Sivut

sunnuntai 22. lokakuuta 2023

Halloween-kalenteri | 4: Tuliaisia Lontoosta

Suomen kauppojen halloween-tarjonta on ottanut tänä vuonna harppauksen eteenpäin. Valikoimaa on aiempaa enemmän ja moneen kauppaan tuotteita tuli jo syyskuun puolella lokakuun sijaan. Silti ollaan vielä kaukana siitä, mitä esimerkiksi Iso-Britanniassa on. Erityisesti kaipaisin Suomessa lisää tarjontaa tuotteista, jotka tyylin ja laadun puolesta sopivat aikuisen kotiin ja jopa ympärivuotiseen käyttöön.

Heinäkuussa rakas ystäväni S lensi Lontoosta Suomeen ja piristi kurjaa kesääni läjällä ihania halloween-tavaroita. Jos muistan oikein, niin nämä ovat kaikki 2022 vuonna hankittuja, joten samoja ei välttämättä tänä vuonna Lontoon kaupoista löydy, mutta muuta kivaa siellä varmasti on nytkin ollut. :)

Halloween-teemaisia astioita

S antoi minulle kaksi mukia, jotka olivat olleet hänellä viime syksynä käytössä. Alun perin hän oli päättänyt hankkia jokaista halloween-mukia kaksi, mutta koska tarjontaa on Briteissä paljon, totesi hän että kaapit täyttyvät tuolla taktiikalla pian mukeista, joten minä sain nuo ekstrat. Toisessa mukissa on moderni noidanpatamainen muotoilu ja lepakoiden siluetteja ja toinen on kurpitsan muotoinen ja siihen kuuluu kansi. Molemmat mukit vaikuttavat hyvin laadukkailta ja ne ovat käytännöllisen muotoisia. 

(Verrokkina kerrottakoon, että ostin viime vuonna Tigerista haamumukin, jonka lasite on nyt jo säröillä. Olen kuullut myös muilta samanlaisia kokemuksia. Jatkossa koetan taas entistä paremmin jättää huonolaatuiset krääsät kauppaan, koska sekä minä että maapallo ansaitsemme parempaa resurssien käyttöä. Teethän sinä samoin?)

Sain S:ltä myös setin, johon kuuluu neljä hämähäkinseitein kuvioitua keraamista kippoa. Ne ovat uuninkestäviä, joten ne ovat hyvin monikäyttöisiä uunissa valmistettavista jälkiruoista aina myslin syömiseen tai karkkikipoiksi asti. Jes! Lisäksi sain setin hienoja kartonkisia muffinssivuokia, joihin kuuluu koristetikut joissa on lepakoita ja arkkuja. Koskahan niitä raaskii käyttää?

Mustavalkoinen viltti harmaalla sohvalla

Keittiön lisäksi olohuoneen puolella minua ilahduttaa ihanan lämmin viltti. Siinä on kuviona käärmeitä, kuunsirppejä ja tähtiä, joten se on aika noitamainen. Viltin nurja pinta on hieman pörröinen, joten sen alla tulee oitis lämpöinen olo. Siihen on ihana kääriytyä etenkin arki-iltaisin tai viikonloppuaamuisin. S:llä on samanlainen viltti, ja hän kertoi, että se on kestänyt myös tosi hyvin pesua menettämättä pehmoisuuttaan.

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet saanut. <3 Mukit on mun suuri heikkous, kaappi jo ihan täynnä mutta noi kotiuttaisin heti. :D Ja vilttikin näyttää niin ihanan pehmoiselta. <3 Mulla on ollut haaveissa joku synkempi viltti olkkariin, nyt meillä on violetti viltti ja se ei mielestäni sovi olkkarin puna-mustaan ilmeeseen.

    Minäkin kaipaisin Suomeen parempaa halloweentarjontaa. Muovikrääsän sijaan olisi ihana löytää kaikkea kestävää kodinsisustukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen omasta mielestäni pitänyt tiukkaa linjaa mukien kanssa, mutta on niitä silti yllättävän monta kertynyt vuosien varrella. Omaan makuun sopivia joulusia/talvisia mukeja kaipaisin vielä yhden tai pari piristämään pimeää alkutalvea. :D Toivottavasti löydät kivan viltin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥