Sivut

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Elokuun parhaat 2020

Elokuu oli pitkästä aikaan semmoinen kuukausi, joka ei tuntunut katoavan yhdessä hujauksessa, vaan jota ehti kunnolla fiilistelemään. Kuun alkupuolella olin lomalla ja loppupuoli menikin taas työarkeen sopeutuessa.

Päätin, että pullien ostaminen kaupasta saa jäädä vähemmälle, jotta sen sijaan leipoisin itse jos haluan saada jotain hyvää. Ajattelin, että se on hyvä keino kannustaa itseä leivontaharrastuksessa ja välttyä heräteostoksilta. Elokussa kokeilin mm. gluteenittomien aleksanterinleivosten tekemistä ja onnistuin löytämään siihen toimivan reseptinkin valmiina.

Kävin kasvohoidossa ensikertaa luonnonkosmetiikkaa käyttävällä kosmetologilla. Hoito oli rentouttava ja sain monta hyvää vinkkiä ruusufinnin kanssa pärjäämiseen. Kasvohoidon jälkeen ihoni oli paremmassa kunnossa kuin yli vuoteen, muta nyt töiden alettua naama on taas pikkuhiljaa alkanut oireilemaan. Pitää siis edelleen jatkaa pikkuhiljaa käyttämieni kosmetiikkatuotteiden optimointia. Meikkien osalta käytän ihan surutta normikosmetiikkaa, mutta kasvojen ihonhoidon osalta pyrin suosimaan luonnonkosmetiikkaa.

Aloitin taas käymään joogastudiolla pitkän tauon jälkeen. Viime syksynä jännetupentulehdus laittoi ikävästi stopin innostukselleni ja sitten tulikin korona. Tiedostan kyllä myös, ettei korona ole kadonnut minnekään, mutta pakko nyt yrittää tehdä oman kunnon eteen jotain aikana, kun työmatkaliikuntaakaan ei käytännössä ole.


Lukuisia ihania kirpparilöytyöjä on tullut tehtyä elokuussakin. Niistä päällimmäisenä mielessä on pussillinen kauniita kiviä pikkuhintaan. Myös tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa on pari kirppislöytöä. Viime aikojen kirppariostoksista on luvassa oma postauksensa aikanaan.

Lemppari farkkumallini eli Lindexin Tova oli jälleen saatavilla mustana! Se on toistaiseksi ainoa löytämäni malli, joka istuu kropalleni. Kävin kesällä etsimässä mustia slimmejä farkkuja epätoivon vallassa ja kaikki mallit eivät joko menneet reisistä ylemmäs tai sitten ne pussittivat edestä erittäin omituisesti. Onneksi Tovaa oli nyt elokuussa tullut jälleen saataville lempparivärissäni. Minulla on leveä lantio, mutta tykkään silti kapeista lahkeista ja näissä on juuri täydellinen istuvuus. Jos koet samaistuvasi vartalotyyppiini tai farkkuongelmiini, niin Tova on ehdottomasti sovittamisen arvoinen.

Hillosin omenoita lähes kokonaisen viikon iltaisin töiden jälkeen. Siinä oli hurjasti hommaa, mutta urakan päätteeksi pakastin oli aivan pullollaan ja hillot taatusti ilahduttavat vuoden mittaan arjessa.


Miten sinun elokuusi meni?

Nyt syyskuun alkaessa haluaisin myös kysyä teiltä, onko erityisesti jotain syksyyn tai halloweenin aikaan liittyviä postausaiheita, jotka kiinnostavat? Syksy on minulle blogin kannalta jotenkin erityisen inspiroivaa aikaa, ja olisi ihana tuottaa siihen liittyen teidän toivomaa sisältöä. 

2 kommenttia:

  1. Oi näyttää tosi herkulliselta tuo leivos! Pitää muistaa joskus pimeänä syysiltana piristää itseä leipomalla jotain hyvää.

    Syksyyn ja Halloweeniin liittyen olisi kiva lukea jotain diy-postauksia ja esimerkiksi Halloween-aiheista leivontaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leipominen on ihan parasta tekemistä syksyisin ja talvisin! Kovasti on mietinnässä parhaillaan, mitä halloweeniin sopivaa leipoisin tänä vuonna, mutta vielä ei ole mitään valmista suunnitelmaa. Kiitos toiveista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥