Sivut

tiistai 31. lokakuuta 2023

Halloween-kalenteri | 13: Hauskaa halloweenia!

Täällä Etelä-Suomessa ruska on vielä paikoitellen puissa. Pulleat punatulkut ovat kuitenkin jo palanneet pihapiiriin vihjaillen tulevasta talvesta. Kaikki hauska loppuu aikanaan, ja niin tekee piakkoin myös tämän vuoden halloween-kausi.

Miten sinä olet viettänyt halloweenia tänä vuonna? Itse olin harmillisesti lokakuun viimeisen viikon kipeänä, joten möllötin paljon sohvalla katsellen lähinnä toimintahömppää, mutta myös pari kauhuklassikkoa; Suspirian ja Manaajan. Tuollaisia vanhempia kauhuelokuvia uskaltaa katsoa yksinkin. Tykkään kovasti myös esim. uudemmista Conjuring-universumiin sijoittuvista leffoista, mutta niitä ei tämä arkajalka voi katsoa ilman henkistä tukea, jonka käsikynkässä saa roikkua elokuvan ensiminuuteista aina lopputeksteihin asti.

Kuriositeettiasetelma: kiviä, pääkallon muotoinen kynttilä ja kurpitsatuikku

Onneksi starttasin halloween-kauden jo syyskuussa, joten kaikki ei jäänyt viimeisestä viikosta kiinni. Syys-lokakuuhun mahtui tänä vuonna mm. ihana brunssi ystävien kanssa, Helsingin Kaupunginmuseon kummituskävely, harkittuja ostoksia, hieman herkkuja sekä kivoja yllätyksiä.

Tämä halloween-kalenteri oli ensimmäinen blogiin tuottamani kalenteri. Sitä oli todella hauska tehdä ja huippua että saatiin eiliselle jopa vieraskynäilijä, kun S kertoi meille Bird & Blendin tämän vuoden halloween-teekalenterista! (Lämmin kiitos vielä tästä sinulle S. <3) Toivottavasti olette siellä ruudun toisellakin puolella viihtyneet näiden postausten parissa.

Tämä oli niin lystiä, että taidan ottaa halloween-kalenterin tavoitteeksi myös ensi vuodelle. Mukana olisi ainakin muutamat tältäkin vuodelta tutut aiheet, kuten kauden aikana tehdyt ostokset sekä toivottavasti myös Secret Pumpkin. Tahtoisin kuitenkin kuulla myös teiltä palautetta ja toiveita kalenterin sisältöön liittyen! Kiinnostaako sinua esim. teemaan sopivat DIY-projektit tai reseptikokeilut? Vai haluatko kuulla enemmän aiheeseen liittyen historiasta, tavoista ja uskomuksista? Tai kenties enemmän jotain populaarikulttuuria, kuten leffavinkkejä?

8 kommenttia:

  1. Hyvää halloweenia! Kuten aiempaan postaukseen jo kommentoinkin, niin tätä kalenteria on ollut kyllä mukava seurailla ja mielestäni "luukkujen" aiheet ovat olleet sopivan monipuolisia. Ehdottomasti siis ensi vuonna uudelleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla että viihdyit näiden luukkujen parissa ja että aiheiden monipuolisuus oli plussaa! Pelkäsin nimittäin ensin, että tulikohan vähän liikaa vain tavarahankintoja ja kahvijuttuja. :D

      Poista
  2. Oon tykännyt kovasti, vähän erilaista saada seurata Halloween-teemaa kun yleensä se kalenteri on joulun ympärille koottu. :) tykkäilin itse eniten herkuista ja herkullisista juomista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan muistiin ensi vuoden kalenteria ajatellen siis, että syötävät ja juotavat kiinnostaa! :) Joulukalentereja taitaa tosiaan olla blogeissa tarjolla paljon enemmän ja nää halloween-kalenterit lienee vähän pienemmän piirin juttu.

      Poista
  3. Kiitos hyvästä kalenterista ja ehdottomasti otetaan nämä ensi vuonna uusiksi! Voi olla että itse teen ensi vuonna esim. vain joka toinen päivä kalenteripostaukset, terv. nimim. olen vähän kuitti, vaikka teinkin suurimman osan postauksista ajoissa xD

    Itseäni kiinnostavat aina eniten diy-jutut ja kaiken maailman testit, kuten nuo sun makutestipostaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukauden jokaiselle päivälle postausten tekeminen on tosiaan kyllä aikamoinen rutistus. Siitä suuri hatunnosto sinulle! Ei nimittäin olis multa lähtenyt. :D Joka toinen päivä kuulostaisi myös hyvältä tahdilta. Aikuisen arkea eläessä ei nimittäin ihan joka päivä muista toistenkaan kalentereja tsekkailla, vaikka aihe onkin lähellä sydäntä.

      Poista
  4. Nämä postaukset oli tosi kivoja! Itse kuitenkin mietin Halloween-kalentereissa, että sen sijaan, että postauksia tykitetään iso kasa yhden kuukauden aikana, niitä voisi myös ripotella useammalle kuukaudelle. Kun useampi kaveri tekee Halloween-kalenterin, niiden kaikkien tekstien lukeminen käy jo ihan työstä. 😹 Lisäksi jos kalenterissa esitellään jotain DIY-juttuja tai muita ideoita Halloweeniin, niitä ehkä ehtii toteuttaa itsekin, jos niistä kerrottaisiin jo vaikka elo-syyskuun puolella. 🧐 Musta esimerkiksi olisi kiva, jos olisi vaikka 13 postauksen countdown Halloweeniin niin, että niitä postauksia olisi kerran tai kaksi viikkoon (eli se alkaisi selkeästi aikaisemmin, jo syyskuun alkupuolella tai elokuussa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan on mielenkiintoinen idea ja musta tosi hyvä pointti, että lukijat ehtisi sitten tekemään juurikin jotain DIY-juttuja vielä saman kauden aikana. Pitää laittaa harkintaan! Jotenkin psykologisesti tuntuu nimittäin helpommalta tehdä lyhyempään aikaan laitettu rutistus, kuin useamman kuukauden urakkaa. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥