Sivut

torstai 26. lokakuuta 2023

Halloween-kalenteri | 8: Starbucks

Starbucks taisi tuoda ensimmäistä kertaa viime vuonna halloween-tuotteitaan Suomeen myyntiin. Satuin silloin olemaan viikonlopun reissussa ja sitten kun ennätin Helsinkiin, olikin kaikki mukit yhtä mallia lukuun ottamatta myyty loppuun.  Lempparini olivat tietenkin niitä loppuunmyytyjä, joten jäin silloin ilman ja sekös harmitti.

Kylmille juomille tarkoitetut mukit

Tänä vuonna satuin oikeaan aikaan paikalle ja luulen, että myös Starbucks oli varautunut sesonkiin hieman aiempaa isommalla tuotemäärällä. Mukaan lähti kylmille juomille tarkoitettu veriappelsiinin oranssi muki, jossa on kuviona monenlaisia kurpitsoja. Tämä on kesällä aivan täydellinen vedelle, jääteelle tai jääkahville. Every day is halloween, eikös? Mukin rakenne on kaksikerroksinen, joten se toimii ehkä hieman termospullon tapaan eristäen, jolloin kylmät juomat pysyisivät helteilläkin pidempään kylminä.

Olin tästä yhdestä mukista jo ihan onnesta soikeana, ja sitten sain lisää hyviä uutisia. Rakas ystäväni S oli bongannut Lontoosta mallin, joka oli viime vuonna myynnissä Suomessa ja jonka olin silloin missannut. Hän osti sen minulle ja lähetti kaverin mukana Suomeen. Muki on funktioltaan samanlainen kuin tuo ensin kuvailemani. Kurpitsojen sijaan siinä on kuviona mustavalkoinen hämähäkinseitti – ja mikä parasta; se loistaa pimeässä! Mukana tuli myös tarroja, joilla mukia voi tuunata. Harkitsen vielä, käytänkö niitä mukiin vai johonkin muuhun. Tuo muki on nimittäin jo ihan sellaisenaan huikean hieno.

Pimeässä hohtava muki

2 kommenttia:

  1. Tuo pimeässä loistaminen on hieno efekti! 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Yllätyin ihan siitä, miten kirkkaana tuo loistaa, vaikka sitä ei erityisesti minkään lampun alla "lataile", kuten lapsena tehtiin pimeässä loistaville leluille. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥