Sivut

sunnuntai 26. marraskuuta 2023

Liisa ihmemaassa ja kaksi muuta herkkuteetä The Ouncelta

 Hei! Mitä kuuluu sinne ruudun toiselle puolelle? 😊 Tällä viikolla luvassa on pitkästä aikaan klassikko postaustyyppi, eli tutustutaan yhdessä kolmeen teelaatuun – tällä kertaa The Ouncelta. Yksi näistä on valitettavasti semmoinen, jota ei enää myynnissä ole. Täytyy edelleen opetella sitä, että tekisi näitä postauksia lähempänä sitä hetkeä, kun teet on ostettu. Vinkkaan kuitenkin tälle poistuneelle teelaadulle korvaajan eri teekaupasta, joten ei hätää!


Liisa ihmemaassa

Tämä suloisen kuuloinen vihreä tee sencha on maustettu valkosuklaalla ja mansikoilla. Sen maku on todella makea – siis tooooodella makea. Mansikka sekä vanilja ovat hyvin tunnistettavissa. Sanoinko jo, että tämä on makea?

Luumukiusaus

Luumukiusaus on musta luumun ja kanelin makuinen tee, jossa on koristeena ruiskaunokkia. Tätä teetä ei tosiaan The Ouncen verkkokaupassa ainakaan enää ole. Korvaaja tälle löytyy kuitenkin Teesalonki Sylvialta, jonka valikoimassa on Luoman talon luumuinen, joka vie mielestäni voiton Unssin Luumukiusauksesta selkeällä luumuhillomaisella maullaan.

Oopperan kummitus

Oopperan kummitus on käynyt blogissa aiemminkin, mutta se on niin hyvää, että se ansaitsee tulla uudelleen esitellyksi. Oopperan kummitus sisältää mustaa teetä, kurpitsan paloja ja siemeniä, inkivääriä, kanelia, kardemummaa ja sikuria. Se on siis hyvin lähellä chaita, mutta syksyisellä twistillä. Kurpitsa ja sikuri tekevät Oopperan kummituksesta makeampaa kuin chai, ja myös kaneli erottuu mausta selkeästi.


Mikä näistä kolmesta kuulostaa mieluisimmalta sinusta?

4 kommenttia:

  1. Liisa Ihmemaassa kuulosti sellaiselta mikä lähtisi mukaan! Tykitän hunajaa aina teeheni koska rakastan makeaa teetä, mutta tällaisen kanssa sen voisi ehkä jättää pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kuvitella, että Liisa ihmemaassa pärjäisi mainiosti sinulla ilmankin hunajaa. :D

      Poista
  2. Oopperan kummitus olisi tutustumisen arvoinen. Vaikka olen kahvi-ihmisiä, tuo maku kaneli olisi houkutus maistamaan. Siitä vaikka lahjaideaksi. 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oopperan kummituksessa olisi varmasti kahvi-ihmisellekin ainakin riittävästi makua, koska kyseessä ei ole mikään aivan hentoinen tee. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥