Sivut

tiistai 24. lokakuuta 2023

Halloween-kalenteri | 6: Secret Pumpkin

Osallistuin tänä vuonna kolmatta kertaa Secret Pumpkin -lahjojen vaihtoon, jonka teemme muutaman blogikaverin kanssa yhdessä. Mukana olivat Dekadentti Irvikissa (Arsenikkia aamutuimaan) Eni (Keep Changing Colours), TiiaVee (Sweet Pandemonium) ja Hiidenneito (Hiidentupa).

Secret Pumpkinissa idea on sama kuin Secret Santa -lahjoissa, eli jokaiselle osallistujalle on arvottu muiden osallistujien joukosta henkilö, jolle hankkia lahja ennalta sovitulla budjetilla. Kaikki kirjoittivat lahjan antajan avuksi pienen esittelyn itsestään, jossa kerrottiin mitkä asiat inspiroivat juuri nyt. Esittelyssä sai myös mainita, jos on jokin asia, josta ei välitä – esimerkiksi itse kerroin, etten pidä jasmiinin tuoksusta tai punaisesta väristä. Lahjat pyritään toimittamaan vastaanottajille niin, ettei lähettäjä paljastu. Kun kaikki olivat saaneet paketin Salaiselta Kurpitsalta, kokoonnuimme videopuheluun avaamaan paketit ja arvuuttelemaan kuka on ollut kenenkin Salainen Kurpitsa.

halloween-lahja

Tuoksuva mysteerilaatikko

Pari päivää ennen videopuhelua siirsin saamani postipaketin huoneesta toiseen ja silloin huomasin, että se tuoksuu hurmaavalta. Olikin mielenkiintoista pohdiskella loppuaika, mitä tuoksuvaa paketissa oikein on. Ja sieltähän paljastui sitten vaikka mitä kivaa.

Kauniin halloween-kortin lisäksi paketista löytyi upeita yökköstarroja sekä leikattavia askartelukuvia, joita voi käyttää esimerkiksi korttiaskarteluun. Näistä riittää pitkäksi aikaa iloa! Sain myös seetrin tuoksuisia Vampire diary -nimisiä suitsukkeita sekä mustia mehiläisvahalevyistä tehtyjä kynttilöitä. Näistä tuli niin noitamainen fiilis! Paketissa oli myös Freemanin kurpitsateemainen kuorintanaamio. Ajoitus oli mainio, koska jokin tämän tyylinen on ollut ostoslistalla. Lopuksi vielä herkkuosastoa, eli halloween-teemaisia minibrownieita sekä tikkari ja Teeleidin Syksyn sävel -niminen tee, jossa on vihreää teetä, viinirypäleitä, omenaa, valkosuklaata, kirsikoita, karhunvatukkaa, punaherukkaa, popcornia ja ruiskukkaa. 

Salainen Kurpitsani oli viime vuoden tapaan nytkin Hiidenneito. Kiitos vielä sinulle ihanasta halloween-lahjasta! <3

Halloween-teemainen lahja

Kuuhulluutta


Minä sain tällä kertaa lahjottavaksi TiiaVeen, jonka esittelyteksti oli todella inspiroiva. Siitä tuli paljon ideoita ja lopulta päädyin kasaamaan löyhästi astrologiateemaisen lahjan. Pakettiin tuli avaruusteemaisia muistilappuja sekä kolmen pienen muistivihon setti. Niiden kansissa oli mm. kuun, auringon ja tähtien kuvia. Lisäksi tuunasin mustan kynttilän ja tein siihen hopean värisellä kynttilämaalilla kuuaiheisen kuvan. Mukaan tuli myös herkullinen Nicholas Vahen Pumpkin & Cinnamon -tee (minulla on tuo sama ja tykkään siitä kovasti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥