Sivut

tiistai 5. tammikuuta 2021

Joulukuun parhaat 2020

Heips ja loistavaa alkanutta vuotta kaikille! Toivottavasti teillä sujui UV mukavasti. Omalta osaltani minulla on korkeat odotukset vuotta 2021 kohtaan. En kuitenkaan toivo mitään mullistavaa, vaan ennemminkin hienosäätöä. Toivon löytäväni tämän vuoden aikana uutta mielenrauhaa selfcaren ja kodin laittamisen kautta. Pari uutta ystävääkään ei olisi pahitteeksi. Kiva jutta on myös se, että huomenna tulee täyteen tasan yksi vuosi siitä, kun muutimme nykyiseen kotiimme. Mieli on pullollaan innostusta ja uusia ajatuksia. Käännetään kuitenkin vielä hetkeksi katse viime vuoteen ja kurkataan joulukuun parhaimmat jutut.

The Ouncen Luminen inkivääri on ollut pitkään yksi talvikauden suosikkiteeni ja joulukuussa se ilahdutti erityisesti. Luminen inkivääri on vihreän ja valkoisen teen sekoitus, jonka päämakuina maistan nimestään huolimatta vadelmaa ja anista.

Joulukoristeista ehti tällä koronakotoilun ansiosta nauttimaan paljon, ja se teki minut hyvin onnelliseksi. Tuntui siltä, että tänä vuonna sain aikaan aiempaa kodikkaamman tunnelman vaikka koristeet olivatkin enimmäkseen samoja kuin edellisinä vuosina.

Uusi petauspatja piti paniikkiostaa juuri ennen joulua, koska vanha ohut vaahtomuovipetari oli mennyt niin lyttyyn, että suorastaan itketti (toivon että tämä ilmaus olisi ollut liioittelua, mutta ei). Onneksi löydettiin Sotkasta laadukas Suomessa valmistettu petauspatja, jonka sai heti mukaan. Uudella petarilla ollaan nukuttu nyt makeasti ja ihmetelty, miksei päivitetty petaria suosiolla jo aiemmin.

Joulu vanhempien luona onnistui koronasta huolimatta. Meillä on useamman vuoden ollut melko pieni joulunvietto kolmisin ja olin todella onnellinen, että se oli mahdollista tänäkin vuonna. 

Sain ihania joululahjoja, joita oli juuri sopiva määrä. En edes osaa sanoa, mistä tykkäsin eniten. Vanhemmat olivat muistaneet mm. parilla lahjakortilla, ihanalla kynttilällä, tunnelmavaloilla sekä herkuilla. Aleksilta sain Kodin noita -kirjan sekä Lunar Beautyn Moon Spell -luomiväripaletin, joka on ehdottomasti laadukkain ja näyttävin paletti, joka minulla on koskaan ollut. Isoveli oli muistanut minua Tarja Kulho -kirjalla. Kun olin lapsi, kuuntelimme veljen kanssa yhdessä Tarja Kulhoa radiosta ja kikattelimme, joten se on sellainen meidän yhteinen juttumme.

Uusivuosi vietettiin meillä Aleksin kaverin ja veljien kanssa. Olimme tehneet iltaa varten perunasalaattia, joka oli positiivinen yllätys. Kaupan valmiit perunasalaatit ovat minusta vähän ällöjä, mutta itse tehdystä saatiin raikas ja maukas. Keskiyöllä mentiin katsomaan ulos raketteja, tehtiin pieni kävely ja nautittiin kenkien alla narskuvasta lumesta.

Mitä teit uutenavuotena ja miten joulukuu sujui?

4 kommenttia:

  1. Olipa ihana ja tunnelmallinen kirjoitus! Toivottavasti vuosi 2021 tuo mielenrauhaa ja muita mukavia asioita elämääsi. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaikkea hyvää sinullekin alkaneelle vuodelle! :)

      Poista
  2. Tuo paletti on kyllä upea! <3 Minun uusivuosi meni rauhallisesti perheen kanssa saunoen ja syöden. Joulukuu meni ihan supernopeasti ja ihanaa, että sain sen viettää kokonaan pohjoisessa lumen keskellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun uusivuosi kuulostaa kyllä olleen todella ihana kun oot saanut olla mieluisissa maisemissa läheisten seurassa! :) Lumi on kyllä semmoinen asia, jota tänne etelämpäänkin olisi kaivannut joulukuussa enemmän ja aiemmin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥