Sivut

sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Halloween-kalenteri | 11: Halloween-kauden ostokset

Tänä syksynä tuli ostosteltua edellisvuotta vähemmän tavaraa. Uusi asuntolaina ahdistaa ja toisaalta esim. Lushilta minulla on vielä montaa viime vuonna ostettua tuotetta jäljellä, joten yksi vuosi menee helposti vähän kevyemmillä ostoksilla.

Lushille jalat veivät kuitenkin tälläkin kertaa. Hurmaavaa ja jellylepakoilla viimeisteltyä Toil and trouble -kuorintaa oli saatava lisää. Lushille oli tullut tänä vuonna myös uusi Melt-tuoteperhe, joka sai edustuksen myös halloween-valikoimaan Pumpkin spicen muodossa. Lushin Melt-levyissä on kahdeksan palaa, ja ne voi käyttää joko tuoksutuikussa tai kylpyöljynä. Tuoksu on aivan ihana, makea ja mausteinen. Taattua Sparkly pumpkin -laatua siis. (Kuvasta puuttuu muuten Mr Pumpkin Face -tuorekasvonaamio, sillä unohdin sen jääkaappiin.)

halloween-kosmetiikkaa pöydällä

Olen ollut muutaman vuoden vihainen The Body Shopille, koska he pyörittävät nykyään syksystä toiseen Vanilla Pumpkinia, ja sarjan tuotteet pysyvät aina samoina. Nyt annoin sen verran anteeksi, että ostin sarjan suihkugeelin pitkästä aikaan. Silti toivoisin The Body Shopin syksyihin joko Vanilla Pumpkinista uusia tuotteita, kuten hajuvettä, tai sitten jotain ihan muuta kausituoksua.

Halloween-ostoksia pöydällä

Tigerista bongasin ensikertaa kurpitsankaiverrussetin. Ystävä osasi kertoa, että on niitä aiempinakin vuosina ollut, mutta eivät olleet minun silmiini silloin osuneet. Setti vaikuttaa aika vankalta, vaikka onkin Tigerista, joka ei aina laadulla säteile. Hyvä löytö siis! Suomalainen kirjakauppa oli petrannut halloweenin osalta tänä vuonna kovasti ja siellä oli paljon kaikkea kivaa. Mukaan tarttui tarroina glitterkummituksia sekä lepakkoteippiä, joka hohtaa pimeässä. Lindexin sukat eivät varsinaisesti olleet halloween-valikoimaa, mutta ne näyttivät niin kivoilta, että halusin ikuistaa ne tähän mukaan. Naisten sukkavalikoima on nykyään aika tylsää, joten mainiota että voin täpärästi vielä larpata pikkutassuja ja ostaa sukkia lasten puolelta halutessani.

Oletko tehnyt tänä vuonna halloween-ostoksia?

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Pakko vinkata muuten, että mikäli kaipaat kirkkaanvärisiä Halloween- sukkia, niin Sidosteelta löytyy oranssit haamu- sukat: https://sidoste.fi/tuotteet/halloween-haamut-oranssi/ 😍 Aivan ihanat!

    Mie oon tehnyt Halloween- ostoksia Lushilta mm. kylpypommien, metallirasioiden yms. muodossa. Muutamia kurpitsanmuotoisia rasioita olen ostanut ja useamman kurpitsalyhdyn. 😊 Halloween- aiheisia herkkuja on tullut myös ostettua kiitettävästi. Eilen kävimme porukalla Halloween- teemaisella keramiikkakurssilla, oli huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Onpa kyllä tavattoman söpöt halloween-sukat! <3

      Tosi kivan kuuloisia halloween-ostoksia oot tehnyt ja tosta halloween-teemaisesta keramiikkakurssista olis hurjan mielenkiintoista kuulla lisää! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥