Sivut

lauantai 4. marraskuuta 2023

Lokakuun parhaat 2023

Kollaasi lokakuun lempparijutuista

Blogin halloween-kalenteri

Hehkutinkin jo kalenterin päätöspostauksessa, että kalenteria oli ollut hirmu hauska toteuttaa. Mukavaa siitä teki tietenkin itseä kiinnostava teema. Lisäksi tämmöisen isomman kokonaisuuden suunnittelu ja toteutus toi kivasti vaihtelua blogin normaaliin arkeen. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tietenkin teidän lukijoiden kommentit!

Käpäläkoru ja muut kirppislöydöt

Lokakuussa tein mahtavia kirpputorilöytöjä. Kuun alussa mukaan tarttuivat nahkaiset ballerinat, suloinen keraaminen kurpitsalyhty sekä käpälän muotoinen riipus, joka on valmistettu vanhoista pöytähopeista. 

Lokakuussa pidettiin myös second hand -ostoskierros ystävien kanssa. Oli hauskaa tehdä hyvässä seurassa tämmöinen teemashoppailu keskittyen vastuullisiin hankintoihin. Mukaan tarttui vihdoin nahkainen punosvyö, jota olin eräänä päivänä aiemmin jo sovittanut ja joka oli jäänyt houkuttelemaan. Olen tahtonut laajentaa vyövalikoimaani, jotta saisin helposti asuihin vaihtelua. Nämä kaikki kuukauden löydöt maksoivat muuten yhteensä alle 15 €!

I love me -messut

Sen mitä säästin kirppislöydöissä, törsäsin messuilla. No ei vaan – messuilla kyllä kului rahaa, mutta suurin osa ostoksista oli ennakkoon suunniteltuja hankintoja, kuten ostoslistalla olleita ihonhoitotuotteita ja superfoodia. Täysin ylimääräisiä taisivat olla vain kuunsirpin muotoiseksi hiottu kukka-akaatti (13 €) sekä Flow Cosmeticsin Berryvanilla-vartalokuorinta, joka oli niin hyvässä messualessa, että kerrankin sen raaski ostaa (norm.38 €, messuhinta 25 €). Messuseurana minulla oli iki-ihana äiti, jonka kanssa käytiin messuilla kiertelyn jälkeen vielä syömässä ja kahvilla kauppakeskus Triplassa. <3

DIY-hommat

Lokakuun alussa askartelin vajassa kirpparilta löytämieni peuran- ja kauriinsarvien kanssa. Riimukiviprojektista oli jäänyt muutamat jämäpalat, joita halusin hyödyntää. Kuvassa oleva linnunkallo on kaiverrettu kauriinsarvesta. Se on vielä hieman kesken, mutta viimeistely saa nyt odottaa kevääseen, sillä vajassa ei ole lämmitystä. Nyt pitää vaihtaa kaiverrustyöt kynttilänvalamiseen, puun polttokuviointiin ja muuhun sellaiseen mitä ei huvita kesähelteillä tehdä.


Kuinka sinun lokakuusi sujui? Tuleeko halloweenia ikävä vai jatkatko jo innolla kohti joulua?

4 kommenttia:

  1. Halloween-kalenteria oli kiva seurata! Ensi vuonna uudestaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein ensi vuoden halloween-kalenteria varten jo bujoon oman aukeaman. ;)

      Poista
  2. Halloween-kalenteri oli ihana idea! Jotenkin se toi uutta mielenkiintoa tähän pimeään syksyyn. En haluaisi aloittaa joulun viettoa jo lokakuussa. Sen sijaan ideoita ja juttuja lokakuulle Halloweeniä odotellessa on kiva keksiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että halloween-kalenteri ilahdutti! Halloween tosiaan tuo mukavasti sisältöä syksyyn. Moni harmittelee sitä että lokakuussa on niin pimeää, mutta sen saa näin käännettyä positiiviseksi ja sitten jouluunkaan ei ole enää niin pitkä aika. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥