenkin pysyneet terveinä ja toivottavasti niin on myös jatkossa. Jokaisella on varmasti feedit täynnä korona-juttuja, joten en viitsi alkaa avautumaan vallitsevasta tilanteesta enempää. Noudatetaan kiltisti ohjeita, pidetään huoli niin itsestä kuin muistakin, ei hamstrata wc-paperia ja luetaan tietoa vain luotettavista lähteistä, joohan? Eipä tästä nyt muuta minulla.


Valoisuus jos jokin on ollut maaliskuussa erittäin positiivinen juttu. Ulkona on niin monena päivänä ollut ihana sää, josta on saanut nauttia kävelylenkillä Welcome to Nightvale nappikuulokkeista kuuluen. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta vastaantulijoiden väistely on pelillistänyt lenkkeilyä hauskasti - pyrin usein kääntymään sellaiselle kadulle, jossa ei kulje muita.

Ikioma piha on nyt todenteolla ilahduttanut myöskin. Edelliset omistajat olivat jättäneet pihan kohtalaisen siistiin kuntoon, mutta silti siellä on nyt riittänyt haravoitavaa, kitkettävää ja saksittavaa reilusti. Haaveilen jo kovasti puisesta terassista ja liuskekivipolusta, mutta kasvien osalta en ole vielä osannut päättää selkeitä tavoitteita. Haluanko esimerkiksi hyötypuutarhan vai vain kaunista katseltavaa? Huikatkaa, jos rivitaloasunnon pihahaaveet kiinnostavat, niin teen niistä ehkä oman postauksensa.


Aikaa kotoiluun on nyt ollut harvinaisen paljon ja se on näkynyt itsellä lisääntyneenä käsityö-, taiteilu- ja sisustusintona. Maaliskuussa meille muutti peräti kaksi uutta huonekasvia, rahapuu ja traakkipuu. Lisäksi olen ripotellut meille pääsiäiskoristeita, sillä olen kaikesta huolimatta innoissani keväästä.

Lushille tehdyn tilauksen saapuminen piristi kovasti yhden hillittömän työhärdellipäivän jälkeen. Tilasin varastoon uuden Honey I washed my hair shampoopalan ja uutena tuttavuutena No drought -kuivashampoon. Kuivashampoo vilahtikin jo aiemmin synttäritoivepostauksessa, mutta en malttanut olla ostamatta sitä nyt, kun Lushille pamahti postikulut 0 € -tarjous yli 50 € ostoksille. Kaksi ihanaa testeriäkin odottelevat käyttöön pääsyä.


Miten sinun maaliskuusi meni ja onhan teillä pysytty terveenä?

4 kommenttia:

  1. Oi tuollainen ihana kosmetiikkatilaus varmasti piristää! Minä laitoin juuri Zalandolle tilauksen, minulla on ollut sinne lahjakortti jo ikuisuuden niin viimein sain senkin käytettyä. Aikalailla on tää kuukausi mennyt sisätiloissa ja ulkoillessa. Onpahan ollut aikaa keskittyä kouluhommiin! Karkasin veljen luokse Rovaniemelle karanteeniin, täällä on ihana ulkoilla talvisessa säässä. :)

    Piha- ja sisustusjuttuja olisi kiva lukea! Ja kiva olisi nähdä, millaisia käsityö- ja taidejuttuja olet saanut aikaiseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että olet saanut ajan kulumaan hyvin vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Nyt on tosiaan hyvin aikaa puuhastella kaiken sellaisen parissa, mitä on aiemmin jäänyt rästiin odottamaan sopivaa hetkeä :)

      Kiitos myös postaustoiveista! Pääsiäiseen liittyvää diy- ja sisustusjuttua on ainakin luvassa tällä ja ensi viikolla.

      Poista
  2. Mukavaa, että olet löytänyt keinoja piristykseen - sitä taitaa kaivata nyt itse kukin. :) Mua lisääntyvä valo tietenkin harmittaa, koska meni unirytmi taas aivan sekaisin kellojen kääntelystä. En vaan ole kevätihmisiä. Onneksi oma arkeni on vielä melko normaalia, koska osa-aikainen työ jatkuu edelleen ja olen pysynyt terveenä. Piristin itseäni tilaamalla ihania meikkejä ja kotona on mukavaa sisustaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh, kurjaa että kevät ja kellojen kääntäminen vaikuttaa sulla noin isosti unirytmiin :c Mutta ihanaa että oot pysynyt terveenä ja on töitä normaaliin malliin. Kosmetiikka ja sisustelu varmasti piristää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥